45

Bad Company

преди 4 години

До Анонимен 56И сега на кой да вярваме? :))) На израелското видео на което се вижда как Панцир-а се разлетява на парчета или на писанията на троловете като тебе? :))) Ама , че сте изтръцкани ***!

44

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоПрезидентът Радев се обадил на герберунгелите да не се правят на мъже, че ще станат на жени. Толкова ли не се сещаш? ГешеФт и Боко са инструктирани и с по два жълти картона.

43

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyНа 10 май 2018 г. един сирийски комплекс Панцирь-С1, намиращ се извън бойна готовност, е поразен[80] от пряко попадение на израелска ракета Spike NLOS, в хода на ударите на Израел по обекти в Сирия[81]. Според публикувани по-късно фотографии на повредената машина експертите отбелязват незначителните ѝ повреди и нейната ремонтопригодност[82][83].

42

ПроСоТо

преди 4 години

НО:-Конституция на България,чл.84:-"11. НС разрешава изпращането и използването на български въоръжени сили извън страната, както и пребиваването на чужди войски на територията на страната или преминаването им през нея;""И ПРЕМИНАВАНЕТО ИМ през нея"!Самолета/самолетите,доставили оръжие на Сърбия, са ЧУЖДИ ВОЙСКИ!..Та възниква въпроса:-КОЙ всъщност е дал това разрешение?-УПЪЛНОМОЩЕНИЯ Парламент,или ЧИНОВНИКА -"министър на отбраната"?Какво всъщност става в тая Територия?кой коли,кой беси?

41

Анонимен

преди 4 години

До Сър ПичукТова е ЗРАК с малък радиус на действие.

40

Анонимен

преди 4 години

Не ги е пуснал Шкембелията. Президентът Радев му се е обадил да не се прави на мъж и да пуска всичко.

39

Bad Company

преди 4 години

Панцир?!?! Въх! Това не са ли същите Панцири дето израелците си ги разбомбват кога си поискат и то с Ф-16?? Не само , че си ги разбомбват ами и го снимат и го качват в тубата! ***! :))))))))

38

Сър Пичук

преди 4 години

До АнонименРакетите имат максимален обсег от 20 км и 30 кмКакво покриват бе, *** руски?

37

Анонимен

преди 4 години

Шкембе войвода свърши нещо полезно

36

Анонимен

преди 4 години

ако приемем че това е вярно че зенитните комплески на сърбия покриват ВВС на останалите страни защо са ни американските щайги от 70-те годиниааа за да подпомогнем умиращата от глад америкавместо и ние да си вземем такива комплески дето ще ни защитят небето

35

Анонимен

преди 4 години

ние купуваме самолети,а сърбите ракети за сваляне на самолети,кой ли е по-на далавера,разполагат си ги на четирите края на страната и една в средата и територията им е защитена

34

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов да обясни защо? Историята ще съди Борисов И Каракачанов за това им действие.

33

Анонимен

преди 4 години

Иван Каракачанов отново се прояви като истински просъветски "патриот"!Ванчето ако беше жив, щеше да му клъцне гръцмуля за това предателство.

32

един ден

преди 4 години

тези ракети ще паднат на българска територия, но дебелото продажно ДС ченге каракачанов отдавна ще е преместил семейството си в някоя дача на ГРУ в Предмосковието.

31

Анонимен

преди 4 години

''ОКА'' СА ОНЕЗИ КАМИОНЕТКИ СЪС ВДИГАЩАТА СЕ РАКЕТА, КАТО ФАЛОС....НЕ Е ВЯРНО ЧЕ СА СЪЗДАДЕНИ В КРАЯ НА СТУДЕНАТА ВАЙНА..ТЕ СА ОЩЕ ОТ края на 60-ТЕ ГОДИНИ...Имат 480 км обсег .Билгария имахте 6 такива Камионетки, но без ракети..Е имали сте празни цилиндри. без вещество в цилиндрите .Протоколла ''СТАРТ 2'' е от 8 ДЕКЕМВРИ 1987 Г....И там тези ОКА (СС-23) не влизаха в договора за премахване от 500 до 5500 км ракети !Казват че Горбачов е заставил Другаря Джуров -- да ги резне !!...Муахахаха.

30

Велислав Дърев

преди 4 години

Торба Вайвода е за Разжалване и даден на Трибунала в Хага, за предателство спрямо НАТО...Дано САЩ ГО ОПОВЕСТЯТ КАТО КОРУМПИРАН И СЪС ЗАБРАНА ДА ВЛИЗА С ТОРБИ БИЛЛА В САЩ ЗАВИНАГИ ВЕЧЕ, СЪЩО КАТО СЪДИЯ МИТАЛ, ПУСНАЛ МАРЛИНОВ ДО МАСКВА .

29

12_5

преди 4 години

Хм..ама че логикаБило лошо че сърбия има ,защото щели да контролират полетите на съседите. Ако тези съседи летят всеки над тях къв е проблемс?? Нали ние не мислим някоооооооогаааа с ф-ките да летим над сърбия!Сега излиза че комшията се огражда от нас А ние се дразним че нашият *** няма да може да влиза при него!!

28

МНЕНИЕ

преди 4 години

Руснаците са много изостанали с тези Технологии . Вчера Пентагона обяви че са създали Скакалец - Киборг и въшка с ядрена бойна глава . Как ще стрелят руските ракети и по какво . Не се шегувам .

27

Анонимен

преди 4 години

Американците ще научат и ще ударят черен печат. Корупция, корупция.

26

Анонимен

преди 4 години

Шкембе войвода ги е пуснал щото пилотите му хвърлили отгоре сельотка, икра, пелмени и матрьошки-.Три пълни торби Била ...Ся има да мааа свинята...