205

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоТова , че се кефиш , как от производители сме станали само вносители е много показателно за умственият ти багаж.

204

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Свинското поскъпна рекордно, ядем с 50% по-скъпа пържола"Е нали това беше целта , на цялата работа .

203

Анонимен

преди 4 години

Боко става все по....ценен..

202

Анонимен

преди 4 години

И ко като било поскъпнало?... Има стотици други неща за ядене, които не са поскъпнали.

201

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен. Вкъщи ядем телешко, патешко, пуешко и чат пат пилешко.Сега и ти! Единият се хвали, че се спуква да яде свинско и други видове меса всеки ден, а ти пък показваш някаква изгъ.зица и изтънченост!Ама- едно си баба знае - свинско, та свинско.Не купувам заешко месо, не се храня и с агнешко, телешко много рядко хапвам ( ако не е просволутата телешка чорба), за козешко, пуешко и патешко месо не съм си и помислял. Повече съм свикнал да хапвам свинско и пилешко, понякога и риба.

200

Анонимен

преди 4 години

Нищо ти няма народе! Продължавай да си ги преизбираш!!!

199

Анонимен

преди 4 години

Сега цена под 11 лева за килограм свинско има само при промоция. Сега цените обикновено са над 15 лева за килограм. Свинско без кост е почти винаги над 15 лева за килограм.

198

Анонимен

преди 4 години

Най-про'стият народ на планетата е българският ! 500 г. само е мрънкал и търпял робството, продължава и днес, мрънкане от компа ! Има улици, има площади не само за разходки, ами и за протести и като не искате да протестирате поне се евакуирайте за да създадете по-добър живот на наследниците си, не се правете на "патриоти" с коментари, че сте разединени от партиите е ясно, но кога ще се загрижите за самите себе си ?

197

Анонимен

преди 4 години

ГОЛЯМА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА- 2/8 СЕПТЕМВРИ 2019Г СВИНСКИ ВРА БЕЗ КОСТ 8.40ЛВ ЗА КИЛОГРАМ- ГОВОРЯ ЗА МЕСО, КОЕТО СЕ ПРОДАВА НА КИЛОГРАМ ОТ ЩАНД ЗА МЕСО, А НЕ ЗА ПАКЕТИРАНО ТАКОВА- СПРАВКА ПРООФЕРТИ.БГ И БРОШУРА.БГ.

196

До 197

преди 4 години

Месото от веригите е размразен внос, който се оцветява и размразява и се продава за прясно. Да не говорим, че и нашите вече дават яко антибиотици и хормони. Ама така е, като си нямаш твое, ядеш каквото ти внесат.

195

Калеко Алеко

преди 4 години

Ами не яжте ... и без това свинското е вредно ... В Била има промоции на които свинско внос от Испания и Франция се продава на доста атрактивни цени и е доста вкусно между другото, особено вратните пържолки ... Това е предимството на големия европейски пазар, за всеки има според джоба му ... !!!

194

Анонимен

преди 4 години

Цената на вносните шунки, които ям, не е мръднала (прошуто кото, крудо, хамон, пражка шунка, немска варена шунка). Изобщо не ме интересуват свинските пържоли и сланините, от време на време хапваме ребърца. Вкъщи ядем телешко, патешко, пуешко и чат пат пилешко. Към днешен момент кило патешки гърди са по-евтини от кило свинско, а са 100 пъти по-полезна и по-вкусна храна, да не говорим колко лесно се приготвят. Ама- едно си баба знае, едно си баба бае- свинско, та свинско.

193

Анонимен

преди 4 години

Видими резултати!

192

Анонимен

преди 4 години

В последните два месеца не съм виждал цена на свинско без промоция по-малка от 15 лева за килограм. Номерът е, че цената е за опаковка от 500-600 грама, а хората си мислят, че е за килограм. С промоция съм срещал цена от 12 лева за килограм.

191

Анонимен

преди 4 години

7 ОКТОМВРИ 2019Г ГОЛЯМА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА СВИНСКО КАРЕ БЕЗ КОСТ- 7.99ЛВ- СПРАВКА ПРОМООФЕРТИ.БГ НА ПЪРВА СТРАНИЦА НА РЕКЛАМНАТА БРОШУРА. ПОЛЗВАЙТЕ ФАКТИТЕ МОЛЯ!

190

Анонимен

преди 4 години

До До 174 средногорецХраним се с месо,но за двама души купуваме по 2 пъти седмично по килограм, килограм и свинско и пилешко месо. Когато семейството се състои от повече от двама души ( както при тебе и в повечето семейства и двойки с дете/ деца) следователно количеството купено и сготвено месо е в повече. Със съпругата ми гледаме да спазваме църковните пости, хапваме постно поне 2 седмично ( а и за разнообразие), но в никакъв случай не подкрепяме вегетарианците и веганите.

189

Анонимен

преди 4 години

ГОЛЯМА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА- 18 НОЕМВРИ2019Г СВИНСКИ ВРАТ БЕЗ КОСТ 8.29ЛВ.

188

До 190

преди 4 години

Не си внимавал. Цената е за опаковка от около 550 грама, а не за килограм, въпреки че често я пишат на етикета, че е за килограм. Разпознава се по двете еднакви цени - на опаковката и цена за килограм при тегло на опаковката от 500-600 грама.

187

Анонимен

преди 4 години

Е как бе, при 434 лева минимална нетна заплата, 10 лева за свинско даже е малко... После защо хората емигрират и не поглеждат назад

186

Анонимен

преди 4 години

Чета коментарии и се чудя защо се сравнява времето от"развитият социализъм"с днес,нима днес не управляват отново комунисти?Начинът на управление преди 10.11.89. е точно копие на днешният/свидетел съм и на двата/и преди и днес цените на хранителните продукти растяха/разликата е само в броя на асортиментите/и преди и днес заплатите бяха най-ниски/преди в соц.лагера,днес в ЕС/и преди се кланяхме и лазехме на някого в краката/СССР и соц.лагера/и днес продлжаваме/САЩ и ЕС/кога ще станем независими ?