126

Анонимен

преди 4 години

МЪЖ М..ХЪ- БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВАНА ОТ ШАЙКА СЕ ПРЕВЪРНА В БЛАТО....А КЪДЕ БИЛА ШАЙКАТА...

125

до 194

преди 4 години

Прекрасно. Президентът и Деса по онова време не са имали отношения. Тогава защо началникът на ВВС пита Радев за жилището на Деса? Радев какво общо има? Добре, мога да повярвам, че Деса има това жилище, но не от Радев. От кого тогава? Кой и на какво основание и е дал жилище? Кой го е плащал? Деса е назначена във ВВС. Специалист ли е била? На какво основание е назначена?

124

Анонимен

преди 4 години

МЪЖ- М-ХЪ...УНИКАЛЕН РАЗГОВОР МЕЖДУ ГЕНЕРАЛИ....ВИЖ КЪДЕ БИЛЕ СКРИТИ ТИКВИТЕ...А НЕЩО СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА БЛАТО...

123

да размотаем комисия

преди 4 години

Не ви ли направи впечатление - шефът на ВВС пита Радев какво да отговмори на антикорупционната комисия! Като планира да я мотае, докато може! Към онзи момент какъв е бил Радев спряма шефа на ВВС? Шефът на ВВС да не е бил лукова глава, че пита другиго какво да отговори на държаввна инстанция? И то, пита засегнатата страна, което го прави съучастник!

122

Анонимен

преди 4 години

Президента е трябвало да го разследват преди 10 години, сега всичко е една голяма измислица. Едно че е минала давност, второ че се доказа че при назначението не са имали отношения и няма конфликт на интереси.

121

ччт

преди 4 години

Ооох, чичковите червенотиквеничета! Приепомнят стари случки със стари образи. За да отклонят вниманието от Радев, който в момента е насред калта. Ако желаете да си останете в безизходица, стойъте си и не се оплаквайте. А ако не желаете, започнете от нещо, в случая, от Радев и любовницата му, която в момента му е жена, но не и към момента на записа.

120

до Мишо

преди 4 години

Кажи ми, Мишо, защо да си ходи Бойко заради любовницата на президента? Бойко ли ви избра корумпиран президент?

119

защо

преди 4 години

А аз питам - на какво основание Деса е назначена за пиар на ВВС, имала ли е към онзи момент образомвание за пиар /идвайки от шоуто на Слави/, дадено ли и е жилище и кой е плащал това жилище? Защо президентът е недосегаем за антикорупционната комисия?

118

Анонимен

преди 4 години

Прослушах прословутите СРС-та. В тях не намирам нищо, което да обвинява президента. Очевидно е ,че и командващият ВВС е наясно, че КПКОНПИ търси под вола теле. Сега да видим колко са законни и какви са основанията да се подслушват командващия ВВС и самия президент. Това е суперскандално. Така всеки гражданин е затсрашен, че копоите душат в личния му живит. Това е потъпкване на демокрацията, това е долно и гнусно. На копоите с големи уши и на Гешев трябва да се потърси сметка.

117

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийската *** Близнаков, пак се изока. Неговият началник ББ заради ежедневните си гафове отдавна да е извън политиката, но за него няма морал и това го приема за нормално.

116

Анонимен

преди 4 години

Бареков: "Призовавам Славчо Христов да отиде в прокуратурата и да разкаже как Бойко Борисов и Цветелина Бориславова му изтръгнаха банката. Те и структури на СИК, внедрени в МВР, превземат Сибанк през 2001 г. само за един ден и една нощ. Бориславова призна, че е продала Сибанк за 390 млн евро"

115

Кисьов

преди 4 години

Оставка!

114

Стоедин

преди 4 години

Добро утро! Като гледам троловете вече са закусили и пили кафе. Да видим каква е тактиката за днес. Дали няма да е хвърляне на прах в очите? Вероятно ще е гарнирано с атака срещу Борисов. Техния човек обаче се издъни, толкоз си може.... сега на бас, че през следващите 2 минути този коментар ще има 7 минуса...

113

Анонимен

преди 4 години

Цветелина Бориславова навлиза активно в бизнеса през 1992 г., когато с Бойко Борисов стават съсобственици на фирма ИПОН-2 ООД. Участва в много фирми. На 27 март 1997 г. неизвестни лица взривяват джипа на Бориславова. На 1 септември 2001 г. Бойко Борисов ствава главен секретар на МВР, на 18 октомври с.г. Бориславова става член на надзорния съвет на Сибанк, измествайки оттам човека на Костов - Славчо Христов и овладявайки контролпия пакет акции на банката.

112

защо да не

преди 4 години

Какво стрядскащо има в това - да потърсим сметка от президента? Радев така ли дава личен пример? Значи, можеше да се обсъждяат къщи за гости и тераси, а не може да се обсъжда откъде Деса се е сдобила с работа във ВВС и жилище, бидейки по онова време любовница на Радев? Защо да не?

111

въпроси

преди 4 години

И аз също питам - дадено ли е било жилище на Деса и кой го е плащал? С какво образование и с какви качества Деса е била назначена за пиар на ВВС? Човешки ресурси на ВВС да ни отговорят. И шефът на ВВС да ни каже - той ли е дал жилище на Деса?

110

За един прЕател пита

преди 4 години

Има една поговорка "който нож вади, от нож умира". Гешев как върви делото за КТБ и ДП, ДП1? Кога ще осъдиш виновните за кризата с водата в Перник и Италианския бокл,,ук? Какво стана с виновните за некачествения асфалт край Своге, причинил смъртта на 19 души? Какво стана .... има ли смисъл да продължавам? С Деса ли се захванахте ??

109

до Паисий

преди 4 години

Паисие, ама той Радев не е шуробаджанак. Той е пао тънката част и затова си пати. Разбирай, че, съдейки по записа, Радев е осигурил жилище и работа-заплата за Деса. Това, дето на Деса баща и не е сторил за нея! Станало е през кревата.

108

Паисий

преди 4 години

Нещо се притесни Президента Радев от назначената проверка!А уж е борец за справедливост и противник на шуробаджанащината!Май, че крадеза вика дръжте крадеца

107

Анонимен

преди 4 години

На Умньо Близашки много му се ще президента да подаде оставка, та той да си намести тлъстото дъ на някой висок пост в държавата. Като го гледам как му е увиснала гушата като на гладен пеликан има да се гуши, да се гуши, да се гуши. Долу мръсните ръце от президента! Оставка на Гешев и шайката!