30

Анонимен

преди 4 години

Райна премиер ! такава воля,ум,сила на дух//а е дар от Бога !

29

ззз

преди 4 години

Прекрасна!

28

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Пред тая мацка,нашият авиатор ,дето му викаме президент,ряпа да яде.

27

Анонимен

преди 4 години

Приземила но на пътниците им се а....а мамата

26

коджакафалията

преди 4 години

Правилно някои се сетиха за рисковете, ако не кацнеш на планираното летище глобата е от 2000 евро от заплатата на пилота затова от алъчност ще утрепе хората ама да не и намалят заплатата

25

коджакафалията

преди 4 години

Ти ако си мислиш че като има буря и пилота хваща щурвала и започва да го върти , си доста ограничен , съвременните машини са пълни с датчици и както ти казах могат сами да излитат и сами да кацат , датчиците засичат скороста на вятър, влажност, и т.н. всичко това коригира автоматично скороста или траекторията на приземяване , ако е рисковано машината никога няма да позволи кацане . Затова и казах "ало ваньо"

24

избирател

преди 4 години

До коджакафалияЕ тя и моята кола нова,та нова,скъпа.....копчета да ти види окото,чак им се чудя на баварците от къде им е дошло на акъла за някой от тях,но.....Когато тръгнем по румънските чукари през зимата,съпругата ми все не ще да я кара.А КОПЧЕТА ИМА!!!

23

Киро Х

преди 4 години

Може би по-разумно би било да поиска дивертиране и кацаце на някое друго летище, с по-подходящи климатични условия за момента. Поемането на високи рискове в авиацията рядко е оправдано, но е лесно, когато крайния резултат е положителен. Слава Богу всичко е било наред!

22

Галя

преди 4 години

Браво! Бурята си я биваше!

21

Анонимен

преди 4 години

Супер е!Браво!

20

До 18

преди 4 години

"кой знае" А ти знаеш?Оди и ти да трОшиш, та да те "направят пилот".Карай си магарето и не му се бъркай, че ако вземеш акъл да му даваш, си Уйдел у рЯката.

19

Анонимен

преди 4 години

Поредната февинистка простотия - първата буря, първия приземен самолет, това никой друг не го може. И да пилотската професия е мъжка и в това няма нищо лошо, тази статия само потвърждава правилото.

18

Анонимен

преди 4 години

До коджакафалиятаКато попаднеш в буря или има инцидент ще има да се молиш тоя "статист" да знае какво да прави...

17

днес

преди 4 години

Адмирации за пилота, но нека и да не заБравяме, че все пак става въпрос за професия, на която тя се е отдала. Както във всяко друго начинание човек трябва да бъде професионалист. В противен слручай не го прави. Оикновен ден, с обикновени задължения, и обикновенна проява на професионализъм. Нищо в повече от това таксиджията от кв. Левски да кара в 20 см. сняг в изрината от общината София.

16

Сега

преди 4 години

последно Киара или Сиара? Щото в друг материал сте писали Сиара!

15

Бастунов

преди 4 години

що нашите депутати не бяха като нея

14

Gogo

преди 4 години

Браво. Такива хора трябват повече. Да са щастливи цялото семейство.

13

Доктор Ох Боли

преди 4 години

Да тръгнеш със самолета и да се завихри буря и да кацнеш е едно, но да тръгнеш със съзнанието, че има вече опасна буря и въпреки това да кацнеш... малко безрасъдно? Без да омаловажавам работата на командир Косева, малко ми прилича на журналистическо изхвърляне цялата работа.

12

избирател

преди 4 години

Браво момиче!!!В епицентъра на бурята съм, Люксембург,така че....Абе БРАВО и толкова!!!

11

Супер е мацката

преди 4 години

Много ме кефи!