114

Анонимен

преди 4 години

Българите нямат общи интереси, защото са много разслоени. Ако си богат в Бг искаш да си богат и в Европа, което сега не е така, но ще стане с еврото.Ако си беден в Бг, ще бъдеш още по-беден в Европа.Нека вземем два крайни примера:1 ИТ хай спец 6 000лв/на месец НА ДЪРЖАВНА РАБОТА. Това са 3000 евро, нодо година две ще му стане заплатата като на такъв в Европа, където той не може да се класира иначе, щото не знае език и е непрофесьонален.2 пенсионер с 300 лв. Ще си остане с тях, а цените...

113

Никога повече ГРОБ

преди 4 години

Който вярва на тоз да отиде и да се прегледа при психиатър.

112

Анонимен

преди 4 години

Англичаните са умни, запазиха си националната валута. Гербаджиите насила вкарват еврото и ликвидират лева. Целта им е голяма кражба чрез обезценяване на лева. Кой решава? Счетоводителят на мафията Горанов. Наистина е дразнещо същество с диплома от Свищов да прави характеристика на професор от Джон Хопкинс, който ни защитава от еврото! ! Крещяща простащина!

111

хайнрих химлер

преди 4 години

Г-н Иван Гешев - новият Апостол на България. Унищожителят на Черепуха. Шапки долу пред г-н Гешев!

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 107Кой лъже хората е съвсем друг въпрос. От заплахите, които отправяш, разбирам, че чрез репресии ще ни наложите насилствено еврото.

109

Анонимен до 107

преди 4 години

Абе вие верно от ГЕРБ сте правени под един калъп глупост, простотия и некадърност това важи за всички от ГЕРБ и техните симпатизанти. За какви *** става въпрос бе не знам как да те нарека ? Мнозинството не иска еврото всеки има роднини в чужбина и знае как е положението след като е въведено. Ти за какъв Гешев ми говориш пак с репресиите ли почнахме ? Значи който е против еврото ГЕРБ да се разследва. Колега нали ГЕРБ се пише демократична партия а ти искаш пак диктатура. Жалки сте .

108

Варгиния

преди 4 години

Обожавам страпоните особено големите!

107

Анонимен

преди 4 години

До Байчо до 107Страпончев, как е времето Шумен?

106

Байчо до 107

преди 4 години

На тебе в Гешев ли ти е надеждата бе тиквофил мизерен?

105

Анонимен

преди 4 години

Прочетете правилата! Първо отвързват курсът преди да влезем в чакалнята. После в чакалнята курсът пак е плаващ, но в определени граници.

104

Шашка Васкова

преди 4 години

Левовете в евро сменям аз, вино за да пия в този час................

103

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е Гешев да се заема с тролвете които умишлено лъжат хората , всяват паника и искат да създават хаос в държавата.. А Горанов, който така настървено плюят да вземе да им провери начина на финансиране.

102

Анонимен

преди 4 години

В момента България се държи на едната си простотия..Внимавайте! идват нови предателства с въвеждане на еврото, отново ще ни смъкнат 10 кожи. А ратификацията на СЕТА това е следващата бира. Така че пригответе се братя няма да ни се размине.

101

Байчо

преди 4 години

Гербераст каже ли, че нема да има проблеми, то значи, че обезателно ще има.

100

иван

преди 4 години

Има един сериозен проблем - не му вярвам на тоя и на една дума, както и на шефа му. Сами се докараха дотам, с множество лъжи

99

Анонимен

преди 4 години

До 103 "Защото сме във валутен борд и левът не е отвързан."Валутния борд, не пречи на частника да си слага каквито цени иска.Никой не може да му забрани да продава свинското и по 1000 лв/кгСтига да има кой да купува.

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 97Защото сме във валутен борд и левът не е отвързан. До края на годината свинското със сигурност ще стане 30лв/кг. Живот и здраве, може да си припомним писаното тук.

97

Анонимен

преди 4 години

Ами ако лева е подценен,което не ми се вярва и се окаже,че 1Евро=1,70лв като се влезе в чакалнята?Тогава всички купили евро сега на 1,955 горят с 25 стотинки за всяко купено евро днес.Защото еврото за две години може да падне спрямо паунда и долара примерно.Две години са доста време!И тогава Горанов ще каже:''Аз казах ли ви да не си сменяте в еро парите?!''Но това е само ако лева е подценен,а той е фиксиран от 1999г.на този курс и се предполага,че е инфлирал.

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 97Чиста игра на цифри е твоето. Не е аргумент в полза на партийната ви политика. Обръщаш цифрите манипулативно, дерзай! Може да убедиш аудиторията в правотата си!Явно ти плащат за брой публикации.

95

вярно

преди 4 години

Цветан Василев поредни години награждаван за най добър баркер.