20

Анонимен

преди 4 години

Абе по интересно не другото казват изнасят се насам всичко изкупено аз доколкото мие известно когато се обяви карантина или се затвори град как ще се изнесат а тука работа де тоя мисли ли че са отишли от доброА.Значи ли че Ко стане някои град носител на такова тука трябва да се изнасяме по за месец на село а работа а жени а мислете с тия глави че и ден няма да стоим в градовете Ко стане това

19

Анонимен

преди 4 години

Една малка телевизия изкарва истината, че бг е на нивото на африканските държави. Всички други медии ги притисна режима и не смеят да гъкнат.до къде стигнахме 2020 герб ни върнаха в времената на сталинските репресии.

18

Анонимен

преди 4 години

Ние моем само да Крадем.

17

Анонимен

преди 4 години

Ами то българската "здравна" система може да се справи само с настинка. Грипа ни изненадва като първия сняг през февруари. А за коронавируса да не говорим. Ние дори няма да разберем, че има болни. Трагедия!

16

Анонимен

преди 4 години

Nr 18 varha si

15

Анонимен

преди 4 години

България за нищо не е подготвена. Дори за грип.

14

До 11

преди 4 години

Преди съвсем да си изгубил разсъдъка си от наложената психоза, помисли какво е било качеството на живот и здравеопазване в период на световна война преди 1 век, защото тогава е била пандемията от испански грип. Не мога да разбера, какво все го дават за сравнение, като той е върлувал даже преди откритието на антибиотиците.

13

Анонимен

преди 4 години

Извънредния щаб начело с баце беше голем смех, баце говори двама заспали на масата, медиите се чудеха какъв кадър да хванат, та да не излезнат заспалите в кадъра...

12

Мишо Шнадото

преди 4 години

До АнонименДа, бе, що за дивотия, веднага може да се провери, че от испанския грип умират между 40 и 50 милиона при население от около 2 милиарда. Сега, не казвам, че е малко, разбира се, ама аман от пишман експерти.

11

Анонимен

преди 4 години

Какви да говорим за пародията на държава, в която живеем.В която набеденият за национален вирусолог уж професор Кантарджиев, който с всяко свое появяване цитира какви бил казал по въпроса д-р Боко Тиквата.

10

До 10

преди 4 години

Ти като загинеш ти пожелавам след 2б години някой да те изчислява как си бил от ония само 2% загинали примерно в Европа

9

Анонимен

преди 4 години

Добре де какви са тези специалисти, които се изказват че Испанският грип е затрил 1/3 от населението на земята?!?!? На тях ли да вярваме за пандемии? От испански грип загиналите са между 3 и 5% от населението на земята в рамките на две години, не месец!!!

8

Ъхъ...

преди 4 години

Готово!!!Целта е постигната!!!Масовата психоза заради някакъв пиклив вирус е предизвикана!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Седя и си мисля как България без пандемия успя да загуби 30% от населението си за има няма 30 години!

6

Max

преди 4 години

Разбира се , че не е подготвена, след като всяка зима снегът ни изненадва какво остава за за вирус от такъв мащаб.

5

Анонимен

преди 4 години

Леки кино сте в грешка Испански грип 1918-1920 годинаПо неофициални данни смъртността е около 5% от човешката популация!

4

истина е

преди 4 години

Ама и без корона вирус ,българина мере по улиците !!Всичко в тази държава върви на абсолютен провал !

3

Анонимен

преди 4 години

Като знам какви некадърници управляват държавата, не ми се мисли какво ще стане ако вирусът дойде и тук...

2

Анонимен

преди 4 години

1. Няма толкова политическа воля да се затвори в карантина с полиция и армия един 50 000 град или район (примерно югозападна българия)2. Няма достатъчно зрели работодатели частници да разпуснат работещите като в китай за месец да не предават болестта3. Няма достатъчно организираност за 7 дни да се построи болница за 1500 душиДа продължавам ли какво липсва на България?

1

Хмм

преди 4 години

И те тв'а ако не е изненада!