114

Анонимен

преди 4 години

е като не пушите и не пиете, че живеете вечни сигурно :)

113

Анонимен

преди 4 години

Солидарното здравеопазване е "Схема на Понци", генерира корупция и злоупотреби. Полезна е единствено за мафията.

112

Факт

преди 4 години

За пореден път се убеждавам, че няма по-нагли от пушачите.

111

Анонимен

преди 4 години

Интересна работа. Имам едни колеги от предишната ми работа, които пушеха по над 2 кутии цигари на ден - това преди 30 години, когато бяха 30-40 годишни. Сега половината ги няма, цигарите ги довършиха, а от другата половина вече никой не пуши. От сегашната ми работа от групата от 19 човека, в която съм аз, само една колежка пуши по две цигари на ден, а останалите 6 пушача отказаха цигарите.

110

Анонимен

преди 4 години

до 105 Черепа ли ще оставиш гол, бе? Или оня каскета ще го оставя гол? Божков си живурка в ОАЕ, инвестирал е милиони там и арабите няма да го предадат никога, както сържите Василев, ***!

109

пушач

преди 4 години

Вече знам, че съм престъпник. Виновен съм за всичко: от корупцията до унищожената природа. Какво чакате? Застреляйте ме, та да си живеете спокойни, щастливи и богати!

108

Анонимен

преди 4 години

то и хазарта е порок, дори много по-опасен за обществото като цяло, ама там даже и ДДС е нулева ставка, па не ревете

107

Анонимен

преди 4 години

до 97 Уйййчо мамин, аз като се блъскам цял ден на работа, плащат ми здравните от 20 години и за пръв път от 20 години ми се наложи да посетя зъболекар да ми сложи коронка и зъболекаря ми казва:"Нямате право на коронка, а на безплатна пломба в годината веднъж" Гледам го и не мога да повярвам. Коронката 150 лева, пломбата 50 лева. Викам му" Добре де, аз на година плащам по 200 лева здравни на тази държава. 4000 лева съм дал на тази държава, а нямам право на една шибанааа коронка??"Аре скрий се бе

106

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101 е нали се сещаш че ако ги няма тия пари от акцизи, няма да имаш и тая здравна система

105

Анонимен

преди 4 години

Най.добре е пушачите да бъдат лишени от здравно осигуряване, но и да бъдат освободени от осигуровки. Като искат да пушат, да си плащат масрафа, но и да не бъдат репресирани за личните си решения. Това може да се приложи и за другите рискови групи. Без друго солидарните системи са финансови пирамиди и са безкрайно порочни и несправедливи, най-добре изобщо да не съществуват.

104

Анонимен

преди 4 години

Както и да ги одупят тия смрадливци - хак им е!

103

Анонимен

преди 4 години

то човек като не си рабира от работата и по 20 часа да седи без да мърда па нема да свърши нищо, аз си пуша на работното място, и не ми пука за всякакви там забрани, като не му изнася на шефа да си намери непушач да му върши работата

102

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100 Е колко да е богат, щом цялата държавна машина е на път да го остави гол като пушка...

101

пецата

преди 4 години

Сега се сетих че има колеги които се почукват на работа ако има къде да се скатаят , някой мазе в офис сградата или в колата на подземния паркинг , там нещо няма ли да се измисли щото и те се разболяват и разнасят болести -хламидии, хепатити, херпеси и всякакви гъбички Аз съм само на чukuu и според мен трябва да ми добавят поне още 3-4дена отпуск !!!

100

Реалист

преди 4 години

Пропиляното от пушачите работно време е толкова много, че трябва да се даде на непушачите поне 10 дни допълнителен отпуск, за да се поизравнят нещата.

99

Анонимен

преди 4 години

ми забранете цигарите, алкохола и толкова, ама после като се окаже че липсват едни 2,5-3 млрд приходи от акцизи и данъка трябва да се вдигне от 10 на 25 % да не ревете :)

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 94Не ми бе-кай, ми чукай на дърво да не опреш до здравната ни система да те лекува, ще те питам аз тогава от какво се била издържала.

97

Анонимен

преди 4 години

до 89 Какъв еталон/ образец да ми е Черепа за успял богат българин, бе? Казвам , че е най- богатия, но пуши щото ти или някакъв друг по- долу се изцепи с риторичния въпрос..."Да сте виждали богат българин да пуши"?

96

Анонимен

преди 4 години

Пълно лицемерие е това. Държавата като нищо ще фалира, ако хората спрат да пушат. Много пари са това, голяма част от тях отиват в хазната ...

95

Миткалото

преди 4 години

някои девойки ако пушат в кафене,ресторант- но не и момчета,няма да ги приучавам на вредни навици.Така ,че това си е чиста ДИСКРИМИРИЗАЦИЯ СПРЯМО ПОШАЧИ ТЕ . По скоро да се продава американският наркотик които идва от Авганистан.Някога се продаваха в сладкарницата и не бяха заплаха а сега са заплаха ,срещу употребата на наркотици.