46

Факт!

преди 4 години

Кво се правите ясно е че италианците са миризливи кво спорите.Не се къпат тва е.Вижте пред кяо се прехласват Венеция кална вода смрад и комари.

45

хахахахах

преди 4 години

До Нато къде еДа само това ни липвса вирус и трета световна война с газови маски. Страхотно ще е

44

Нато къде е

преди 4 години

Време е за Светкавичен Военен Удар срещу Китай - докато не сме умрели всички, трябва да има възмездие - тези които се опитват да ни унищожат, да бъдат унищожени първи! Превземане на Пекин и Военен Трибунал за Комунистите в Пекин!

43

Чукундур

преди 4 години

Спете бре ! Утре ще бачкате! И да умрете вие сте прекарият,и на никой няма да му пука за вас.Защо мислете свръхбогатите си строяха луксозни бункери преди години? Вие сте просто тор,излишна биомаса.Само богатите са от значение.Роби с роби.

42

Анонимен

преди 4 години

За седмица петстотин души. А като че ли заразата едва започва.

41

Пааа

преди 4 години

Къде са тия професори по вирусите които казваха че това е обикновен грип няма страшно? Италия е с население 60 милиона. Щом този вирус не е опасен защо 60 милионно население е под карантина разбирачи. А ние все още не сме затворили границите

40

Абсурдност!

преди 4 години

Италия е БЕЛА! Хората са контета...обичат си мекото и Арното, но нещо не се организираха с вируса... Пак ще бъдат! Грабили са и ще грабят ... туй що е родено да лети няма да пълзи... вЕрвайте ми. Ние да му мислим........

39

Анонимен

преди 4 години

Стига бе, нашия кризисен щаб казва че било леко пролетно вирусче, дето ще го изкарате без да забележите. Това с данните за умрелите в Италия със сигурност е грешка - сигурно става дума за двама трима души по над 100 години, боледуващи от рак, диабет, туберкулоза, подагра и цироза едновременно.

38

И донтуана лив фореа

преди 4 години

Италианците са миризливи факт!

37

до 40 Китаец

преди 4 години

това от Прилепи не е, това е от Военната Лаборатория на Комунистите Ви - реално Пекин Обяви Биологична Война на Планетата! Защо Обаче няма ответен Военен Удар от Съюзниците от НАТО - не знам, чудя се?!

36

Анонимен

преди 4 години

А вашите сеяндурски управници какво ще предприемат. Още ли ще прибират гастербайтери с проказа. Или ще затворят границите и ще спрат полетите както направи Италия или ще чакат всички да се натръшкаме но НОИ да не се изпразни. При всички положения ще ни трябва по един Винкел и да им налеем малко желязо в черупките. По интересното е че Годжи не се появяват само ония заразния ни разправя нема а се плашите и се пули като улаф. Имайте предвид че тия до последно ще лъжат а като стане печено ше бегат.

35

последни минути

преди 4 години

Тръмп дава Извънредна Пресконференция в Момента - какво ли може да каже, Борсите в САЩ се сринаха на ниво от преди 23 години, т.е. все едно 2 десетилетия бяха изтрити за секунди...

34

SS

преди 4 години

Писах преди-българи въоръжавайте се кой с каквото може.Българи запасявайте се с храна,купете си маски,ако нямате средства направете си анархиски противогаз.Писах и как се прави.И бях подиграван.Бог да се смили над жалките им души.

33

Анонимен

преди 4 години

Защо са затворили градини, училищата и университетите? Те нали не ги лови? Аааа сетих се, защото учителките и професорите са дъртиии, у нас обаче всички ще бачкат до дупка, защото учителките ни са на по 20 год, а професорите на по 30. Ще го изкарат леко и на крак! Друго си е като имаш младо поколение в образованието!

32

SS

преди 4 години

Бог наказва хората за многобройните грехове и извратеното им мислене рушащо установения от него ред.Ред наложен от него още от сътворението на света.ПОКАЙТЕ СЕ.

31

Анонимен

преди 4 години

италия е в пламъци, дано бог се смили над тях защото те са честни християни

30

Анонимен

преди 4 години

Италия с най много пенсионериСлучайно или не вирусът трепе предимно тях и болни хора с хронични заболяванияПо малко разходи за държавата

29

Бен Франклин

преди 4 години

Скоро като почне да се стреля на месо, ще Ви стане ясно, що истинска Демокрация няма без 2-ра точка на Конституцията на САЩ: Всеки има право свободно да купува и притежава оръжие и има право да го използва срещу Корумпирани Правителства работещи Против Интереса на Народа или за Самозащита и защита на семейството си! Брюкселските Комунисти първо обезоръжиха мирното население на цяла Европа и ти говорат за Демокрация?!

28

Французин

преди 4 години

Сега населението на Италия се подмладява.

27

.!.

преди 4 години

Италия била прекрасна държава с хубав народ ще повърна.Меъсни жабари сметкаджии мафиоти и престъпници контрабандисти.Ако изчезнат няма да липсват ама съвсем.