23

ПРОСТОТИЯТА НА ГЕРБ

преди 4 години

е ОСТРО ЗАРАЗНА. Тя е направо смъртоносна за БЪЛГАРИЯ

22

Берлин

преди 4 години

В Германия пълно заплащане до 6 седмици в карантина. Работодателя може да си върне парите от държавата. Затова в Германия карантина няма.

21

Стамат

преди 4 години

"А за неосигурените, той призна, че трябва да излязат в отпуск, ако искат да се изолират"Всеки, който работи на трудов договор, е осигурен, независимо дали работодателят плаща осигуровки или не. Ако не си на трудов договор, от кого ще си вземеш отпуск? ***.

20

АДЕМОВ от ДПС

преди 4 години

е един от малкото хора там, които уважавам

19

ВСИЧКИ ТИКВИ в МС

преди 4 години

да си вземат НЕПЛАТЕН ОТПУСК поради РИСК за всички останали българи от тяхните БЕЗУМНИ РЕШЕНИЯ

18

Закон за здравето

преди 4 години

"Временна неработоспособност" е състояние, при което осигуреното лице не може или е възпрепятствано да работи поради: остро, подостро или обострено хронично общо заболяване; злополука; професионална болест; лечение в чужбина; санаторно-курортно лечение; належащ медицински преглед или изследване; карантина; отстраняване от работа по предписание на здравните органи; гледане на болен или на карантиниран член от семейството; належащо придружаване на болен член от семейството за медицински преглед; изследване или лечение в същото или в друго населено място, в страната или в чужбина, бременност и р

17

Анонимен

преди 4 години

Велю Василев ще заплаче за фалшивите карантини и фалшивите вируси.

16

Доброволец-ДоброЗор

преди 4 години

Доброволната карантина е нещо като доброволната застраховка гражданска отговорност.Доброволна, доброволна, колко да е доброволна?

15

Анонимен

преди 4 години

Неплатен ми ,даже работникът да плаща на работодалетя за нанесени вреди.Корона вирусът може да мори хора,но работодателите не трябва да ги закача.

14

Анонимен

преди 4 години

Вие верно сте много ограничени и глупави.Да правите разлика между карантина назначена от медицинско лице и доброволна карантина?Какво ви каза вчера министъра бе кауни - доброволна карантина не се обезщетява. Когато отидете на лекар и той постанови нуждата от карантина естествено ще бъдете обезщетени. Когато си пиете ракията в мазето под доброволна карантина по ваша преценка кой очаквате да ви плаща заплатите??

13

Страх'мъй

преди 4 години

Страхът по-силен от тока, гачи?Същото ще е и с толаджийските работи...Дет'съ вика: Страх лозе, пази...

12

вв

преди 4 години

Пийте всеки ден по един път Презкурин, Неспадин и Требестан и няма да имате грижи.

11

Анонимен

преди 4 години

в белите страни има 'time off in lieu'...

10

Анонимен

преди 4 години

С една дума гербераската св0лоч пак се опитва да преметне робите щото паре нема и всичко е опоскано!Като си болен лягаш и чакаш да умреш ама преди това да не си забравил да си пуснеш отпуска че да не им разваляш рахатлъка!

9

Мразя ФАЩ

преди 4 години

На дръвника колониални предатели герберасти!Не познават законите които гласуват самите те,тотална неадекватщина!

8

D

преди 4 години

Усетиха се, че за пореден път се излагат и веднага смениха. Ама то резила вече е излязъл. Сами ще се довършите драги управляващи.

7

Анонимен

преди 4 години

Вчера един съсед билкар ми вика, ей това създадох, кръстих го "антикоронавир" , пиеш от него и вирус не те хваща. Отпих три големи глътки и чета на бурканчето "антикурунавир", и с ужас установих, че този му бъркоч работи и е ефикасен.

6

Анонимен

преди 4 години

А който няма отпуска какво - да умира ли ?

5

Анонимен

преди 4 години

А оня пенсионирания счетоводител, вуйчото на Горанов, подал ли е оставка или още не ?

4

да

преди 4 години

Ананиев толкова му разбира главата от болнични и карантини, само за тая глyпocт трябва да го уволнят.