14

Лозенец

преди 4 години

Помислих, че първата снимка е от Джеймс Баучер, там е същата трагедия, но контрастът между лъскавите сгради и изпотрошените плочки е още по-стряскащ. София е във все по-окаяно състояние. Добре, че идва пролет, та да се раззелени и д поотклони погледите ни от безподобната мизерия и мръсотия. И война не би окепазила града ни толкова, колкото Юрдана сeлската успя.

13

В.Узунов

преди 4 години

Аз съм в къща и ми е добре. От мойта градина хвърлям в тази на съседа . То е дъртак и копче не може да ми каже. Па ако някви строителни или повече в близкото дере.

12

Анонимен

преди 4 години

освен това мн ме дразни че е мръсно като строителна площадка освен идеален център в София... *** си е честно :)

11

Анонимен

преди 4 години

Охо, то това е напрао Дубай... Има къде по-зле... Искам да слушам мазни приказки за инфраструктура... :)) Дей го Бокича?

10

истина е

преди 4 години

На всякъде е така !! В големите градове са излъскали отгоре ,от горе центровете ,а мръдне ли човек малко на страни -абсолютна разруха и мизерия !!Така е и в Африка !

9

Анонимен

преди 4 години

България 30 години евроатлантизъм я превърна в бомбардирана страна...

8

Анонимен

преди 4 години

такива си ги избирате а после ревете , на изборите пак за на Боко шлифера се хващате после пак ревете

7

Анонимен

преди 4 години

То няма и как да изглежда другояче. Самият факт че кметицата ви е израснала на място и по време, на което за връх на добрият облик и благоустройство, се е считало варосване на дръвчета и бордюри, и смитането на дърдонките на купчинки. Да не споменаваме оня естет с филията намазана с гурме наситени мазнини с животински произход.

6

Колю Джамбаза

преди 4 години

Иначе във Фейсбук е пълно с пропаганда колко велика нация сме и как да се гордеем че сме най-великите - за съжаление снимките показват колко сме oсрaни.

5

Анонимен

преди 4 години

Ама Тиквата пък в Барселона си имал Хасиенда разправят из Испанско!Правена с наши пари!

4

Тираджия

преди 4 години

България е най-потрошената държава в която съм бил от всички в ЕС

3

Анонимен

преди 4 години

Кви квартали ве?Я елате по селата да видите как до ушите и нито една плочка!От 40 години нищо не е правено

2

Къде

преди 4 години

Искам да питам стабилягите от парламента... Къде са тези 50 милиарда Евро, дето ЕС ни даде за 10 години. Живея в Пловдив и ако приемем, че Пловдив и София са най-големите и уредени градове, къде са тия 50 милиарда Евро? В какво? Кое е направено както трябва.

1

Патриот

преди 4 години

герб.....