35

Анонимен

преди 4 години

Колекцията се изземва...! В същото време, продължават рекламите показващи търкане на лотарийни билети...! Защо продължават рекламите...? Защото ако спрат, телевизията на гелосаният с боядисаната коса, ще фалира!!! Голямо объркване...

34

нина

преди 4 години

Подоба конфискация изисква подробен опис,който да бъде публично огласен..За да не отоде в къщата на някой друг ..олигарх или политик...А,на въпросът,кой бил Божков...Умен и образован..Давал рушвети..Че,то в БГ,кой не дава рушвети..малки или големи,според случая...На кого ги е давал,дано се разбере...Не вярвам да им остане длъжен..

33

Дядо Пенчо

преди 4 години

И ние така правехме, изземвахме имуществото на разните му там фабриканти, банкери и индустриалци.

32

Анонимен

преди 4 години

Конфискуват ги на основание че са собственост на българската държава, наша собственост!Тези експонати търябв ада са в държавни музеи, а хора като Божков да са в затвора доживотно с конфискувани имоти и сметки.

31

Анонимен

преди 4 години

Аз пък не си спомням в 7-те обвинения да има нещо за незаконно притежаване на артефакти. Затова самодейният прокурорски колектив би трябвало да осветли защо изземва имуществото на лице, което още дори не е осъдено. Ако ще ставаме нормална държава, нека и правораздаването ни да бъде по правилата, а не урбулешката, както досега. Дотук само рекламна кампания на новия прокурор.

30

Анонимен

преди 4 години

За много от тези антики Божков си има документи. Как се е сдобил с тези документи е друг въпрос, но документи има, от аукциони в свободни държави като Швейцария и Германия. Интересно на какво основание ще му конфискуват експонатите с документи, без да име решение на съда. Това си е чиста проба национализация или направо кражба.

29

Анонимен

преди 4 години

за мен после се оказа грешка в софтуера им.ама за 500 милиона...грешката може да е на половината.

28

Анонимен

преди 4 години

щом като за 1 лев неплатен данък патент НАП ми праща писмо за запор и държавен изпълнител и конфискация на имущество за 500 милиона какво искате да го почерпят ли?да конфискуват.

27

Анонимен

преди 4 години

Грабеж по комунистически. Какво може да се очаква от сатрапи като Боко и Гешефта.

26

До Юрист

преди 4 години

Не те знам какъв юрист си но за незаконно придобиване и съхраняване на културноисторически ценности -затвор!А Черепа притежава огромно количество!Има хора затворени за 2-3 ръждиви монети без никаква стойност!Черепа докога ще е над законите?

25

Анонимен

преди 4 години

Боко е болен фен на уефски и тях никой не ги закача.

24

Анонимен

преди 4 години

Колко предмети ще изчезнат при тая корупция е трудно да се каже.

23

Анонимен

преди 4 години

Първия закон, който гласува герберасткото Народно събрание през 2009 година, бе промяна в Закона за хазарта, в интерес на Черепа и такива като него!

22

Анонимен

преди 4 години

А билетчетата от търговската мрежа кога ше изтеглят?Рекламите кога ще ги спрат?Или важното е да цицат народа до последно.

21

Анонимен

преди 4 години

какъв е Божков за да ги притежава.как се е сдобил с тях?

20

Анонимен

преди 4 години

Черепа задочно ли го осъдиха? Та той още е в ОАЕ.

19

Анонимен

преди 4 години

Не могат да изземват вещи преди ревизионен акт за туй в което го обвиняват,а в случая е финансова-счетоводна отчетност пред централни органи-дали разрешение и искащи отчетност,ако ДКХ са те или само орган в организационната дейност,която изисква и обезпечение в отчетноста не само по договор,а по закон,но по закон е длъжна друга да следи за таз финансова-счетоводна отчетност,ако не финансира как национална лотария то счетоводно,но той казва,че се отчел,значи с какво още да се отчете,с живота ли.

18

присъда

преди 4 години

С тези си действия, може да се очаква още една осъдителна присъда за България от Страсбург, но този път сигурно ще бъзе да милиарди евро!

17

Анонимен

преди 4 години

Искате да кажете поредното заграбване, защото НИЩО не изисква в момента без всякакво доказване в съда че е извършил престъпление да се посяха на колекцията която може да си стои там където е.. Картините от ктб така и не се знае къде заминаха

16

Анонимен

преди 4 години

На Левски кога ще им запорирате сметките?