90

Анонимен

преди 4 години

81 Пускането на подсъдим е престъпление с влияние- тоя е съдия от спец. Съд! 2. Другия шпионин ( подсъдимия) получава орден от *** и ЗАКАНАТА да не се пипат руските шпиони грабещи в руска полза ГУБЕРНИЯТА! Това е също престъпление срещу Нац. Сигурност на Бг то3 Цялата срамна схема представя бълг. Съд. Система като *** с който господаря се саморазправя с васала

89

търнокоп

преди 4 години

До Анонимен(83)Това е така, но си пропуснал часовете по история, когато руското семейство е убито от външна намеса(Ленин) и това, че 83% от болшевиците във властта всъщност не са били Руснаци, а от "богоизбраните".

88

Анонимен

преди 4 години

Слава Богу стъпил Руски ботуш на тази територия, та да можем сега да кажем - Боже пази България!!!

87

Край

преди 4 години

По нареждане на САЩ установихме дипломатически отношения с най-мракобесния режим на планетата - Саудитска Арабия. Там да идеш за орден може, обаче да ти дадат орден от Русия е лошо. Американофилите вече се побъркаха. Дребния нечленоразделен министър също.

86

Анонимен

преди 4 години

Американците късно се усетиха кой им трови водата в България.Къде спаха досега те си знаят.

85

Анонимен

преди 4 години

Историята с пускането е миризлива, но още по-долно е разпъването на един редови служител на кръст, за да послужи за назидание и обслужване на целите на някого, било то и на най-силната държава в света. САЩ си ядат техните трици, те имат своите основания - разузнавателни данни, политически аргументи, законови (но ТЕХНИ, не наши). Това не означава, че ние трябва да се из...рем на нашите закони. Впрочем, в САЩ пускат масови убийци само ако не са им прочетени правата при арест, независимо от доказат

84

Анонимен

преди 4 години

Един еднокнижник се разпорежда в държавата,а надолу по веригата само калинки и ***.Какво очаквате от такава държава,освен слугинаж,безгръбначно и унизително поведение.В този ред на мисли,кога началниците ще посочат главния виновник за дереджето,на което сме от 30 год.насам и дъното,което копаем поне от 10.

83

Анонимен

преди 4 години

79 Къде ЗАБРАВИ УБИТИТЕ БЪЛГАРИ ПРЕЗ РУСКАТА ОКУПАЦИЯ 1944- 47 Г. БЕ СУЯК? Тези десетки хиляди невинни жертви на руснака и на васала Бкп- то нагарчат и ги смитате под чергата да се не видят а? И от къде си ги изкара 10000 убити при бомбандировките 43 та? А имаш ли мозък да схванеш че ние обявихме война на Щатите и Англия 41г, а НЕ ТЕ НА НАС КАТО СЕСЕСЕРЕ- ТО НА 9.9.44?

82

Анонимен

преди 4 години

Сигурно съдебната система не е корумпирана.В гр. Бяла неграмотен ром убива 18г. младеж.На първа инстанция осъден на 13г. затвор ,на втора 3г. затвор.Каво е станало във времето м/у двете дела?

81

Неразбрал

преди 4 години

и като е пуснал подсъдим да ходи извън БГ какво от това, нали оня се е върнал. Видяхме го на живо по ТВ. Значи съдията е имал правилна преценка и си е свършил работата. Или има някаква конспирация и в БГ се е завърнал двойник на подсъдимия?

80

Анонимен

преди 4 години

До оооо.....Е какво по-голямо доказателсто, да пуснеш подсъдим със забрана да напуска страната, ти го пускаш до Москва. Ми то очевадно .........Очевадно за кого? За зомбираните ръкопляскащи мунчовци? Не знаем дали онзи е руски шпионин (впрочем не е ПОДСЪДИМ), или не е, ако е действително е такъв - първи казвам да се разпъне като предател. НО! без доказателства не става, така може да го на..укат на всеки неудобен, бил той виновен или не.

79

До 72

преди 4 години

Ако не беше руския ботуш,сега щеше да ходиш с шалвари.Ако не бяха хилядите загинали руснаци за нашата свобода,сега нямаше да ни има.Ако не бяха 10 000 загинали софиянци от американо-английските бомбардировки,сега София щеше да изглежда по друг начин и нямаше да имаме толкова загинали близки хора.Ако нямаше такива като теб,щяхме да бъдем един горд народ със славно минало.

78

Анонимен

преди 4 години

Руския ВСС си защитава руския слугинаж/ шпиони това е факт! Обаче ние българите можеме луди да ги направиме, сами да си приказват с едни яки протести да видиме тогава какви ' доказателства" ще искат за престъпници

77

Гробокопач

преди 4 години

Излагацията за САЩ стана пълна;))) Какво се оказва? Оказва се, че в опита си да покажат колко е корунпирана Съдебната система в Бълагрия, краварите ще направят така, че ще покажат, че България е единствената правова държава в света!;))) Досещате се, нали, дори САЩ не са такава;)))

76

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименАми да не беше стъпвал руски ботуш,ама на-стъпил...Иначе сега щяхме да цъфтим и процъфтяваме под мъдрото ръководство на султан Ердоган!С известна липса на кожа на едно място.

75

Неразбрал

преди 4 години

в крайна сметка този съдия в какво е обвинен в корупция или в уронване на престижа. Май на цялата съдийска колегия ще им напраскат черни печати както са го подхванали по Маккартиски. Пък и откакто САЩ обвиниха Садама, че има химическо оръжие дето никой не го намери и го убиха ей тъй без съд и присъда да им имаме ли вяра - да нямаме ли?

74

Песоглавец

преди 4 години

До БългаринАма не бе чиче, в съдебната систма няма корумпирани. Няма, бе!

73

Анонимен

преди 4 години

Абе,какво стана с водната криза-с 600-те милиона отпуснати за ремонт на язовирите,с 35-те милиона за ремонт на яз.Студена,с вносния бо.лук,с къщите за тъщи,с апартаментите с асансьори,с терасите колкото апартаменти,с обществените поръчки за свои хора,със саниране за 2 милиарда,с 3-те милиарда за непроизведени изтребители....и т.н.Тук няма корупция,нали?Нямаааа.... Нали Херо?

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен(72)Добре, Мехмеди.

71

Анонимен

преди 4 години

Тази територия е прокълната, откакто руски ботуш е стъпил южно от Дунава. Най- голямата трагедия за Бг е руската робия