995

Анонимен

преди 4 години

Ако героят на този скандал беше не Борисов, а Радев, представяте ли си как щяха да звучат "трубадурите" на властта и колко активен щеше да е Гешев??? КОЛКО струва подобен слугинаж?

994

Анонимен

преди 4 години

Информацията вече се тиражира и от други европейски издания.Какво ли още ще изскочи?

993

Лай, лай, нометите

преди 4 години

Спекулират и претоплят 5-годишни манджи на Йончева.Ако имаше нещо вярно,кагебейците отдавна да са го изровили предизборно,за да направят Курлеля премиер.Тя горката друг шанс няма,освен с помощта на "братските" служби и Решетников.Пардон последния го изгониха...и други ще има!Тъй че никакакъв шанс ни за Курлеля, ни за явни или прикрити малиновчета.Нали знаете, че те са български национални предатели!? Какъв друг да е руски националист притежаващ български паспорт!?

992

Анонимен

преди 4 години

Ти тепърва ще видиш кон боб яде ли.

991

DDD

преди 4 години

Мирише ми на печена тиква. Леко поизгоряла.

990

Анонимен

преди 4 години

Гешев се е развихрил да гони дребните престъпници,а едрите все му убягват от полезрението.

989

КАСКЕТА

преди 4 години

Утре отивам в Барселона и журналисти, ченгета, гуардия, муардия, сичко на пастет. ПИК и Нова ше предават в пряко включване акцията.

988

Анонимен

преди 4 години

Кой е сега врага с партиен билет?Сетете се от пръв път.

987

Анонимен

преди 4 години

Ех вожде,знаеш ли народната мъдрост "Пази ме боже от приятели,от враговете сам се пазя".

986

Анонимен

преди 4 години

Бокич,подценил си Цецо крадецо.А той много знае.

985

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktЩе гласувам вече за тях ! Защото от Герб много вече вони на умряло ,въпреки бай Стамат от Карнобат !

984

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktАми аз със сигурност знам ,че атаката идва от братската ви партия на костовистиите,без значение дали е прокурор или съдия Гешев.Лично аз одобрявам Гешев,само не ми харесва,че преследва български бизнесмени,като Божков например. А когато дръпнаха Овчаров и ковачки направо побеснях,защото това е терор и натиск.

983

Анонимен

преди 4 години

Ушев Цецо - Апартаменто прави мръсотии на Баце.Един мръсен милиционер прави женски номера на друг още по- мръсен милиционер.Гнус....

982

Анонимен

преди 4 години

До ЧичоЦецо и салто мортале да направи,никой не го иска вече в България и никой няма да го подкрепи,след това слухтене и цецомобили.

981

Sichtpunkt

преди 4 години

"Атаката не е от Москва ,а от братската партия на герберите - костовистите,защото Гешев съди техния олигарх Прокопиев"Вие не можете и да лъжите! 1.Уж "братска" партия, а пък Гешев щял да "съди"..2. Гешев НЕ съди, защото не е съдия, а прокурор.Оплетохте се като свински черва!

980

Анонимен

преди 4 години

Може и да е координирана атака,Цветанов не прощава...

979

Чичо

преди 4 години

Малко теория на конспирацията. Останете ЦРУ, ГРУ, Мосад и т.н. Те се се занимават с такива дребни теми като нашия "международник". Помислете кой най-добре знае спатиите на банкянския комунист, и кой беше пратен в немилост от същия този комунист!?Да, познахте - Цецо Кауня! Той има и ченгеджийските похвати, има и информацията, а има и да си връща!И дали това не е само предястието - а основната манджа да предстои да бъде сервирана в Банкя?

978

Анонимен

преди 4 години

Боко дали е наясно , че в испанската антикорупциона агенция няма нито Пацо Терасата , нито Ге0ев Каскета и че същата тази комисия прати в затвора цялото ръководство на Партия Популар за 375 години.

977

Sichtpunkt

преди 4 години

Ха ха ха, господин Борисов се е хванал на бас за няколко рубли, че сигнала е подаден от кремльовскте партизани!

976

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАтаката не е от Москва ,а от братската партия на герберите - костовистите,защото Гешев съди техния олигарх Прокопиев и те затова искат да свалят ГЕРБ,те направиха и атаката с със сриването на данните на гражданите,просто е като боб.Не е много сложно.Олигарсите не искат да бъдат съдени,това е.