453

Анонимен

преди 4 години

До 563 Waffen SS Истерията на наследниците и феновете,на комунистическите убийци,дошли от кол и въже 1944,избили цвета на нацията и от цървулани,станали милионери,е обяснима-те са били терористи относно законната тогава власт. В България не е имало фашизъм. Има го днес в Украйна-руски.

452

Waffen SS

преди 4 години

Само, се забравят,че българският фашизъм не е класически от италиански или от нацистки германски тип, а специфичен български монархофашизъм. Той така е определен и от комунистофоба Желю Желев. Фашизъм е имало още на и след Девети юни 1923 г.. И това го е разбрала голяма част от българската интелигенция, която не е членувала в комунистическата партия и не е била подчинена на Коминтерна.Гео Милев още през 1924 г. ясно пише: Тъмните сили звучат като абсурд,но това е реакция, това е фашизъм

451

Анонимен

преди 4 години

Освен избитите Българи под измишьотината "народен съд". Комунделите са единствените в модерната история взривили църква! Също убити деца, военни и бизнесмени. Както и да ги глефаш тея... Нищо добро неможе да намериш в тях. Просто зверски режим с цел окупиране на държава. Това е.

450

До Анонимен 565

преди 4 години

Русия е велика сила, Крим е руски, свикна ли, фашистка гадина???

449

Анонимен

преди 4 години

Фашизмът отдавна е осъден ................сега се опитвате да ни го пробутате пак, но в по-мека форма........................няма да стане, гадини продажни!!!

448

Waffen SS

преди 4 години

Нищо чудно след време тихо и по тъмна доба десетките хиляди избити от монархо-фашистката клика през периода 1923-1924/а те са към 60 хил./ ,да бъдат обявени като жертви на социализма.В момента върви активно мероприятие по пренаписване на историята в демократичен и неолиберален,фалшив стил във възхвала на човеконенавистната монархо-фашистката диктатура

447

Анонимен

преди 4 години

Жалко за хората избити в тоя див режим. 2 световни войни, не сме дали толковаа жертви, колкото след този геноцид. Много но тях избитите военните са се били по поляните, за да пазат България и всички вас. Съжалявам хората тук, които защитават тази история и чужди окупационни сили. Явно не знаят, какво говорят и в злобата си проявяват много жалки коментари.

446

Анонимен

преди 4 години

Демократите са по-лоши от т.нар комунисти................като се сетя за Иван Костов, точно демократите от СДС и ДСБ, психодесните и градските десници унищожиха България!!

445

Анонимен

преди 4 години

Демокрация..................хаха.................такова животно няма.........има един див и жесток капитализъм!!!Кога ще го разберете , кога???И след 100 години няма да проумеете, промити мозъци!!!

444

до 553

преди 4 години

Руските *** са лоши, а американските *** са добри така ли???Докога с тия двойни стандарти?Докога???

443

Анонимен

преди 4 години

Комунизъм никога не е имало..................комунизмът беше една утопия!!!Защото в природата на човека е да бъде вълк, а не брат на брата си!!!

442

Анонимен

преди 4 години

демокрация = мек фашизъм.................това си е диктатура, като тая на Хитлер, но не се налага с концлагери, ами с масова дезинформация.............тук парите и лицемерието командват!!!!

441

Waffen SS

преди 4 години

Има хиперболизацията за броя на жертвите на комунизма. Посочват се произволно някакви огромни бройки на репресираните.Изтъкват се обикновено три факта за комунистическото насилие.Първият от тях е убиването без съд и присъда в първия месец след Девети септември на отделни преки участници във фашистките зверства.Никой в България не е изготвил статистика на тези деяния.Те са станали във времето на първоначално безвластие след Девети септември,когато голяма част от служителите на реда са избяг

440

От високо

преди 4 години

Едните мразят комунизма, другите демокрацията. Едните обичат Русия, другите Щатите. Но всички до един крадете майка България в различни размери. Има няма 1% от българите са истински хора, другите сте ***. Крадете данъци, ддс, работите в сивата икономика, замърсявате околна среда и хич не ви пука, но като стане дума кой е виновен, е разбира се, че виновния е или Русия, щатите, комунистите, демократите, царете и тн. Никой не поглежда в скапаното огледало и да види истинския виновник! Заслужавате

439

Анонимен

преди 4 години

Бог да пази България от демократи, костовисти, СДС-ари, ДСБ-ари , градски десници и подобни гадини продажни!!!

438

Анонимен

преди 4 години

Мразим демокрацията, мразим фашизма, мразим ционизма, мразим сатанизма!!!

437

Анонимен

преди 4 години

демокрация = мек фашизъм

436

Анонимен

преди 4 години

Борисов почете жертвите на комунистическия режимА бе вие наистина ли вярвате на написаното?По народ от българския няма! Какъв беше този тогава? Природата си знае задачата - България намалявала! Въпрос на плиткоумни, както и заглавието!

435

Анонимен

преди 4 години

Не ви искаме демокрацията и разни там НПО-та, цветни, оранжеви и розови революции....................тия гадости си ги заврете...............знаете къде, нали???

434

Анонимен

преди 4 години

Демонокрацията уби много повече хора от т.нар.комунизъм, но вие не ги разбирате тия неща, защото сте прости селяни с промити мозъци!!!!