12

Ельоменат

преди 4 години

Хибридна война има само в закъснелите ви мозъчета. Никой не се интересува от това европейско сметище. Ще ти кажа какво ще стане сега. ТП ще бъде отклонен и тиквата пак ще се оправдава с Русия , а не че САЩ преди дни ни каза , че не трябва да се строи. Ще ти докарат газ на десеторно по скъпи цени, но ние нали сме им меценати на тях. Що да не им даваме по 2-3 млрд. всяка година. Даже иранците видяха какво правят и ги гонят само ние им се дупим.

11

Чебурашка

преди 4 години

Русофилчета, вие какво очаквате да направим с руските шпиони? Румен Радев да им връчи орден "Стара планина" първа степен ли? Защитавайки Русия вие всъщност участвате в руската хибридна война срещу България. И това ви прави национални предатели.

10

Анонимен

преди 4 години

Дали след тази антибългарска проява Русия няма да наложи забрана на посещенията на руски туристи у нас, както направи с Турция? Никой не се съмнява,че гоним дипломати по нареждане на посолството на САЩ, с което доказваме колониалния си статут.Ставаме смешни с твърдението,че интереса към изборите и търговията бил държавна тайна. На дипломат и търговски представител това им е работата.

9

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Разбрахте ли сега защо Кyрнела и Празнодумец Храбър толкова рИват за машинното гласуване... - много са разчитали на хакерите на ***...

8

Защо ли?

преди 4 години

Защото хегемонът е крайно възмутен от проведената неотдавна анкета сред българските граждани, според която повече от 50% обичат и подкрепят Русия и Путин. Той трябва да направи всичко възможно да ни скара.

7

Анонимен

преди 4 години

поредната глупост...

6

Защо ли?

преди 4 години

Очаквайте скоро руското министерство на външните работи да предприеме реципрочни мерки спрямо български дипломати в Русия. След като руснаците започнаха да ограничават транзита си чрез територийте на прибалтийските страни, властите на Естония, Латвия и Литва рязко спряха лаенето по адрес на Москва. Хегемонът е недоволен и търси друг слуга да продължи информационната атака срещу Русия. Не му се наложи да се двууми дълго. Веднага възложи на нас неблагодарната роля на "слабо звено".

5

Sichtpunkt

преди 4 години

Само *** предприемат реципрочни мерки без вина и доказателства. Те изискват такива от нас, но не дават подобни!

4

да

преди 4 години

чудесно...а кога да очакваме същата ноовина за обявяване на персона нон-грата на служители на посолствата на Турция, САЩ и още много други,които на наша територия си правят каквото искат ???!!защото ако някой каже,че у нас няма шпиониращи в полза на Анкара например ще е вица на годината(и те със сигурност са известни на службите !!)

3

Анонимен

преди 4 години

Само двама?

2

Закривай

преди 4 години

шпионската централа на Империята на злото

1

Ельоменат

преди 4 години

Хвалъ на МнВР. В България има руски реактори, руска газ, дизел и бензин, но те шпионирали енергетиката ни. Изпълниха си поръчението от САЩ, сега спокойно могат да спрат ТП както наредиха от САЩ преди 2 седмици.