257

Анонимен

преди 4 години

Това е жив пример че ако имаш законен бизнес държавата ще ти намери цаката.Затова само незаконен в сивия сектор фабрики за алкохол,цигари ,строителни материали,салами,сирена без сирене и други вредни храни от гаражи и незаконни фабрики.Кой ще ги провери като на етикета пише името на някво село дето го няма в България.Ама ядете щото е евтино без данъци и контрол .Идва разцвета на сивиа сектор и безаконието .Бихте дъното с показни акции без резултати .

256

Дръндер

преди 4 години

До *** анонимен 258Ти имаш ли нещо в сивото си вещество или то е просто за украса?

255

едва ли

преди 4 години

До пфуу Съмнявам се да е спрял да си плаща. Както казваш. Едва ли е толкоз ***.Решили си , че тия пари дето ги прави той, може да ги прави техен рпатиерн другар и толкоз.

254

PLOVDIV

преди 4 години

А ЗАЩО ЦАЦАРАВСКИ ДОСЕГА СДПА И НИЩО НЕ НАПРАВИ

253

кака ви

преди 4 години

Става страшно - задал се е Хелоуин.

252

Питащ

преди 4 години

Къде са били чиновниците от МФ; "Агенцията по хазарта"; НАП; ДАНС; Прокуратура и още и още хрантутници на държавната трапеза ? Чак сега ли се сетиха, че има толкова нередности? Ако има желание за справедливост в тази държава-отговорност, оставки, съд за всички по веригата за нанесени особено големи щети на държавата! Но... едва ли! Пак ще го отнесе бай Грую, че ни си е платил данък за продадените 100 китки магданоз....!!!

251

Анонимен

преди 4 години

Болна и страхлива нация

250

Шопо

преди 4 години

Страх го е човеко ,помни що стана с Мишо Бирата,Ваньо Танов,шефката на Нова ТВ...

249

Анонимен

преди 4 години

Ай са хванем на бас че бизнеса му е законен .Може да има леки отклонения но е законен .Докато е пълно с фабрики по селата дето ги няма на картата и никой не знае ко правят там .Ще ви кажа произвеждат без да плащат данъци и без никой да зне какво .

248

Анонимен

преди 4 години

Браво на Гешев.дано след време стане президент или премиер.Издигна ми се в очите.Само на комунистите им е криво.

247

Анонимен

преди 4 години

Алооооо,богатите от Лондон, къв е наема там на тристаен. За един преятел питам .......

246

Анонимен

преди 4 години

Сутринта един бивш шеф на комисията по хазарта обясняваше как никой не можел да влияе на комисията щото имало хора от различни ведомства - ДАНС ,НАП и още няколко. Не е вярно,че никой не може. Въпроса е КОЙ може да влияе на всички ведомства,КОЙ?

245

До 249

преди 4 години

Англия НЕ е Лондон !65 паунда вземах като куриер/шофьр в Лестър .Ти като си по-кадърен можеш да си намериш и за по 100 паунда на ден.Казвам ти,с 1500паунда грубо там живеех както сега в България с 1200лв.Нали се сещаш,че не само храната е живот-това е присъщо за животните.Живота е пътуване,развлечения,домашен уют и социален комфорт.В Англия тези " екстри" са скъпи .

244

акуд

преди 4 години

сърбия . явно е отседнал и в цветан василев тъкмо ще си имат тема за разговор

243

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен *** 12При Тодор Живков имаше повече демокрация...Абсолютно!Можеше да се подчиняваш безропотно на прявешкия копанар или да си *** макята.Имаше избор

242

Анонимен

преди 4 години

30 години реват срещу мафията. Накрая най-големите мафиотски елементи тръгнаха да бягат, когата видяха, че да хванах дикиш вече нямам как.И народа си ги иска обратно! Е на това освен инстинкт за самоунищожение друго не можеш да му кажеш!

241

До 245

преди 4 години

За да изкарваш 1500 паунда в Англия работиш неквалифицирана работа. С такава и там ще си беден и тук, също. Успокоението, че си в родината...не знам какво ти дава 😀

240

пфуу

преди 4 години

Че е престъпник, такъв е! Но е това е ключово "Ако г-н Гешев иска да търси престъпници, нека да гледа по-високо от Комисията по хазарта". Години наред има протекция от държавата (срещу съответния процент, рабира се), полакумил се е и е спрял да си плаща, и сега ще изгърми, така е в мутренска БГ! Все пак ни управлява най- голямата мутра и така си върви цялата схема....БЛАТО сме!

239

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

КАТО НИ ТУРЯТ ЕВРОТО ...ШЕ СЕ ОБЛЕЩЯТ РУСОФИЛЧЕТАТА , ЩОТО РУСИЯ ШЕ ИМ НАМАЛИ СУБСИДИЙКИТЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ШЕ ТРЕБВА ДА КАРАТ НА "ЧЕРВОНЦИ" !

238

До 235

преди 4 години

***()т си ти бе !Точно намаля разликата в стандарта !Лично аз се върнах в България от Англия заради тази причина ! Когато заминах заплатата ми тук беше 140 паунда,а сега е 400.Там заплатата ми не мръдна за 5 години,а цените се увеличиха с 30% и стана почти еднакво да живееш в Англия с 1500паунда и в България с 1000лева.С условието ,че тук не плащаш наем и повече ментета заради двойния стандарт.Но пък си в родината си.