187

Един

преди 4 години

Нали на всички стана ясно, че на турчина думата грош не струва!Каквото е обещал, плюе отгоре и прави каквото му е кеф.А обещанията му са все със задни сметки - това е Ердоган!За жалост тия пачи са наши съседи.

186

Анонимен

преди 4 години

Време е да излезе Динко с опашките май :)

185

Анонимен

преди 4 години

StaerЗа всички които ни мислят че има петрол,,петрол свърши отдавна заспали вярвам на математиката ,,,, птоблемат идва с 50000000 не образовани хора които живеят по тези земи какво ще правят от тук нататък.От каде пари да се препитават замислете се ..

184

Анонимен

преди 4 години

А нещо за къщата в Барселона?

183

Анонимен

преди 4 години

StaerДа така е но всичко си има цена искат да откъснат част от България говоря за похамеданчената част Кърджали която Турция претендира за нея.за това няма имигранти по нашата граница но има времена които идват и ще има расплата

182

Не извратен тип

преди 4 години

Държавата е на нивото на премиера.Корупция,престъпност,никаква стратегия за спорт,култура ,образование,бизнес и създаване на нови работни места.Аз не мисля ,че Борисов има умствен капацитет за да се замисли за тези проблеми,а какво остава за решенията

181

Анонимен

преди 4 години

Не бързай да се хвалиш,че не знаеш какво те чака.Заради милите ти очи и дълбоките метани,Ердо едва ли ще се трогне.Не е рекъл,не ги е пуснал.

180

Боби

преди 4 години

Чакаш и ти милярди от ЕС и ще пуснеш мигрантите. Който се опита да мине границата, разстрел.

179

ХХХ

преди 4 години

Нулева миграция заради гражданските патрули , арести и бой ! За това ги е страх да минават от тук да не мислиш че са оцапали гащите от гранични полицаи които не смеят да им посегнат дори !? Самите мигранти казват "аа не искаме в България там ни бият че и парите ни вземат" ахахахаха ей за това трябва да се знае на кой да се благодари ! Стига си преписва чужди заслуги и на националния празник да видим кой ще е по границата кой при Ердоган !

178

ined

преди 4 години

Ако не ги спираха бежанците на северната граница щеше да има и отрицателна миграция

177

Анонимен

преди 4 години

ами това е първата стъпка от турския проект, преди да дойдат самите турци да дойдат мигрантите, дето уж турците не можели да ги хранят. съвсем друга е причината да ги пускат.

176

Предложение

преди 4 години

Предлагам на следващите избори да разкараме Бойко Борисов и ГЕРБ от властта. Вие кого предлагате да сложим на мястото на ГЕРБ и Бойко Борисов във властта. Аз мисля да гласувам да поставим другарката капиталистка Нинова. Вие какво мислите по въпроса, какво ще ме посъветвате?

175

Анонимен

преди 4 години

Не вярвах ама някакъв от Суринам го гледам по тв-то се тръшка и не ще да чуе за България.Баце,Бацее да ти се радваме на управлението.Докъде ни докара?

174

Смях

преди 4 години

Не ве, пич, не е заради дипломацията. Просто тука е толкова кофти, че даже талибаните, изпълзели от пещерите, го знаят и не щат в България.

173

Анонимен

преди 4 години

Русия ни освободи от турците, Испания ще ни освободи от Бацо!

172

Анонимен

преди 4 години

Испанските *** не само вдигат шум, направо хапят, хапят до кръв!

171

а пък

преди 4 години

Ел Периодико с нова статия но тоя път е доста зле за Баце.

170

Анонимен

преди 4 години

Неговата дипломация я виждаме всички - ниско вие врат пред Брюксел, Вашингтон, Анкара, Москва, както и във всяка столица на страна, която го приела от лицемерие и преследвайки своя интерес.

169

Готови сме!

преди 4 години

Споко! За нула време правим двата стадиона в Пловдив и ще спукаме бежанците на футбол! Или те нас. Не знам, ама явно такава е стратегията. Важното е да не се играе с топка, защото тогава ще ни бият и ескимосите!

168

B.B.

преди 4 години

Не бързай да се радваш г-н Борисов.,, На турчина дослука му е до коляното,, казал го е дядо Вазов. Сега ги насочват към Гърция, ония не си поплюват, къде мислиш, че ще поемат ?