66

ПроСоТо

преди 4 години

сега за последно ще ви обърна внимание на нещо..Декларирам,че САМО правя АНАЛИЗ на поведението на тоя,ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ИСКАМ ДА ГО ОБИДЯ!та така:-Правите груба грешка,като гледате на СЪЩЕСТВОТО,наречено "Б.М.Б.",като на ХОМО САПИЕНС,тоест,"Мислещ човек"!Въпросния е САМО "Хомо еректус",тоест ИЗПРАВЕН ЧОВЕК,за умствени способности не се споменава в определението.Въпросния си живее в НЕГОВИЯ СИ СВЯТ,нямащ нищо общо с РЕАЛНИЯ.А вие търсите и очаквате адекватни негови действия.Е да,ама НЕ!

65

Анонимен

преди 4 години

За геноцид не следва прошка,а проклятие до девето коляно.

64

Анонимен

преди 4 години

Ей много е захитрял Тиквата, щом на кражбите взе да вика грешки.

63

Анонимен

преди 4 години

А, чакай малко, значи краде, служи на чужди интереси, съсипва държавата, държи секато някой дерибей, лъже всеки път като си отвори устата и после какво, простете ми, за такава наглост и безочие аз прошка не давам, и без това не знае смисълът на тази дума.

62

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

А оня нищоправец от Дондуков 2 - кога...

61

Анонимен

преди 4 години

В Австрия, като падна правителството, какво хубаво стана? Първо, оказа се, че нямало никаква рускиня. Второ, от правителствения кабинет се уплашиха и унищожиха чрез нарязване огромно количество документи. Трето, Курц се върна отново. Хората са гласували за него най-вече заради щедрата социална политика.Испания едва ли е пример. Имат си достатъчно сепаратизъм и многопартийност с вечни проблеми за кабинет, големи дългове, голяма младежка безработица, проблеми с кредитите за жилища....

60

Анонимен

преди 4 години

Ейййй,много нагъл тоя.Твоите "грешки" не са грешки,а престъпления.И не са малко.Прошка ще искаш от "началника",ако може да ти я даде.Ние не можем.

59

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен,който написа:-".Необразованите и неспособни хора винаги ще мразят и хейтят и ще търсят вината за мизерията си в други."..Тук съм напълно съгласен с теб!!!!!..НАПЪЛНО!-Ето,ТИПИЧНИЯ подход на "бойкото":-Като узурпира властта,"виновен" му беше доган и "тройната ламя"..после се конкретизира:-"Виновен е станишев"..после Орешарски,после разни "***",които "му клатат властта",после Божковия,после Нинова,сушата,световното затопляне,"руските шпиони" и подобни...САМО Тиквун НЕВИНЕН

58

До 60

преди 4 години

Ама те,необразованите ни управляват,бееее.Затова сме на това дередже.А образованите са в краката им.Разни пишман професори им се мазнят и славословят,докопали се до държавната копанка,зер иначе няма как да си изкарат хляба.

57

Анонимен

преди 4 години

За геноцид прошка няма!

56

Главна прокуратура

преди 4 години

Какви бяха давностните срокове за тежки криминални престъпления и какво обхваща депутатския "имунитет"?!?

55

Анонимен

преди 4 години

Давай Бойко в същия дух.Отлепяме от дъното на комунистическото бреме.Необразованите и неспособни хора винаги ще мразят и хейтят и ще търсят вината за мизерията си в други.

54

Анонимен

преди 4 години

А за престъпленията прошка няма ли да поискаш?

53

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

52

ресто

преди 4 години

Боко ние ти прощаваме, но Русия не прощава. Нали знаеш колко ти остава а и пари има да връщаш.

51

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Като изключим Радев и Кyрнела... - всички сме грешни...

50

Прошка

преди 4 години

По-голяма прошка от оставка няма. Българите в Испания се чудят защо до сега не си е подал оставката. Всички вестници в Испания пишат за него. В Австрия при подобен случай падна правителството. Този човек не разбра ли, че колкото повече отлага оставката, толкова по-жестоки ще е съдбата му след това! И западните лидери няма да гледат добре, както на него така у на страната ни!

49

Анонимен

преди 4 години

А Радев няма ли да поиска прошка...или той е "безгрешен" !

48

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Целогодишни Велики Пости за дрогарете... - да им уврат *** ***...

47

Анонимен

преди 4 години

Наглец.