78

Василев

преди 4 години

Според мен този щаб напълно неоправда очакванията, след като не са подсигурили маски, и други защитни средства, даже са позволили да се изкупят от китайците!Тези всички са професори и се хранят с данъците от народа, да им п.икая *** дипломите!!!Работата се вмириса като язовир Перник!Агент Патрик Грейвър!ЦРУ!!!

77

Автоцензор

преди 4 години

А стига с тоя политически спам. На всички е ясно, че у нас политиците са кръгла нула. Пишете по същество.

76

Анонимен

преди 4 години

Шкембе Войвода ще прати спешно 400 нинджи да пазят да не мине пак вируса границата.

75

Анонимен

преди 4 години

Какво значи нулев и защо не пръв? Ако най-напред се е заразил нулевият, защо да не го наричаме "първия"?

74

Анонимен

преди 4 години

Село Банкя е огнище на зарази всякакви.

73

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо президентът Макрон се беше обадил на г-н Борисов за да му изкаже възхищението си от успехите на Борисов по сдържане на заразата и да попита как го прави, и ето комунистите или *** отново подляха вода на българския просперитет като заразиха няколко души. Чист саботаж според мен.

72

Анонимен

преди 4 години

Бойко каза,че се е прегръщал,целувал с много хора като обикаля да гледа магистрали и газопроводи.Е кой ходи в чужбина?ТОЙ!Значи той е нулевия пациент!

71

Анонимен

преди 4 години

Щели да търсят кръглата нула?!!!

70

Шенол

преди 4 години

Годжи да даде препоръка да се затворят всички молове. Ама няма *** за това. Според него само на Шипка е опасно.

69

моля?

преди 4 години

Медицинска сестра на работа с коронавирус и няма други заразени - нито пациенти, нито лекари?? Това наистина ли трябва да го повярвам?

68

дали

преди 4 години

До До 58 и 59 Естествено. Границите не са затворени, всички около нас имат заразени граждани. Така е станало. Въпроса е, защо т. нар., щаб не се опитвая да ограничи разпространението на заразата у нас, а се опитва да огранбичи самп разпространението на информацията.ПС. Карантината може да се отнася и за болен човек. Не всеки болен е на легло. Бо товяа са подробности.

67

Анонимен

преди 4 години

Хора, в цял свят се крият бройките, заради паниката - и мед- сестрата от Сингапур ви го каза. Хората умират по къщите си, защото няма места по болниците. Половината от заразените се нуждаят от хоспитализация - кислородни апарати и прочие. Пазете се! Дано Германия пусне лекарството, което тества навреме! Това ни е единствената надежда!

66

хахах

преди 4 години

Нулевият пациент е Тиквун. Този е масов прегращач и целувач. Едно време Тошо така мляскаше съветските другари, но той имаше мярка.

65

провалиха се

преди 4 години

Първо пуснаха "професори" и *** да лъжат, че коронавируса е толкова опасен, колкото всемки друг грип (ако не и по-малко). Чиста лъжа, опровергана категорично от СЗО. После отричаха до последно като комунисти на разпит, че у нас има заразени лица.Сега се опитат да ни обяснят, че няма други заразени, въпреки че от седмици сме имали носители на вируса, които са имали контакт със стотици и хиялди хора. Още малко ще ни кажат, че заразата не е заразна.

64

Анонимен

преди 4 години

Лампазчика прилича на един от главните герои в "LOST".

63

Анонимен

преди 4 години

Нулевият пациент на коронавируса го търсете в Президентството !

62

До 58 и 59

преди 4 години

Вие да сте чели статистика колко българи си стоят 14 дни в къщи след пътуване да Италия, Германия, Франция към днес 09 Март? Някъде четох че ка 258 души. А колко хиляди са пътували и са се прибрали оттам последните 3 седмици Ето от къде са се заразили всички (А ще се заразят още). Простичко еИ пак да кажа - думата карантина - "здрав" без симптоми човек си стои в къщи. Болния се лекува вече защото е видно че е болен

61

Няма да се плашите

преди 4 години

Баце откри нулевия пациент и вече преговаря с него: Ти ми разказа играта на мене.Счупих джипа от обиколки- магистрати,хъб,стадиони,сдобрявам Ердоган и Мицотакис,оправдавам се за Барселона.И идва некакъв,вдигнал температура,протекла му цифката и Всичко отива...До десет часа да си тука,че още съм нервен от мача с Ботев Враца.Казал съм държавното тото да налее милиони в Левски,нема да плащам на нЕкакви инфекционисти.

60

отговор

преди 4 години

До WaffenГрешката в разсъжденията ти произлиза от наивността. Мислиш, че тия на секундата, когато открият нещо и ти го казват. СЛогиката сочи, че най-вероятно има много повече заразени и това инфо се потулва. За това нито източника на заразата нито разпространениоето й могат да бъдат обяснени логично от т. нар. щаб.

59

Анонимен

преди 4 години

В момента реалните случаи са над 10-15 100%. Поради простата причина, че нулевия пациент дошъл, било то по въздух или по земя, все още не знае най-вероятно, че е заразен и пръска заразата навсякъде. В случая с медицинскага сестра...нали се сещате, че вируса е високо заразен, а тя има мъж предполагам, с който има доста физически контакт. Мъжа й ходи на работа, има досег с колеги и тнт...верижна реакция. Не правят на когото трябва проби или просто не искат. Заразените са двуцифрено число.