303

Анонимен

преди 4 години

Въобще бе ме интересува какво говори Москва.Държава,в която неравенството е по-голямо, отколкото в Африка и Латинска Америка, не може да дава тон на света. Държава, в която около 40 млн.човека получават между 10 и 20 хил.рубли(130-190?),а 11-те мениджъри на Сбербанк ще си разделят 6,5 млрд рубли,не мога и не желая даже да я мисля...

302

Анонимен

преди 4 години

След като Англия излезе от ЕС, САЩ искат да превърнат Полша в новия троянски кон на Европа. Американска пропагандна машина се насочва към Източна Европа и Полша, където държавните медии (под Контрола на правителството на Качински и САЩ) от сутрин до вечер пишат злобна пропаганда срещу Русия, Франция и Германия за да настройват поляците. В Полша ще започне строежа на най-голямата американска база в Европа, където ще бъдат разположени ракети срещу Русия. Целта е унищожаването на ЕС и Русия.

301

Анонимен

преди 4 години

По отношение на ЕС и Русия, и САЩ са с еднакви интереси - и на двете им е по-изгодно много слабички държавички, отколкото един съюз.Но определено ЕС пречи повече на русия.

300

Анонимен

преди 4 години

САЩ финансират фашистките правителства в Източна Европа - от една страна да дразнят Русия, а от друга да са троянски кон на ЕС. САЩ финансират Брекзит. Тръмп официално каза, че се радва, че Англия е напуснала ЕС. САЩ финансират и строят бази в Полша и ги насъскват срещу Германия, Франция и Русия за да създават напрежение и нестабилност. Полша блокира всяко едно предложение за развитие на ЕС. САЩ затвориха журналиста Асандж за да му запушат устата понеже разкриваше мръсните им ризи. Гадове.

299

Доктор

преди 4 години

Ееееех, Наришкин , може да сме епицентър на всичко , но поне не допуснахме 1 $ = 68 лева !!! Това коментирай , "брадър" ! Виж ся, Наришкин , разбираме , че искате вие да ни командвате , но ние пък не искаме ! Затова , Наришкин, пий си одеколона "Тройной" и бегай в тундрата !

298

ГЕРБ ФОРЕВЪР

преди 4 години

До Анонимен 316Това ли е само от "високоплатените" ИТ-та, разочарован съм.Освен че разбрах че съм комунист и привърженик на Путин, друго можете ли или сте просто калинки...?

297

Анонимен

преди 4 години

Не мога да подкрепям страна (сащ), която иска да разпадне ЕС и активно подкрепя с всички възможни средства брекзитаджиите и сеператистките партии из цяла Европа. Включително жълтите жилетки. В същото време Путин обяви, че не иска да се разпада съюза. Това са официалните становища на двете държави.Вие ми кажете кое е по-голямото зло за Европа. Русия или фашизоидите в сащ, за които не е проблем да запалят цели части от света (БИ) за собствени изгоди, а негативите (бежанци) да ги поема Европа.

296

Бай ви Ганя

преди 4 години

Защо спора е къде е по-добър живота - в Русия или в Америка. Аз ще ви отговоря, защото съм ги изръшкал и двете държави: Най-добър си е живота у нас в България. Подробности много, но не е за коментара тук.

295

Анонимен

преди 4 години

До Викинга314 Роби са руските слуги в България.

294

Викинга

преди 4 години

Смота ня ци, роби!!!

293

Анонимен

преди 4 години

Този Наришкин само подчертава българската поговорка: "Гузен - негонен бяга "

292

Анонимен

преди 4 години

И така трябва да е център

291

Анонимен

преди 4 години

Тия са се объркале....България е епицентър на антиевропейската кампания на RU службите

290

Анонимен

преди 4 години

ЕМИ НОРМАЛНО Е БЪЛГАРИЯ ДА Я ПАЗЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ. БЪЛГАРИЯ Е СЪЮЗНИК НА САЩ ВСЕ ПАК.

289

Викинга

преди 4 години

Тези които се изказват за Русия, никога не са били там, ама многоооо, знаят, експерти са!!! Къде е Алеко да прибере одрипаните герои-***, че осиротяхме!!!!

288

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-далеч от Русия,толкова по-близо до цивилизацията.

287

Анонимен

преди 4 години

Русия никога не ни е била приятелска страна.Последната новина е,че Руската православна църква открито застана зад Сръбската православна църква,относно нейното влияние във Северна Македония и МПЦ. РПЦ смята,че СПЦ трябва да влияе върху МПЦ,т.е. Охридската архиепископия,а не Вселенския патриарх,за Българската православна църква дори не споменават от Москва?!

286

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30285% от българите имат роднини в САЩ.Колко % от българите имат роднини в русия?

285

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ ФОРЕВЪРСмеем ти се на тебе льольо.Щот си смешен.

284

Анонимен

преди 4 години

до НасрашкаОли ние сме "партньори" със сащ не сме на Русия ама важните решения за нашата територия се вземат от вашингтон или от Козяк. Така е с васалните територии като нашата. Насрашка ако се направи анкета дали да сме със америка съм убеден, че 85% ще кажат НЕ.