21

бсп тв

преди 4 години

сложете си по една петолъчка на челото, тя ше ви пази от вируси!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 12А ти си умно ,така ли бре???***

19

АнонимеН

преди 4 години

КОРОНА ВИРУСА Е ПЛЮС ЗА БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ КОИТО МИЛЕЯТ ЗА СТРАНАТА НИ КАТО ЦЯЛО ТРЯБВА ДА ГО ПРИВЕТСТВАТ С ДОБРЕ ДОШЪЛ В БЪЛГАРИЯ И ДА МУ СТИСКАТ ПАЛЦИ ДА СЕ РАЗПРОСТРАНИ НАД ПОНЕ 80% ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ КОИТО СА ОСНОВНО ПЕНСИОНЕРИ НЕДОВОЛНИ ОТ БКП И ГЛАСУВАЩИ ЗА БОРИСОВ ЩОТО ТОЙ ЩЯЛ ДА ГИ НАКАЖЕ!КОРОНА ВИРУСА Е ЛЕК ЗА БЪЛГАРИЯ И БЛАГОСЛОВИЯ !

18

градинар

преди 4 години

До Анонимен 20Къде е това "при нас"?Пресен чесън може да си гледаш даже у вас на слънчев прозорец.Е, ако не ти е съвсем малообемно жилището де.

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНПресен чесън мога да ударя и цяла връзка,нищо ми няма.Обаче тук при нас не продават пресен чесън,дори стария чесън им е странен.

16

Анонимен

преди 4 години

Тибетска рецепта за здраве, "Спитен извлек от чесън" има я в интернет. Не казвам че лекува корона вируса но е много ефективна и лесна за правене. Странични ефекти няма. 350гр. чесън в двеста гр. спирт 95 пие се на капки схемата я има в гугъл.

15

Анонимен

преди 4 години

Чесъна е много полезен,винаги е добре да си хапвате чесън,но има болести при които чесъна не може да помогне.Останалото не коментирам,защото са пълни идиотщини.А първак ракия с много висок градус може и да помогне за дезинфекция,медицински спирт също или йод или йодасепт,който използват при операции.

14

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименне те е лъгал!..-Практикуваха такива инжекции,но какви са били няма как да знам-бях твърде,твърде малък.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Ти, небългарино, с какво го бориш?хахаха

12

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоТочно тогава, по времето на същата менингитна епидемия, другарчето с което седяхме на един чин го хвана. Месец и нещо го нямаше. После разправяше ( може и да е лъгал ), че му били инжекции в гръбначния стълб.На мен - нищо.

11

Анонимен

преди 4 години

Ами да си сготви чумлек с много чесън или да го направи на чай,така няма да я заболи гърлото.

10

Анонимен

преди 4 години

Българина е изключително *** ... тръгнал с бабини рецепти да борят вируса ... хахахаха

9

ПроСоТо

преди 4 години

спомням си ,че преди много години,когато бяхме 5-6 годишни,се появи епидемия от некакъв менингит,който върлуваше основно по децата.Тогава на всички деца връзваха на шията торбички с чесън,за профилактика.Не знам доколко може да бъде ефикасно това с/у вируса,но за бактериалните инфекции си е доказано средство..Но нищо не пречи да опитате..

8

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕОТОТО!

7

АнонимеН

преди 4 години

ЧЕСЪНА ВИНАГИ ЩЕ ПОМОГНЕ НА ТЯЛОТО, ЗАЩОТО ПОДТИСКА СТАФИЛОКОКОВИТЕ И ГЪБИЧНИТЕ ИНФЕКЦИИ С КОЕТО ЗАСИЛВА ИМУНИТЕТА ДА СЕ БОРИС С ДРУГИТЕ ПРОБЛЕМИ В ТЯЛОТО!НО ПО 2 СКИЛИДКИ ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ А НЕ ПО 3 КИЛА КАТО ОНАЯ В СТАТИЯТА ЩЕТО СИ НАПРАВИ ЯЗВИ НА СТОМАХА И ГЪРЛОТО!

6

Анонимен

преди 4 години

Чесънът укрепва имунитета, а именно това трябва срещу коронавируса. Не четете тъпотиите на хора, които не могат да мислят и биха пуснали всичко за няколко клика.Да, чесънът не е лекарство срещу короната, но подсилва значително имунитета.Яжте колкото се може повече, поне 3-4 скилидки на обяд и вечер. Лук също. Джинджифил също.

5

Анонимен

преди 4 години

И кое е Фалшивото? Ежедневната консумация на чесън,с доказан противовирусен ефект? Приготвянето на Домашен дезинфектанти на база 60 градусов спирт(ракия)? Или Сребърната вода,която е с доказани антивирусни средства?

4

д-р Ох Боли

преди 4 години

Няма да помогне на балъците, но поне няма да им навреди.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Що бе?Американците с по колко килограма живо тегло са?

2

гробар

преди 4 години

За такива заболявания се препоръчват кални бани.Помагат да свикнеш с пръстта.