41

Анонимен

преди 4 години

Хората сега са не само значително по-обемни, а и значително по-слаби като физическа сила и устойчивост на натоварвания.

40

Анонимен

преди 4 години

Процентът според мен е по-голям. Възможно е критериите да са осъвременени. Най-обикновено сравнение по снимки преди 40 години и сега откроява огромните различия.

39

Анонимен

преди 4 години

Препоръчвали поне 240 мин бягане седмично. Моля? Това са 4 часа. Къде и кога да има човек да прави това? Това е много дори и за спортисти.

38

Анонимен

преди 4 години

Оправдавате дебелите хора с ниския стандарт на живот, а истината е че са бедни и дебели по една и съща причина, мързел, липса на желание и усведоменост. Буквално около 60% от населението.

37

Анонимен

преди 4 години

Дебелеенето идва и от хормоните, които се предават през месото. Наскоро имаше информация, че САЩ, за да получат право да изнасят свинско за Китай, не бива да са използвали някакъв хормон.Хората от нашите села, които се хранят с продукти собствено производство, са по-дребни, момичетата им по-късно навлизат в полова зрялост.

36

Анонимен

преди 4 години

Защо пак давате като илюстрация пълна жена? Даже в изследването, на което се позовавате, процентът на затлъстелите мъже е значително по-голям.Затлъстяването е сериозен проблем, но НЕ способства болестта Алцхаймер!!!

35

СССР2

преди 4 години

Факт е, че българинът обича тежките трапези и да тъпче дЯцата си каквото и той яде ("яж мама, за да порастеш голям/а, още едно кИфтенце, още една лъжичка") от както са им изникнали зъби. От малък учи дЯцата си, че "веднъж се живеЙ" и колко важно е плюскането. Бащата с мечешки търбух, нагъва сланина, яде богата скара, пие чист спирт наричайки го за по-безобидно "ракийка". Жената пък от другите бг *** знае, че за здравословните проблеми на семейството й са виновни ваксините, ГМО, САЩ, кемтреилс..

34

Анонимен

преди 4 години

До От бедност дебелеятБедни са, защото комунистите им откраднаха фондовете за бъдещите пенсии, и неконкурентоспособна икономика, която ги остави без или с нископлатена работа. Съвземаме се вече, но става бавно и на цената на ужасни показатели свързани с хронични болести и начин на живот.

33

Анонимен

преди 4 години

До От бедност дебелеятНапълно съм съгласен, особено за палмовото масло което го слагат в почти всички хранителни продукти.Че и трудно се изчиства организма от него.

32

Анонимен

преди 4 години

С такива дебели заплати които получаваме в Бг, за какво да ги харчим, освен за ядене.

31

От бедност дебелеят

преди 4 години

Бедните хора тъпчат хлеб и кремвирши ,маргарин и палмови сирена -за толкоз им стигат парите - мизерни пенсии и заплатинямат пари за истинско месо , истинско сирене плодове,зеленчуци

30

Анонимен

преди 4 години

алкохолът също е калоричен защото е резултат от ферментация на захар.Захарта има 10кал на грам ,а алкхолът 7

29

Иванов

преди 4 години

Фейк нюс.

28

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно това. Познавам много дебелани от блока,които вече са на много години,едната е на 87 години,а мъжете им слабаци отдавна заминаха. От възрастта се съсухри,не е толкова сочно делела. Дебелото не е красиво, и сигурно затруднява живота на дебелите,но не е сигурно,че ще умрат рано.

27

Анинимен

преди 4 години

Почти стигнахме американците, 2/3 от които страдат от наднормено тегло, а останалата 1/3 не страдат, а са свикнали да се приемат такива, каквито са. В големите градове там има нормални хора, но в по-малките трагедията е огромна. Единствените нормално изглеждащи в Солт Лейк бяха камериерките в хотела (мексиканки).

26

Анонимен

преди 4 години

Снимката е от щатите!

25

Анонимен алкохолик

преди 4 години

Мда викаш по селата ни са с големи кореми. За разлика от САЩ, където хората са като фиданки. Приятел , бил съм в САЩ на студентска бригада, и мога да ти кажа, че там са като крави. Покрай тях се чувствах като мравка. Тъпчи детето си с Макдоналдс,а аз на моето му правя домашни неща.

24

Анонимен

преди 4 години

Бьлгарската кухня не е здравословна баници бози кюфтета кебапчета луканки суджуци ала бала

23

Анонимен

преди 4 години

Начина на живот е култура. Ние сме олеле в големи проценти. И с това мислене и внушения, ГМО-то било виновно, Сорос, световния капитализъм, НАТО, ЕС, мани. Като погледнеш у нас по села и градове само тупани юначни с големи кореми - престиж брато, аз ям, аз пия.

22

Глиган смеевски

преди 4 години

С тая моя снимка, ще се зануляваме май.