480

Реалист

преди 4 години

Относно *** форумни реза ци. Я ми кажете какво е останало от империята ви след тези 16 войни дето сте водили с Русия.

479

Те4о

преди 4 години

Хич не го защитавам Радев даже обратното, ама баце ти какво искаш да направи той? Да подскача като пуяк ли? Нали за да имаш топки трябва д имаш нещо зад гърба си. Хич недейте да правите сравнение между Турция и България аконе искате да ставате за смях...Турция 11то място като армия в света и ние на 62...

478

Безмозъчно племе !

преди 4 години

запитаите се защо сега Грърците посрещат с гранати и палки същите "бежанци" дето само до преди 2 месеца толерастите от Брюксел не даваха и косъм да падне от главите им !!!???Запада измами Реджеп Тапир защото и той кат вас се мисли за много умен !около Одрин ще се натрупат неколко стотин хиляди "бежанци", ще стане "хуманитарна криза" и запада ще окупира европейската част на Турция - точно като косовоа от там тикви балкански минава Турски Поток, без който се връщате в пещерите !!!тикви !!!

477

баба Пенка

преди 4 години

Огон Влад, огон.

476

Анонимен

преди 4 години

Турция даде нагледен урок как трябва да се действа с Русия. Да гледат и да си записват господата Тръмп, Джонсън, Меркел, Макрон и Зеленски. За нашата подметка Радев не може и да става дума, той се нacира от страх от поп Гундяев камо ли от Путин.

475

ha ha

преди 4 години

некакви резнати чaлмu са се отдали на мечтане тук във форума...

474

Анонимен

преди 4 години

Това което става в момента в Сирия е една нова Кримска война и както тя е катализирала разпада на руската империя в началото на 20-ти век, така и тази война ще катализира разпада на остатъка от СССР. В най-скоро време Башар Асад ще бъде свален от власт под натиска на Турция, а това обезмисля цялата 5 годишна война която води Путин в Сирия. В крайна сметка ще бъде потърсена отговорност лично от Путин защо отиде в Сирия и защо се включи в тази позорна за Русия война. Дните на Путин са преброени.

473

Реалист

преди 4 години

Ако авторката беше турска гражданка, щях да и разбера глупостите, които е написала. По повод успехите на Ердоган, ще припомня какво е казал Бисмарк "По време на война се лъже най-много", другото е лафове за лица стреляли само от компютъра.

472

Виктор Мураковски "Загубите на Сирия са много големи, но Русия ще възстанови унищожените от турските сили самолети, хеликоптери и ПВО системи на Сирия." Тия хора май наистина не са много добре с главите. Или аз пропускам нещо важно. Дори С-300 и Панцири в оперативна готовност и под тревога бяха унищожени от турските дронове без никакви проблеми. Защо ще слагат нови цели да бъдат унищожени пак?!Бууммм ... и 78 милиона долара стават на пушек с дрон за четвърт милион долара и ракета за 5000$!

471

Дедо Мраз

преди 4 години

До Osman BaturМного те моля да споделиш някакви контакти на дилъра си. Тая неговата стока си я бива! Предварително благодаря!

470

Анонимен

преди 4 години

Турските ВВС току що са качили обява,че продават неограничено количество Су 24 на части

469

Анонимен

преди 4 години

До Shark"Това унижение няма да му е последното."Имаш предвид че става въпрос за унизения Путин, защото заглавието е в ярък дисонанс с действителността.

468

Днешно изявление на Ердоан за Сирия "В момента аскера ни само подгрява!" Леле - докато аскера само подрее, сирийците прегряха!! Турският ешелон знае, че руски самолети бомбардираха турските войници. Засега не се знае дали тази операция е проведена със знанието на Путин, или е извършена без негово знание. Ако се окаже, че е извършено с неговото знание ... оле-мале оле-мале, уйде конят у рекътъ!

467

Анонимен

преди 4 години

"руосфилчетата" много изнервени бе.Паника-а-а-а."Бледият молец" за пореден път унизенскоро го чака съдбата на приятелчето му Кадафи.Тик так тик так

466

Shark

преди 4 години

Това унижение няма да му е последното.

465

Анонимен

преди 4 години

Много се зарадвах когато *** нападнаха Сирия че Асад ще им набие канчето, но останах болезнено разочарован от настящата ситуация. Няма ли кой да ги спре тия мръсни фесове бе!?

464

майорски

преди 4 години

Абе знаех си аз че Путин е виновен.....не разбрах само как за Корона вируса не го обвинихме......пропуснахме....

463

Анонимен

преди 4 години

До Мда"Подводниците в Средиземно море" са като риба в гьол - заградени отвсякъде с много малко усилия. Между другото, тия подводници са конципирани да стоят месеци под водата, тъй че "отбиването" в база, само ги прави по-уязвими/откриваеми, тъй че .... не позна. Целта на Русия в Сирия е .... Сирия и Асад да са едно цяло и да играят срещу американците в Ирак и Турция.

462

Анонимен

преди 4 години

До Атаман Сирко Засега на бате ти "вова" го разпарят в основата на гурба от бой

461

F16

преди 4 години

До Атаман Сирко Руските форумни въшки са в паника ,а в това време турският погром върху руско асадския башибозук върви с пълна сила "Безаналоговите" се оказаха пак в каменната ера