60

а бе кух

преди 4 години

До Анонимен 60 ти сега да не мислиш , че си българин нищо , че живееш в България?? или си шалварест или индиец.това , че някой е живял в поробената си държава не го прави османец. нито тези живели в границите на римската империя не са били римляни !!

59

Анонимен

преди 4 години

Французите като имперска нация си имат друго виждане на нещата което не може да бъде разбрано от дребни комплексирани народи които никога не са изпитали величието да са основавали империя.

58

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е защо държавата не спира тая гавра с вярата ни, а го прави БАН? Нали националистите са част от управлението? Съгласен ли е Каракачанов национални християнски синволи да бъдат обявени за ислямска култура?

57

Анонимен

преди 4 години

"защо никой не признава тази българска история"Защото 90% от нея е художествена измислица, писана от комунисти на руска заплата. Българите са една от малкото нации в света, които не си знаят собствената история. От там и шока, когато някой им отвори очите.

56

Анонимен

преди 4 години

За всички историци българите между 14 и 19 век са били османци както и много други народи. Това е същото като народите в ЕС да се наричат европейци. Нито е срамно нито е повод за гордост. Просто фактология.

55

Анонимен

преди 4 години

Руските партии в БГ пак намериха оправдание да се киселчат. Те само като чуят имената на Франция, САЩ, Англия или Германия и им призлява.

54

Анонимен

преди 4 години

Абе тия френски историци не са ли чели под игото, не са ли гледали време разделно? Защо никой не признава тази българска история?

53

Анонимен

преди 4 години

Срещу кого е изригнало ВМРО, нали те са част от това управление?

52

Анонимен

преди 4 години

Аз съм жена бе ганче,а ти определено не си добре----------Въх мъриии...., мъ извинявай мъ "моме"!Ся, отивъм да пия едно хапче "Кзанексче" с полвин кило домашна ракийка и съ връщам пак дъ си пишем!Цункам тъ силно!Твой и само твой Кехлибарчо!-)))))

51

Анонимен

преди 4 години

Ще ви пуснем тръбата от левитан и на кюрдите зямя ще отстъпим асад нама да го свалим сиси ще го оставим и ще направимм губернатор зета на юсбелким се наситите и освободите бг от цион

50

Язваджиев

преди 4 години

Турците са измислена нация. Османлиите са били едно маломерно племе от около 500 семейства. Грижили са се за кавалерията на Византия. Обещавали са многократно, че ще приемат православието и така са печелили отстъпки от Византия. Караманите ги превземат и им избиват аристократите. Караманите са поислямчени християни, предимно гърци със столица Икония. Днес тюркски гени в турците са под 7%. Съвременните турци са с гръцки, грузински, арменски и български корени. Един ДНК тест струва към 100 лв.

49

Емин

преди 4 години

Ас не мога да разбера зашто не расберете че Булгаристанде не е съштестувала преди 1878 г. всицко е било мит на руснацити да могат да разсшириат империата си. *** хора са турки те не са славени нито друго освен турки които насилствено смениат виарата и имената си прес 1872 нататак годините. Тес земи до Маджаристан нешта Унгария са на империата и ште бъдат един ден част от нея отново. Булгаристанде не съштествува от 861г саштествува едва от 1878 г

48

Анонимен

преди 4 години

До до анонименАз съм жена бе ганче,а ти определено не си добре

47

до анонимен

преди 4 години

ганче ,и за колко се продаваш?-----------Питай жена си бе ***!

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 51ганче ,и за колко се продаваш?

45

Анонимен

преди 4 години

Бай *** е готов и децата си да продаде за "келипира си" (турцизъм означаващ - полза, придобито богатство)

44

Анонимен

преди 4 години

Според вас дали френските историци са по-компетентни на тема история или нашите трапезни патриоти от ВМРО?

43

Анонимен

преди 4 години

Егати значи сме имали култура по време на Робство. Какъв позор роб и култура.Всичко е било га сме свободни. Ми тогава не е имало нищо българско, сакам да кажувам агарянско немало.

42

Миле

преди 4 години

До феса 42- да вземете да прочетете история малко- тюркските племена доста време са били как да кажем - работният материал на персийците. А в историята има много примери за възхода и падението на империите. Така е било и с Българските царства така е било и с Римската и всички империи. Всичко с времето си.

41

до 42

преди 4 години

Само едно име ще спомена - Тимур Самаркандски. А какво значи тюрк и от де иде думата всеки може да си види в уикито и по други места в нета, че тука има цензура и немога да напиша какво значи, но е нещо като несветли австралопитекус денисенсис