163

Анонимен

преди 4 години

"Полша, Румъния, Унгария, Хърватска, Чехия не отговарят на изискванията на еврозоната, иначе ако имаха възможност още утре щеха да влезат"Бъди сигурен, че поне последните три изброени държави са доста по-подготвени от нас за влизане в еврозоната. Но не искат и не случайно.

162

Анонимен

преди 4 години

Е мадридския измамник се оправи за 800 дни.

161

Гост

преди 4 години

Тази Менда незнам от какво разбира.Всичко ,което е захванала е провал.Защо я държат там не знам,явно нямат по-кадърен кадър.Ако обаче започне обезценка трябва първо да се блокира летището и после всички тези ,които го допуснаха да си платят.Стига с ограбването на народа.

160

Анонимен

преди 4 години

Абе не може ли да дойде тук един чуденец и да направи партия, че да гласуваме за него? Омръзнаха ми нашите бандити, които мислят само как да ни ограбят. Сигурен съм, че чужденец, ще мисли повече за нас, отколкото родните ни мутри.

159

Анонимен

преди 4 години

Европейската Централна Банка и по добре та да се предпазим окризи кото с КТБ и Василев.

158

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПолша, Румъния, Унгария, Хърватска, Чехия не отговарят на изискванията на еврозоната, иначе ако имаха възможност още утре щеха да влезат

157

Анонимен

преди 4 години

До SSе нали се произнесохме и за мажоритарния вот и за субсидията и к'во ?

156

Анонимен

преди 4 години

Дания, Полша, Румъния, Унгария, Хърватска, Чехия и Швеция НЕ използват евро, ами си имат техни валути...........както България...........засега поне!!Но те не искат евро, искат си техните валути!!!Защо така...............я кажете селени прости и пишман икономисти като тоя *** и ограничен тип Владо Горанов??

155

Анонимен

преди 4 години

Целия вой е за едни 500-600 млн. които сега банките си лапат при лева, та затова всякакви трагедии се разиграват, белким се спре влизането в еврозоната, иначе отдавна да сме влезли, ама на едни хора не им изнася

154

SS

преди 4 години

На политиците не им дреме за вас.Това е просто територия с овце който стрижат и доят.Техните пари са извън Бг-я в чужда валута.После ще плачем като приемем еврото ,че са ни го вкарали без вазелин.Ама късно.Искаме референдум.Искаме суверенна да се произнесе иска ли еврозоната или не.Иначе сме овце.

153

Анонимен

преди 4 години

Правилно ще се управлява от Европейската Централна Банка. И лихвите ще падхат. И ще диша по спокойно българина.

152

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 153Виденов се оказа най-честния политик.............той отказа да предаде България, отказа да подпише плана "Ран-Ът" за унищожението на България.............затова Сорос и западните масони му направиха една хиперинфлация и го свалиха от власт!!Глобалистката финансова мафия не спи, тя иска да контролира целия свят!!!

151

Анонимен

преди 4 години

Минем ли на евро, по-добре да закриват БНБ..............няма да има смисъл от БНБ....................България ще се управлява напълно финансово от Европейската Централна Банка!!!

150

Анонимен

преди 4 години

Комунистите са против еврото за да могат да крадат и печатат пари без контрол. Справка Виденов.

149

Глупости та дрънка

преди 4 години

СТИВ ХАНКЕ Е ГОСПОДИН НИКОЙ!ВЛИЗАНЕТО В ЕВРОЗОНАТА , ГАРАНТИРА КОНТРОЛА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА НА НАШИТЕ БАНКИ , И ТО ДОСТА СТРИКТНО И РЕДОВНО! ТОВА ИЗКЛЮЧВА , ДАЛАВЕРИ ОТ РОДА НА КТБ И ИЗТОЧВАНЕ НА БАНКИТЕ , КОЕТО Е НАЙ-ГОЛЯМАТА БОЛКА НА КОМУНИСТИТЕ !ПРОСТО --НЯМА ДА МОГАТ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ДА ИЗТОЧВАТ БАНКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ , И ДА ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА!ТОВА Е ПРОБЛЕМА!!!!ДРУГОТО СА ЛОКУМИ ЗА НАИВНИЦИ И НЕВЕЖИ ***!

148

Анонимен

преди 4 години

почти цела европа държи еврото, навсякъде по света като евро им светват очите, само бай ти *** си иска лева, е така да продължава да си плаща за обмен като на некъде, да го цакат банките с по-високи лихви и въобще на него му аресва да го цакат

147

Анонимен

преди 4 години

Франция и Германия управляват еврозоната открай време. Всички страни без УК са съгласни, но не и ингилизите, които искат да командват, но не могат. Затова си биха един Брекзит, но вече съжаляват. Борис Джонсън не знае къде се намира, дори Тръмп се хваща за главата като си говорят по телефона. За последно дори яростно го беше насолявал заради флиртовете си с китайците.

146

Анонимен

преди 4 години

Това че не си комунист, не те прави по-малко крадлив, ако ти идва отвътре да крадеш.

145

Анонимен

преди 4 години

Ей *** ти живя ли при Виденов. По лоши и крадливи от комунистите няма. И Нинова беше около Костов докато се наяде.

144

До 144

преди 4 години

Защото в Швейцария е нямало комунизъм. А техния франк е обвързан с еврото.