43

Анонимен

преди 4 години

"Зеленчуците в България имат истински вкус!.......................ТОЗИ ЖИВЕЕ СЪС СПОМЕНИТЕ СИ.

42

Евреино

преди 4 години

До До 40да кажеш на Американските си господари че тези политически циркове в България не ги гризкаме вече !!!цялата политическа върхушка са слуги или на Брюксел (Ротшилд) или на САЩ (Барух и тайфичка)на нас българите ни е през шмайзера чий слуги ще са на власт - така или иначе на нас нищо не се променя, освен че продължаваме да обедняваме

41

Анонимен

преди 4 години

Лека нощ на всичи платени Герберски *** и на тези които трият коментарите. България се затрива а вие триещите сте съучастници и триете ли триете. И слепия ще види че сме на дъното и сме на командно дишане. Очаквам до 10 год. сащ да ни изключат апарата за това дишане.

40

Анонимен

преди 4 години

Предлагам депутатите да се изхранват пълноценно със 113 евро на месец...Смешницииииии...

39

До 40

преди 4 години

Ами щом не исксте да работите за 1300лв свалете ББ и Р.РадеФ ще ви даде 1300? .

38

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАНе бъркай партията и партийците... Партийците нямат нищо общо с партията.

37

до 31

преди 4 години

Ми за три смени няма кой да ти работи за 1300. Професионалист дет вече е обучен и има опит ще иска повече, а младеж няма да те погледне за тези пари.

36

Анонимен

преди 4 години

В моята брутото е 1243,54.

35

Анонимен

преди 4 години

Да бе, всеки стана като пържола дебел, всеки втори мъж в това число и аз приличаме на Шрек. Направо умираме от глад. Ай стига глупости

34

До 32

преди 4 години

На кво си ?

33

13

преди 4 години

До БауПрощавай, явно не съм те разбрал правилно от първи коментар. Тея видими 240 да не казвам думата, себеси не могат да оправят, а не държавата.Ние трябва да се оправим - ДА (съгласен), но не може всички да сме умни,учени, бизнесмени. Точно тук идва ролята на държавата (баланса на интереси), а нея я няма. Блатото засмуква и сега имаме това, което имаме. Дълга тема :) не е за коментари.

32

Капиталист

преди 4 години

Требе да изгониме комунистите от ГЕРБ и да ни дойдат едни яки истински капиталисти да ни въведат един як капиталистически строй да взимаме големи заплати и да забогатеем като истински капиталисти.

31

Анонимен

преди 4 години

Само аз ли усещам, че инфлацията набира сила!? Нещо "стабилността" издиша и вече едва удържат огледалния образ на 96 -та година, особено като пуснат лева от еврото!

30

До 27

преди 4 години

И в нашият град е така . В моята фирма дават 1300лв бруто,60лв купони,безплатен транспорт .До скоро поемаха и квартира за двама ( не знам дали важи все още ) Оператор на ЦПУ ,3 сменен режим,супер колектив,пълно съдействие в работата и естествено обучение.Можеш да стигнеш до 1600лв с две,три съботи.Желаещи НЯМА !

29

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

И казвам азкогато няма олиои хлябът е от мъкатапо-черЕдин е пътят ниБКП долусъюз със САЩи по-далеч от СССР.

28

Анонимен

преди 4 години

Буркан сладко същото в България 3.50 лв., Германия 0.95 Е. Плодовете и зеленчуци в България са на по-добри цени. Намаленията в България са мираж. В Германия на намаления блузки по 1-2 Е, детско яке купих за 1.80 Е от голямо верига на разпродажбите. Цени в България на втора употреба по-високи от нови неща, народа купува. Не ми е ясно, защо. Вещоманията диагноза за българина.

27

Анонимен

преди 4 години

Цената на храната (***) в българия е вече една от най високите.

26

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ЗАПОМНЕТЕ! БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА ЗАРАДИ ТРИ НЕЩА.1. КОМИНТЕРНА2. БКП3. КПСС

25

Анонимен

преди 4 години

ЩЕ НАПЪЛНИМ ВАГОНИ С КОМУНИСТИ ЗА СИБИР.

24

Анонимен

преди 4 години

Нямат пари само мрънкащите и тези които ги мързи да работят. Всички частни фирми в нашия град търсят работници. Стига на човек да му се работи от глад няма да умре. Компютри няма ама работа дал Господ.