36

факти

преди 4 години

Кремълския пигмей е виновен за бежанската вълна, а пък Ердоган използва бежанците като оръжие срещу ЕС.

35

100%

преди 4 години

Чист рекет от Ердоган към ЕС!

34

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААмечти.....мечти.....

33

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААДрън дрън ярина...Това са амуджи, дето искат да бъдат на безплатна пожизнена издръжка в Европа, като нашенските ***.Виждат, че в България хрантутим *** и идват и те.

32

ДДРОнег

преди 4 години

Принципно ЕС плаща на турция милиарди, именно за да спира и се грижи за бежанците!Принципно в момента турция внася ескалация на войната и е влязла незаконно в Сирия !Принципно ЕС трябва да се намеси по-активно в сирийския проблем, щом сме заплашени от този конфликт!Принципно ЕС предпочита да плаща едни пари, вместо да си изцапа малко ръчичките, но да реши проблемите !!!

31

Анонимен

преди 4 години

Боко Суджука не бих го нарекъл пощенски гълъб на Ердоган, по- скоро гугутка с неустановен пол, откак му пренарязаха резбата в Симитли...

30

ахаааа

преди 4 години

До !Чета ги/но не им вярвам/, но тези проучвания са поръчани от гусин Борисов.

29

Анонимен

преди 4 години

Тая войска в Сирия трябва някой да и плаща за да седи там,да я храни и издържа.Това си е чист рекет от Ердоган към ЕС!

28

Shark

преди 4 години

Нали знаете как се нарича посредника......л......но! Много е подходящо

27

!

преди 4 години

До ахааааХахаха не четеш ли социалогически проучвания че г-н Борисов и ГЕРБ ги подкрепят над 30% от българите но да се знае че тези проучвания на обхващат българите в чужбина и ромите а те винаги гласуват за г-н Борисов, т.е над 70% от населението на България е зад г-н Борисов.

26

ахаааа

преди 4 години

До !Освен теб и още няколко кукумицина, други НЕ го подкрепят.

25

Анонимен

преди 4 години

А Турция какво търси във Сирия

24

Анонимен

преди 4 години

Абе пуснете мощен прав ток по мрежата,какво чакате?Постройте стабилна стена и бодлива тел с мощен прав ток и сензори,фотоклетки!

23

!

преди 4 години

Аз подкрепям г-н Борисов. Отново доказа че той е политик на световно ниво, и може да решава не само национални проблеми но и световни. Сега *** и русоробите се пукат от яд но г-н Борисов подкрепя братски Ердоган в конфликта му с джуджо затова и Ердоган го приема като брат и премиер на братски народ.

22

Всички гледат вас

преди 4 години

Сега е нужно границата да бъде охрнявана максимално. Включително труднодостъпни места, дерета, възвишения и др. Европа след като предлага помощ е хубаво да я приемем, че и още да искаме. Трябва да се създадат условия за хората пазещи там на място. Преди години с палатките и старите камиони, които затъваха и се обръщаха беше плачевно. Направете го като хората. С техника с много хора и помощ отвън. България трябва да затвори границите иначе ще я разсипят.

21

Анонимен

преди 4 години

От какъв зор?Бойко,ти частен адвокат ли си на Ердоган,че да го защитаваш?

20

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Голям ''работник'', заслужава повишение на заплатата!

19

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости са това, че на мигрантите уж им било забранено да преминават границата с България. Тази група от неколкостотин човека, която вчера блокира пункта Кастанес при Одрин, първо пробва да атакуват нашето преградно съоръжение, но по някакъв много голям късмет са били забелязани навреме и наблизо е имало патрул на гранична полиция. Даже са били започнали да режат мрежата с ножици. Според мен тази нощ поне няколко групи са успели да минат на различни места през нашата граница

18

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААНе знам Боко Суджука кого мачка, ама в момента смешната ограда на границата ни я пазят българи, а не германци и французи.Европа я боли шмайзера за България.

17

Край

преди 4 години

Гледам снимката - рядко може да се види българин по-черен от турчин.