161

Анонимен

преди 4 години

Турските вестници гърмят, че гърците постъпват варварски, събличат мигрантите, взимат им дрехите и ги отпращат да умрът от студ. Крайно време е Турция да нанесе бомбардира Гърция, това племе зло византийско забрави как сирийците които бие и съблича го спасиха когато то самото беше бежанец.

160

Анонимен

преди 4 години

ЕС предаде Турция срещу Русия, сега да не се сърдят че са заливани с бежанци. Лошото е, че що го отнесат.... Гърция и България. Така е като не си защитаваш интересите и си брюкселски зеленчук, чакащ наготово от САЩ.

159

Анонимен

преди 4 години

Гърците вече стрелят на месо ....................... и повече никой няма да дойде.

158

До 179

преди 4 години

Повече от 1 трилион долара са били дадени за Африка, от 1953 до 2018г.

157

Мда

преди 4 години

Обаче Баце е винаги готов да приеме мигранти,както приема евро-***...Щом му плащат.Тия къщурки от закуски не стават.

156

Нобел

преди 4 години

Колко са наляли в Африка и ваксини им дадоха и училища направиха.Проблема е у ДНК-то оня нобеловия лауреат го каза ама.

155

Факт

преди 4 години

До Анонимен"ЕС им разруши държавите"(предполагам на мигрантите)Всъщност САЩ разрушават,а ЕС плаща....

154

Анонимен

преди 4 години

Дадоха 6 милиарда евро на турчина. Той ги открадна. Нека дадат 6 милиарда за възстановяване на Сирия, Афганистан, Сомалия, Либия.

153

Анонимен

преди 4 години

Ердо няма 4 мил мигранти. Къде са кадрите от 100хил на Гръцко Турската граница. или няма кой да вдигне един дрон и да ги снима.Пържат по медиите народите, за да подивее Европа.

152

Ха-ха

преди 4 години

Какво друго да очакваме от ***,които си мислят,че огъня се гаси с бензин?Положението е пределно ясно-Европа трябва да бъде защитена с огън и меч,а ******ските ценности зарязани!Няма по-голяма ценност от оцеляването на Европа и запазването на същността и!

151

Анонимен

преди 4 години

ЕС им разруши държавите.

150

Питър Бота

преди 4 години

Откога съм го казал тва.Почнат ли пак да разпределят бежанци щото очевадно във Франция и Германия има много чужденци Вишнеград се цепят а оставят ли ги на едно място ще има граждански войни.Атаката над наргиле центъра в Германия е ясен индикатор за това.

149

Анонимен

преди 4 години

Ти пък - да стигнел БелгияАскерът направо у Вашингтон каца без да му мигне окото.А пък Тръмп ще му се радва ли радва.Ми така е - сички му се радваме на Ердо и често, често споменаваме вайка му.

148

Анонимен

преди 4 години

Знам само, че през 2019г. ЕС беше 500 милиона, а сега е 450 милиона, 3 трилиона по-малко БВП и 200 000km2 по-малко територия. Няма вече англичани, но има бежанци да ги компенсират. Меркел даже е изчислила: още 50 милиона мигранти да вкарам и пак ще станем 500 милиона :)))

147

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е надушил, че си има работа с гейове и оФци и е решил да се отърве от мигрантите си. Най-смешното (или по-скоро стряскащо?) е, че аскера с тази огромна армия може тоя път да завладее Виена, че и до Берлин да стигне.

146

Анонимен

преди 4 години

Германия да развърже кесията и да си построи армия като иска силен ЕС и да прати панцерите на границата да вардят от бежанци. Тогава и САЩ ще може да си истегли армията от Германия. Всички ще спечелят.

145

Василев

преди 4 години

Да живее ПутинАгент Дан Мъс! ЦРУ!!!

144

Анонимен

преди 4 години

Афганистан,Пакистан и други такива държави да си приберат гражданите. Трябва да им се налогат санкции от ЕС за това,и на Турция високи мита за турските стоки,изтгеляне на немския и друг западен бизнес от Турция.

143

Василев

преди 4 години

Аз съм върл русофилЦРУ

142

a

преди 4 години

Ако им сложат визи на турците гастербайтери и акцизи на стоките много бъреже ше запее друга песен...