40

Анонимен

преди 4 години

този баща явно не е мислял за живота на детето си... не ми го побира главата чак...

39

Анонимен

преди 4 години

Чудя се как е възможно да има такъв родител?! За да стигнат на върха в 3 сутринта означава, че са тръгнали от Паниците по тъмно! Това си е предизвикателство дори и за опитен планинар с топ екипировка, а за тези двамата е самоубийство.

38

ivailo

преди 4 години

"Бащата и синът пристигнали в заслона около 3 ч през нощта, и след няколко часа тръгнали към местността Паниците..."Какви странни хора има... Меко казано.

37

До 35

преди 4 години

Класическите кубинки са едни от най-неподходящите обувки за планина. Нито са толкова влагоустойчиви, а термото е плачевно.

36

До 32

преди 4 години

Къде прочете Дания? Знаеш ли кои/колко държави има на Скандинавския полуостров? Катерил съм Кабнекайзе, знаеш ли къде е това? Аман от умници, такива като тебе тръгват в планината по маратонки...

35

Анонимен

преди 4 години

Ами защо се учудвате ,миналата година един т***п***нар се качи на нова година на Черни връх по бански та се сърдеше на хижаря нещо.Пълно с мушанки в тази държава.

34

Бе

преди 4 години

хора, има обувки тип маратонка които и кубинките слагат в джоба си по издръжливост и устойчивост на влага. Само че са малко скъпички!

33

Анонимен

преди 4 години

Българинът има изключително ниска култура на безопасност за каквото и да е: на пътя, в планината, в морето, на работа... Всяка година ненужно загиват толкова много хора заради едната глупост и небрежност. Ей го и този, почерни още едно семейство.

32

Пенди

преди 4 години

Не съм прав, но чий го търсят по джапанки там?! Синоптиците говорят от един месец за тези два снежни дни! Дано имат късмет!

31

До 27

преди 4 години

Като казваш Скандинавия, къде по-точно в Дания си катерил?

30

Дано са живи, здрави

преди 4 години

Но открият ли ги, трябва строго да се потърси отговорност и от бащата, повел 17-годишния си син на такава необмислена екскурзия, и от майката, която не се е възпротивила на лудорията.И двамата родители носят отговорност за детето си, ако то не е навършило 18 г.!

29

До 30

преди 4 години

С каквито и обувки да са били, при такава прогноза за времето да се тръгва към Ботев е меко казано малоумно, а този и детето си помъкнал. Всяка зима става едно и също: ПСС предупреждава постоянно, но винаги има по няколко самоубийци. Жалко за младото момче, баща мо го уби.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Първо, спасителите са на доброволни начала. Имат си друга постоянна работа, нищо общо със спасител. Второ, има планинска застраховка. И не никак скъпа. Трето, спрете да мислите, че друг трябва да Ви плаща келе ш лъ ка. Ползвателя трябва да плаща, за да има отговорност.

27

Aleks

преди 4 години

Поредните *** за които ще се плаща да ги търсят, чий го дирят там?

26

да се помолим

преди 4 години

Нека просто да се помолим за тях и за семейството им! Всеки прави грешки, но нищо дабро няма да се случи ако сега ги нападнем. Дано Бог им помогне и стане чудо. Сили на майката да ги дочака!

25

Анонимен

преди 4 години

Ходя по планини от 35 години. Катерил съм и в Алпите и в Скандинавия..., но при такава прогноза за времето към Ботев не бих тръгнал, ако и да имам професионална екипировка.Какво си мислят тези хора, имат ли мозък въобще?! Жалко за детето, стана жертва на тъпотата на собствения си баща.

24

Анонимен

преди 4 години

До Беселина Доколкото разбрах, пастрок. Да му е мисли майката.

23

Българина

преди 4 години

Хората гледат прогнозата за времето всеки ден дори в града, камо ли февруари в планината.... Не ги търсете изобщо... *** народ матриал

22

Анонимен

преди 4 години

Затрупани са под метър сняг и ще ги намерите чак напролет, ако животните не ги изгризкат преди вас. Не искам да си мисля какво е усещането, да причинил смъртта на детето си поради тьпота и горделивост.

21

Лелееее..

преди 4 години

ВЗЕЛИ СИ МАРАТОНКИТЕ..... А, ЩО НЕ СА СИ ВЗЕЛИ И БАНСКИТЕ, БЕ....??!!ДА СЕ БЕХА СНИМАЛИ ПО БАНСКИ НА ВРЪХ, БОТЕВ....!СЕГА ШЕ ИМ ПРОПАДНАТ ЛАЙКОВЕТЕ.. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА....