111

Анонимен

преди 4 години

АМИ ЛОГИЧН ХОД, ДЪРПАТ СЕ УШИТЕ НА ЕРДОГАН, КАЗВА МУ СЕ- ПОЛЗВАЙ СИ ЗНАЧИ СЪВЕТСКИТЕ РАКЕТИ С400...ТОЙ НАЛИ ПЛАШЕШЕ, ЧЕ ЗАТВАРЯ ИНДЖИРЛИК?НЕЩО ЩЕ МУ ИЗЛЯЗАТ КРИВИ СМЕТКИТЕ И С МИГРАНТИТЕ...

110

Анонимен

преди 4 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ БАЙ *** ПОЛЯЦИТЕ ИМАТ НАЦ. ДОСТОЙНСТВО И КОГАТО ГИ ПОРОБВАТ, СИ ДЪРЖАТ НА НЕГО, А НЕ ДА ЦЕЛУВАТПОРОБИТЕЛЯ СИ РУСНАК!ПОЛЯЦИТЕ МНОГО МРАЗЯТ РУСИЯ - БИЛИСА 2 ПЪТИ ПОД РУСКО РОБСТВО И НЕ ИСКАТ ПАК. А НИЕ ВИКАМЕ- ЗДРАСТВУЙТЕ БРАТУШККИ!ДА СРАВНЯВАМ ЛИ РАЗЛИКАТА В СТАНДАРТА НА ЖИВОТ,- 2 ПЪТИ - НЕ Е СЛУЧАЙНА!

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимензабравихте ли Хирошима и Нагазаки и стотиците хиляди живи изгорени цивилни граждани

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 148: Русофобството води до прогресивно ог'лупяване. Поляците са жив пример за това. За искаш на своя територия ядрени оръжия е все едно да си разчертаеш сам на корема кръгове за да си по-удобна мишена.

107

Анонимен

преди 4 години

Сигурно само за слепите не е ясно, че НАТО, това е САЩ. Членството на някоя страна в НАТО означава, че САЩ имат нужда от нейната територия. И интересите на НАТО са интереси изключително на САЩ.

106

Анонимен

преди 4 години

Трябва изобщо да няма ядрено оръжие в източна Европа!Не щем заплахи и войни,а МИР!

105

С това сами си

преди 4 години

правят ! Това ще накара Русия да осее околностите на САЩ с ядрени глави, или на подводници, или в близки държави, във Венецуела вече може и да има!

104

Така е ..

преди 4 години

На всякъде ядреното оръжие трябва да бъде унищожено.

103

Анонимен

преди 4 години

Русофилството в България е тежко психическо заболяване.

102

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре свиквате ли с новите РЕАЛНОСТИ?Простотии, като петилетките и пленУмЕте свършиха със сСсР то........сега короната ще ви заведе при лАмбо в преизподнята.

101

българин

преди 4 години

Путин си го премести в другия крачол!-:)

100

Анонимен

преди 4 години

До 142 АнонименАма как само така едно нежно, нежно женствено се изразяваш ! Сигурно в момента си по копринена женска нощничка , седнал на меко столче с вграденстрапон влязъл дълбоко там някъде в теб с въртеливи движения пише, пишеш, пишеш !

99

Анонимен

преди 4 години

Цената на петрола и газта падна драстично и във форумчето останаха треторазрЯдни каскети.P.S. Как е състоянието на Internet Research Agency........или по известна в нормалните държави като троолл factory?

98

Анонимен

преди 4 години

До Петроватом има сащ, а полша ще духа таратора защото няма как да ползва атома без краварите! поредната маша, която ще изори заради имперските амбиции!

97

Анонимен

преди 4 години

"ще се нанесат превантивни удари по най-близките бази"Хей про стак не е 1944 та.......тогава беше "превантивен" удар.........днес ако.......не дай Господ блатная реши да се прави на мъж.....и за тях ще има превантивен.........и това е края за всички нас.........понял каскет?

96

Анонимен

преди 4 години

До 135 Имали са някога през онова време на социализма и преди това а сега нищо не става от тях

95

ASD

преди 4 години

В случай на конфликт или при повишаване на напрежението ще се нанесат превантивни удари по най-близките бази до Русия с ядрено оръжие. Руските ракети стигат за по-малко от 5 минути и никакво ПВО не ги лови! Така поляците се превръщат в първостепенна цел.Икономическите последствия от антируската политика на Полша тепърва ще придобиват все по-ужасяващи последици. След срива в земеделието сега се очаква и срив в промишлеността, защото Русия спря транзита на газ през Полша.

94

Анонимен

преди 4 години

До 124 ПетровЗле си с технологията ! Бомбите трябва да ги хвърли самолет а този самолет ще бъде свален при военен конфликт още на собствена територия заедно с атомните бомби.

93

До 125

преди 4 години

Знаеш ли колко Нобелови лауреати имат поляците след като са "***"? А ти си неграмотен, погледни си написаното!

92

Снежанка

преди 4 години

Тази година полските ябълки ще станат по-големи и по-вкусни (и по-бързи и по-трудни за бране).