71

Ванката

преди 4 години

Сетила се Мара да се побара... Ми то отдавна си е обществена тайна, че всички европейски проекти са само фиктивни и основната цел е да се прилапат едни пари. Сума ти фирми се издържат само от това. Курсове за санитарки, стадиони за селските баби, къщи за тъщи.... А санирането - то кога ще се ревизира? Как с мои средства ми дават фирмите оферта от 3-4х.лв., а държавата ги санира за по 17х. лв. - в кой отива разликата от 80%?

70

Стари истини

преди 4 години

Да, за съжаление тук кражбата е основен поминък.На мен също са ми предлагали да ме вкарат в подобен "бизнес", но съм отказвал.

69

Анонимен

преди 4 години

Само след 1-2 години, когато еврофондовете спрат, българите ще разберат,че са били измамени за членството си в ЕС.

68

Анонимен

преди 4 години

Тая програма трабва да се насочи към ромите!Квалификация, език и ръководство за трудовият пазар на ЕС.Ясно,че ние не можем да се справим -да видим тия дето ни дават акъл.

67

?

преди 4 години

До АнонименА дали им са правени проверки, както на вас, от хрантутниците чиновници, че ми е интересно и колко хора са видяли те?

66

Анонимен

преди 4 години

Курс по безмоторно летене за шофьори на маршрутки няма ли?Щото те моторното вече го владеят.Пилотите от НАСА ще им завидят:-)))

65

Анонимен

преди 4 години

Няма какво да се обясняват, да си подават молбите за напускане и точка.

64

пич

преди 4 години

то в тази програма и това министерство само свои фирми вземат! Там не може да се пробие без рушвет, а тази фирмичка 4проекта по 250 -300 000 си е милионче!

63

Анонимен

преди 4 години

Чудя се що се правят на ощипани?Преди години по подобен проект бяха усвоени пари от Инспекцията по труда, същия проект течеше в Подразделенията на пожарна безопасност и гражданска защита.Реално най-много далавери с пари по проекти се правят в общински и държавни служби.Интересното е че одобрението на средствата се прави от поне две инстанции.Ние /частна фирма/ с проект за техника бяхме станали на луди калинки да доказваме, че сме изпълнили проекта и въпреки това част от средствата ни бяха орязан

62

отврат

преди 4 години

Фирмата и лицето зад нея са интересните, а не доктора!

61

плашипyтарника

преди 4 години

Просто тоя няма връзки, но е решил да се пробва. Краденето става с як гръб, иначе ще те ударят през пръстите.

60

Анонимен

преди 4 години

Могат,краднат. Едва ли би било сериозно,стрина Кунка на 55, ще научи английски,със10-20 h фиктивни.Даже слабо крадът.Нямат замаха наМисирко.Той даже и българския невладее.

59

Анонимен

преди 4 години

2014г

58

Анонимен

преди 4 години

Защо смятате ,че в останалите болници не е същото. Вижте агентите на ДС /1914г. които са или изп. директори, или членове на много бордове и надзорни съвети. Лекарската мафия е една от най-силните в държавата на мафията, наречена БГ...А тоя мишок няма връзки , да го разнасят като л...вестник из драки...в Гелосаната тв...

57

Анонимен

преди 4 години

Изначално да учиш сестри и санитарки на английски означава да ги насочваш и подпомагаш да емигрират. Което не е от полза за никоя българска болница.Виж за лекарите има оправдание, че владеейки езика ще могат да четат специализирана чужда литература, да участват в международни събития, да публикуват в чужди издания и пр.

56

Анонимен

преди 4 години

Краденето е поголовно из цялата държава

55

Анонимен

преди 4 години

Има хора, които само с това се занимават по цял ден. Пишат фиктивни проекти, плащат им се огромни комисионни и те си купуват мезонети и си строят къщи. Реално никаква полза от труда им за народа, защото всичко е фиктивно.

54

Анонимен

преди 4 години

А сега пълен списък с всички държавни чиновници получили сертификати от тази форма? Господин Тераса бе подобен. А фирмата предлагаше и услуги по ЗСУ за психилогически консултации на семейства и деца в риск. Сега разбирете защо родителите протесторат срещу НПО-тата Анимуси, мрежи за децата и всякакви измислици.... Не на истанбулски конвенции, стратегии, грантове, а да на здравяя разум

53

Анонимен

преди 4 години

Ами в училищата..,но там документите са изрядни , учениците са,, подготвени,, и учителите си вдигат брутното възнаграждение .

52

Анонимен

преди 4 години

В началото на курса интерес от цялата болница имаха около 20-30 човека, накрая останаха двама тримаЕми като сте нямали интерес, какво се оплаквате тогава? Искате да си делнете усвоените пари ли?