114

Анонимен

преди 4 години

ДА ГИ ЕКСТРАДИРАТ ЗА НАКАЗАНИЕ ВРУСИЯ ТИЯ, ДА ВИДЯТ КВО Е МИЗЕРИЯ!В ПЕТЕРБУРГ ТАЗИ ЗИМА СА УМРЕЛИ 4ОО БЕЗДОМНИЦИ ОТ ИЗМРЪЗВАНЕ, НА ХИЛЯДИ СА ИМ МАПУТУРЯНИ КРАЙИНИЦИ,А В 50% ОТ БОЛНИЦИТЕ НЯМАТ ПАРНО!АМА РУБЛИ ДА ПАЛЩАТ НА *** ТУКА ИМА...

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 116Русия и техните сестри са си избрали Путин. Тука в България Борисов и ОП управляват.

112

Анонимен

преди 4 години

И трябваше да се качите на покрива ,ще е по добре пред камерите,нещастнички !!!

111

Анонимен

преди 4 години

НИНОВА, АБЕ ПРЕИГРАХА ТВОЙТЕ СЕСТРИ- ТО БИВА ЦИРК, *** ДА СЕ КАТЕРИ ОНАЯ КАТ *** ПО ПРОЗОРЦИТЕ!ДЕ ДЕЕЕ, ЧЕ НЕ Я ХВАНАТ КАТО ПРИ ТОШО ДА И ТЕГЛЯТ 1 БОЙ... ВИЕ НАЛИ *** СТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ХАРД УПРАВЛЕНИЕТО?

110

Анонимен

преди 4 години

До 112 А на бас.Че освен д-р Борисов.Не си виждал жив комунист! И ти правиш някакви сравнение с Русия? Схващаш ли момче.Че влизаш в тематика.За която само си чувал? Нещо което пък.Аз лично съм видял и помня?-:)Знаеш ли колко речи съм гледал и слушал на д-р Брежнев и д-р Живков? Що ли те питамЯ ходи да спиш вече....

109

Анонимен

преди 4 години

Няколко бедни сестрички и няколко майки на болни деца, Му клатят стабилността. И то каква стабилност?! Стабилност в простотията, стабилност в кражбите и стабилност в корупцията. Отврат.

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 112В Русия няма закрити болници, не работят на 2-3 места и е доста по-евтино от България. ГЕРБ отказват да вдигнат и плоския данък въпреки че са вече 11 г. на власт след БСП и НДСВ.

107

Анонимен

преди 4 години

А КАКВИ СТЕ,ОСВЕН ЛЪЖКИНИ? ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА КАКВИ ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАТЕ?

106

Анонимен

преди 4 години

Еха, айде тъъъпите комунисти да ми обяснят следното:При средна заплата на медицинска сестра в Русия от 511лв, защо няма 5 сестри в 150 милионна държава, които да се барикадират в Кремъл? Искате ли помощ?

105

Анонимен

преди 4 години

Смея се. И най вече, когато видя Борисов заедно с оня бивш министър, дето щял да се жени, ама тя не знаела за това. За Нанков става въпрос. Върти очи като шаран на сухо. Смях.

104

До 107

преди 4 години

Ха, ха, ха. С това за танковете, изби рибата. Понеже му клатят стабилността, Борисов може и някоя бомба да пусне над сестрите,возейки задните си части в държавен вертолет.

103

Сестра

преди 4 години

Изпълнете най накрая обещанията си нали са отпуснати пари къде са директорите на общинските болници си правят каквото си искат не може на сестрите да вдигат заплатите с 50 ЛВ а на свои хора да дават хиляди това е във 2ра мбал София

102

българин

преди 4 години

До 102 Ако помниш.А аз помня.Тогава имаше ред безроднико дърт! А сега защото НЯМА РЕД! За това те е страх от някаква чуждоезична ***! Бежанци демек! Ако бяха тогавашните граничари с кучета при строя който оплюваш безроднико продажен.Сега щеше да си пиеш ракийката спокойно.И нямаше да трепериш.За дъщеря си,внучка си и за бабата си.Че може да!ГИ навести някой неверник! Граничарите с кучета и автомати ни ПАЗЕХА! А сегашният военен блок на Американското НАТО.Ти гледа сеира и не те "пази" никак

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Може ГЕРБ да докарат танкове срещу сестрите. Обади се на НСО.

100

Хайде по-спокойно

преди 4 години

Тези БСП лелки много се вживяха в поръчковата им роля ..........

99

Анонимен

преди 4 години

Сестрите искат увеличение на заплатите, а Борисов си вози задните части на държавен хеликоптер и харчи народни пари на вятъра. Разходите само за един такъв полет,изяжда заплатите на персонала от една голяма болница, а ние пращаме SMS-и за болни деца.

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 99БКП идват на власт заради провала на демократите и царя. Никой вече не вярва на измищльотините на ГЕРБ че космоса е виновен.

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101От НСД се опитват,да опазят сградата,вместо да ги "застрелят,като кучета",както пишеш,както в Щатите,ги дръпнаха за ръкава,а кифлите охпищяха държавата.

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 96 При "обединената" ти България, убиваха на границата всеки,който дръзваше да отиде на запад. Днес българите пътуват ,работят и учан, в развитите страни. Това е демокрация.Демокрация е,и да изрезиш мнението си,протеста си,но по законния ред,а не да се катериш по первазите на държавно учреждение,като някакъв жалък терорист.

95

Анонимен

преди 4 години

В Щатите една нестабилна жена се опита да мине през барикадата с колата си и да влезе в Белия дом. Застреляха я на място като куче.Само в разпасана държава като нашата, където демокрацията се възприема като слободия, може да се случи такъв цирк.НСО не могат да опазят сграда със специален режим от 5 невъоръжени пиkли. Как ще опазят президента и или който и да е държавен висш държавен ръководител ако едни сериозни терористи си наумят да го застрелят? Пълни некадърници.