137

петел

преди 4 години

Ами, като не те е страх ела, пиленце на батко! Дано свидетелите са смели......То топки си трябва да свидетелствуваш . Частен самолет-бедничкият той...

136

дж

преди 4 години

божков е много умен ,но вероятно е допуснал една основна грешка! като нямаш компромати срещу твои противници,конкуренти,управленци ....,не можеш да правиш каквото си искаш или да ре4ем да заплашваш или да подкупваш примерно и т н!! ако наистина няма .....

135

Анонимен

преди 4 години

Г-н Божков , пуснете си брада..и...след три дни ако не се бръснете , нанай ще Ви намерят!! Я онзи от Ботевград..как се бе маскирал!!Йезутски казваха колко надбавки за пенсии били укритите от лотарията пари, ами тези от Ф- ките е не ги смятат в добаеки, или км магистр. За по 20 млн/км??..а??и много други такива строежи

134

Пижо

преди 4 години

Нефелните акции на Гешев придобиха комедиен характер! Че Гешев и подчинената на Борисов и американския посланик прокуратура не стават за нищо, е ясно. Обаче, Гешев включи и Интерпол в тази сатира! Интерпол и Гешев са в невъзможност да издират който и да било! Но пък за Нова телевизия това не е проблем! СМЯХ! СЪЛЗИ! И ПАК СМЯХ!

133

Анонимен

преди 4 години

След като министъра не отговарял за кадърността на назначените от него в комисията по хазарта, то може ли шеф на дружество да знае дали всички назначени са кадърни.! Освен комисията всяка година са му заврявани одити. И как преди седмица на среща с феновете е читав Божков, а след 3 дни не е??И като почне тотото да продава талони,няма да купува ли който иска? Или..дрогата е вредна..НО ако ти я продаваш,ако сме ние..не е

132

12_5

преди 4 години

В комисията по хазарта са поне 100 човека, балдъзи баджаначки...!! Та имат за контрол 3 лотарии , едно тото..и нвколко онлайн оператори!! Разрешителни за казина, знае се броят на машинки и рулетки ( таксите им са константи) на всички!! Ловя бас че 5 човека може да гледат всичко.Пита се чий го...останалите и как и по чия заръка не гледат!!Айде не казвайте че..не са заверявани и следени месечни отчети!!! Нагоре е гнилото над комисията. Що не му казаха след 1 месец..алоо грешка имате лотарийци..

131

Петров

преди 4 години

Нова Тв без Божков = почти фалит.

130

стоящ

преди 4 години

До WeissАпелираш да защитим Черепа....защото ще дойде нашия ред. Ще дойде ако сме престъпници, мафиоти, убийци, крадци и измамници. Не се страхувам. Цял живот съм работил и живял без да крада, мамя и нарушавам Закона. Считам, че мястото на престъпниците е в затвора, след съд, а мястото на антики изровени от българските земи е в българските музеи.

129

хохо

преди 4 години

Какъв е тоя публичен чат, що не си пишат на Viber-a ... .Бил съм тук, там , на кой му дреме къде се крие ... рано или късно ще се появи ...

128

ист

преди 4 години

Да ви кажа как Божков е забогатял.Купува и продава на Магурата неразрешени неща за някой .С печалбата си купил ябълка, излъскал я и като я продал си купил две после...После дошла инфлацията, и с двете златни ябълки си купил банка и с приятели от СИК....Артефактите си ги купил от приятели и от държавата - демек от територията и. Е не всички е купил.

127

Анонимен

преди 4 години

Бойко разчиствал.Как пък не. Отдалеч си личи, че му треперят гащите. Пази си своя гръб. Както казва черният лебед " майката природа е ***" Колкото по голяма е една мишена, толкова по лесно се улучва.

126

Анонимен

преди 4 години

Смешно е да твърдиш, че някой бил ощетил държавата с 500 милиона при положение, че този някой ежемесечно е подавал отчети за дейността си пред държавата. Значи за да ощети държавата означава, че държавата или не си е вършила работата /не е проверявала/ или някой просто си е затварял очите. Тогава Главния прокурор да вземе да се самосезира и да търси наказателна отговорност на Министъра на финансите.

125

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Някой викаш.......този някой е направил милиарди не за 3-4 дни тавариш."Ми и ти направи, кой те спира? Или и ти си като повечето, най-много разбираш от чуждата работа?

124

Анонимен

преди 4 години

Ясно е какво се случва. Бойко разчиства пазарната ниша за своето приятелче Домусчиев. Същевременно се отклонява вниманието на хората от други важни проблеми, едни от които е безводието в Перник. Там има замесени високопоставени лица и е огледало на състоянието на държавата от десетилетия насам.

123

Шопо

преди 4 години

Абе нали му се размина инфаркта,требе да почерпи ! Защото Бирата и Ваньо Танов нямаха тоя късмет...

122

Анонимен

преди 4 години

Аз само да попитам, че не ми е ясно...Божков е престъпник както се опитват да изкарат, а този който толкова години му е разписвал отчетите какъв е?

121

Weiss

преди 4 години

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин.Когато дойдоха за мен вече нямаше кой да говори. Мартин Нимьолер. Никой не защитава Черепа, но ако няма законност,накрая те ще дойдат и за нас...

120

F5

преди 4 години

V10 е Левски и как ще обесиш човек който е можел да лети?

119

wer

преди 4 години

Не бил в този самолет. Видяли го на гара Подуяне да чака с куфар на 3-ти коловоз.

118

Анонимен

преди 4 години

Ако нашите спец-служби не могат да го намерят има ИНТЕРПОЛ и др. МОСАД може да намери и доктора, който му е сменил физиономията;)