170

11

преди 4 години

Тука един и същ *** чак сай разпенил.

169

Анонимен

преди 4 години

Откакто са "слуги" на САЩ, според вас ру..ски тро..лчета, и икономиката и се оправи , и не закъсват с доставки на газ , че и от Норвегия си вземат , вдигна се стандартът на живот ,а , изгониха ко..ру..м пираните стари съдии и прокурори ,лиг..льо..вците в ЕС ореваха де що има за това , намалиха емиграцията ,въведоха много удачни реформи ..а сега партайгеносе , обяснете как става така без "помощта" на матушка Рашка

168

1000 yeni = 1 dollar

преди 4 години

Обичам България и мразя US тя е най големия враг на родината ми !!!!;

167

haha

преди 4 години

До АНТИКОМУНИСТ30 години АНТИкомунистическите изчадия ни избоваха под диктовката на US е как няма да ги мразим

166

Реалист !!!;

преди 4 години

Какво има русия евтини жени и пияници .

165

Анонимен

преди 4 години

Поляците ги знаем какви са................хаха...............................мразят руснаците и в червата си, а те хич не са стока..........!!

164

Къде е курск ??????

преди 4 години

Няма по голями зло за България от руски пиян и *** ботуш !!!

163

Анонимен

преди 4 години

До лично мнение"Да се обединят ТУК": става дума за решения свързани с геополитическа ориентация на базата на която да се реши да продължава ли политиката спрямо руснаците. Трябва да се чете. Русия "ущърбва" демокрацията навсякъде където може, защото тя пречи на Русия да си провежда назадничавите политики. Това че Полша исторически си е патила от Руските набези само прави нещата по-ясни.

162

лично мнение

преди 4 години

Полякът е много глу*пав. Няма как Е.С. да се обедини със САЩ по простата причина,че икономиката на САЩ и икономиката на Е.С. са конкурентни. Русия не виждам с какво ущърбва демокрацията в Полша и застрашава полските интереси. Няма държава от Е.С,която да подкрепи Полша.Полякът просто търси внимание и вероятно ще иска държавите от Е.С да дадат финансова помощ за полската армия.

161

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ние Турците наскоро нали се сдружихме с Руснаците, да дружиш с тях е трудно, почти Невъзможно. Все се мислят за умни, все се мислят за тарикати, а реално са въздух под налягане, селски тарикати, ако купуваш нещо от тях - добре, за друго не стават, и пари нямат.ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

160

Анонимен

преди 4 години

Има ли народ по света, който да нарича друг народ братски, освен българския? Май няма, а? Оттам трябва да се осетим, че нещо не е наред в главите на русофилите. Запомнете: Няма братски народ, а интереси. Русия не ни освобождава след 500 години турско защото сме им братя, а защото имат интереси в района. Руският народ са били крепостни селяни, а България в турската империя е била най развитата област.

159

някой си

преди 4 години

След случая с онзи полски папа Йоан Павел Втори поляците ми станаха противни. Очерни България пред целия свят и НИКОГА НЕ СЕ ИЗВИНИ публично пред Европа.Напомням,че не намериха доказателство,което да докаже,че българинът е поръчал убийството му и все пак България си остана страна с петно. Така че хич поляците да не искат да ги подкрепяме за каквото и да било.

158

Анонимен

преди 4 години

До Стара мъдост"Стара комунистическо-фашистка" мъдрост.

157

Анонимен

преди 4 години

Полските *** о ти!Хиените на Европа, както ги наричаше Чърчил.Първи "дружки" и помагачи на Хитлер, докато не им свети маслото и на тях после. Избили са над 3 млн полски евреи, само за да им присвоят имуществото.И сега същите се натягат по същия начин на САЩ, с надежда пак да гепят нещо по същия начин.Обаче сигурно пак ще отнесат боя.Обединение с тях, не мерси, обединявайте се с който може да ви търпи.

156

Стара мъдост

преди 4 години

Да си поляк е диагноза

155

Анонимен

преди 4 години

Само в Китай ми е надеждата да затрие веднъж завинаги руската епидемия, заразила половината свят с беднотия. Западняците са разединени срещу русия. Тероризмът и русия са едно и също нещо. Китайците знаят как да се справят с тумора на север и с право ще си заслужат Сибир. Само заради този геноцид над руския народ уважавам поднебесната империя.

154

честно

преди 4 години

От какъв пък зор трябва да слушаме какво искал някакъв сбръчкан полски дядка.

153

от 160 до 163

преди 4 години

Две думи на кръст не можеш да напишеш.Не си мисли,че като псуваш Путин,Бойко ще ти даде орден Стара Планина.

152

Путин умува

преди 4 години

Сергей,мисля,че е време да пратя малко Новичок на Яцек. Може и да изчакам още малко. Дано се пенсионира скоро,че ми се свиди Новичока.

151

Анонимен

преди 4 години

Руснаците винаги са ги сравнявали с диваците от Африка, но не са прави. Африканските аборигени имат достойнство, принципи, ценности, неща които липсват в руското общество. Дори родните роми са едно ниво над руския катун.