237

Анонимен

преди 4 години

Тц тц ть .. и за ко е?

236

Анонимен

преди 4 години

Ако ердоган имаше ефективна технология за дрони вече щеше да я е използвал срещу кюрдите, а той не е. Значи няма. Вкарва тежка техника в сирия за да защити ислямистите, срещу които се биеха САЩ навремето докато бяха в Сирия, а сега се бият всички. Предполагам, руснаците ще позволят на ердоган да задържи някаква част от териториите в Сирия докато той защитава техните финансови интереси, но не по - дълго. Турчетата са силно зависими от руснаците и няма къде да мърдат.

235

Анонимен

преди 4 години

Ф16 си летят свободно над Идлиб все едно са си в Турция. И да е имало Су35 в района са се държали прилично защото в чуждо село и керемидите бият.

234

Анонимен

преди 4 години

Русия и Франция трябва да си разделят Германия. Общ военен парад ще се изяснява допълнително къде да бъде.

233

Анонимен

преди 4 години

Било е голяма касапница. Аскера са ударили над 100 цели на сирийската армия. Един свален Ми-17, още един тежко повреден, три унищожени танка и няколко БТР-а.

232

Анонимен

преди 4 години

За международния военнопрестъпник Путин не знам но Асад един ден ще отговаря за избиването на собственния си народ.

231

Леля Цеца

преди 4 години

Ех, сега ще си отядем на евтини турски домати като им затворят руския пазар. Посред зима ще затварям буркани с домати. Не съм била толкова щастлива откакто бях бригадирка на Хаинбоаз.

230

Анонимен

преди 4 години

0.5 килотона за плешиватаГнида в Кремъл. Американците са милостиви, не искат да унищожат цялата Москва а само Кремъл.

229

Анонимен

преди 4 години

Само да питам рубладжиите. Абе оня ден нали Ердоган нали излизаше от НАТО и минаваше към Русия. Клехте се във вярност, а днес водородни бомби над Босфора....

228

Анонимен

преди 4 години

Рубладжийските мечти както следва: 1. Водородна Бомба над Вашингтон. 2....над Ню Йорк. 3. ...Над Берлин. 4. ...над Босфора. ...5. над София...и т.н.

227

Анонимен

преди 4 години

ГМО-т, форумните революционери пълнят гащите при 100 човека протест, тръгнали атомни войни да водят хахахахаххаа.

226

Зозо

преди 4 години

До ZULUНякъв форумен, руски простьо тръгнал да пуска водородни бомби на Босфора. Алоуу, Бургас ти е на 200 км. бря! Я мислете малко с руската черепна кухина!

225

ГМО-т

преди 4 години

Доста хора тука коментират опсни неща. Атомна война, водородни бомби....Явно не са наред с главата...

224

Анонимен

преди 4 години

Прочетохте ли статията. Новината е излязла в китайски сайт, който е преведен от ЕАDaily (за пръв път го чувам) и накрая стига дотука. Фейк нюз и половина, расийските военно-космически кошници не могат да запалят, камо ли да прихванат самолет.

223

Горд българин

преди 4 години

До Анонимен 242Иска ти се турче, първо трябва да искат разрешение от Путин иначе сеч.

222

Зозо

преди 4 години

До само питам ?От 2 водородни върху Босфора може да остане нещо от Ердоган, ама и от теб нищо няма да остане. 10 милиона градуса, изгаряне на всичко в радиус 200 км.

221

Анонимен

преди 4 години

Франция била робия на Германия? Ще видим. Като след Макрон дойде някой луд и военнолюбив и пусне ВОДОРОДНА бомба над Берлин от Германия нищо няма да остане. Франция има стратегическото предимство да е със стабилна армия и ядрен арсенал. Германия нищо няма, само сглобява перални и печки, икономиката й прекалено много разчита на износа. Нация от пенсионери с грозен и безполезен език. Франция като завладее и колонизира Германия ще видим кой на кого ще се смее.

220

Анонимен

преди 4 години

Американците вече сложиха на подводниците ядрени бойни глави със променлива мощност - от 0.5 до 100 килотона ПутяШантажираше Европа със Искандерите в Кьонингсберг но след този ход си глътна езика и си седна наЗадника.

219

Горд българин

преди 4 години

Както съм писал и преди, това е мним съюз, предвид историята на двете държави.Сбърка ли се нещо в договорката между Путин и Ердоган, Турция ще го отнесе, руснаците не забравят/сваления изтребител/ но сега ги устройва.

218

само питам ?

преди 4 години

А ако паднат само 2 водородни върху Босфора , ще останат ли някакви атоми от султана - като спомен ?