207

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

А Кyрнелия и Кутев причаквали мигрантите на устието на Марица - с чисто нови червени книжки... - готвят се за конгреса дрогарете...

206

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!колко банки фалирахте? Колко фондове източихте? Каква беше инфлацията? Какви престъпници лансирахте? Колко къщички за птички направихте /че за сгради за хората да не питам /Щяхте да сте смешни, ако не бяхте жалки.

205

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Такаааа, начи, супер-експресно взеха заем от 2 милиарда долара за няколко допотопни таралясняци дето още не са направени и ги предплатиха на 100% ! Данъчните отписаха 20 милиарда лева неизпалтени данъци от "наши ора".и си раздадоха премии за над 30 милиона лева. депутатите намалиха ДДС на хазарта заради Черепа от 20 на 10 %. Но за заплати на здлавните работници пари йок! Следващият път отново гласувайте за ГЕРБ!

204

Анонимен

преди 4 години

Томислав Дончев засилва невротичността си. Д-р Дариткова няма да е зле да му съдейства за намиране на подходящ специалист за справяне с нервно-психически натоварености, преди да са станали явни отклонения.

203

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Най-големите разрушители и унищожители на държавата зоват да пазим държавата."Държавата това сме ние !" - ни казват те с наглите си физиономии. Сиреч пазете ни нас, щото без нас няма да има държава България.Тинтири-минтири !Държавата на ГЕРБ е най-отвратителния Франкенщайн, в който някога някой е превръщал България.Едно милиционерска държава от колониален тип, управлявана от хунта, смъкваща и последната кожа от гърба на народа...Същият този народ, която Хунтата подлага на откровен ГЕНОЦИД.

202

упс

преди 4 години

До Ф.КастроАко не стане, оставка на Правителството и който не ме подкрепи е предател!!!

201

упс

преди 4 години

До Ф.Кастрохайде да видим какво следва после: Аз искам да сринат блока пред моя и да направят басейн. Ако не стане - глад и самозапалванеАз искам да се разсекретят досиетата на извънземните, и не ми разправяйте, че няма такива, аз съм ги виждал как минават с бръснещ полет над Зимбабве и кацат на поляната пред НДКАз искам заплатата ми да е толкова голяма, че да не мога да я похарча. Аз искам всяка сутрин като стана, едно облаче да минава по небето и една птичка да ми пее от прасковата.

200

КНСБ

преди 4 години

Точно така - никакви щения да не им се удовлетворяват!!! Мислят само за себе си!Да бъдат благодарни,че не ги напъхаха където им е мястото !!! Те са позор за всички отруде ни жени !!!

199

Ф.Кастро

преди 4 години

За последен път се уверявам че от нашия българин не става. . . !Защо беше нужно това дърпане, крещене и качване по первазите на прозорците !Когато след като им "скръцнаха със зъби" и ги заплашиха тези кокошки /всички оттях имат деца , внуци, синове / някои от тях на добри позиции в обществото,тези патки излязоха с "подвити опашки" от бившия Партиен дом !Вместо да обяват гладна стачка и се барикадират там, докато този изкуфясалнарод излезе по улиците на София и спомогне за падането на Б.М.Б

198

Анонимен

преди 4 години

Какви са *** и yроди вижте ги...

197

Анонимен

преди 4 години

Аз като данъкоплатец се интересувам къде отиват парите от акциза за цигарите и парите от Здравната каса?Моля другаря пенсионер-министър Ананиев да даде отчет на целокупния Български данъкоплатец!

196

Анонимен

преди 4 години

Не мисля че си ГЕРБав ***. Прекалено си простт дори и за това. Едва ли някой ще ти даде пари.

195

Кой ще им се върже?

преди 4 години

Пак със селските номера на Мая Кост....ска! ГЕРБ да вдигнат още процентите! Тия сестри ги е яд, че не са учили за доктори и не вземат по 5000.

194

Анонимен

преди 4 години

До В София.Ти колко сестри познаваш бе слугинче на герберската напаст ?

193

Анонимен

преди 4 години

До упсИди поспи малко и като се наспиш и си получиш хонорара може пак да дойдеш ,че вече се оля....

192

Анонимен

преди 4 години

Тъпакоооо! Борисов го разследват не за къщата, а за пране на пари. В нормалните държави и с един лев да те хванат ще те осъдят защото става дума за закони и принципи, а не за суми. Явно че комунистическото ти мислене няма как да осъзнае за какво става дума. В главата ти дрънчат сърпове и чукове. Ама какъвто водача такова и стадото му.

191

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАХей подлого кой се интересува от къщите и любовниците на твоя работодател ? Ние питаме колко милона е изпрал в Испания и от къде ги има тези милиони и тези декларации за имотите дето подават всяка година има ли смисъл да ги подават като никой не им вярва ?

190

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ каквото са направили е с пари на европейците. Всеки един на тяхно място ще го направи същото с разликата че ще е десет пъти по-качествено и няма да има толкова милиарди откраднати. Ако претърсят банковите сметки на групировката и министрите ще изкарат поне 10 милиарда. Половината са на главатаря на групировката.

189

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

То вече се доказа по безспорен начин, че Борисов няма нищо общо с къщата в Барселона... - но дори и да имаше какво от това... - 15 години е в голямата политика и една къща, като не може да си купи... - па макар и в Барселона...

188

ББ

преди 4 години

политическата ни класа,обслужвани от съдебната система и корумпирана администрация ограбва Народа ни от 30 години,не спазва Конституция и Закони,извършва геноцид срещу Народа ни от алчност,Подкрепа за 5 смели български жени,Бог да пази Народа ни