237

Топ човекоубици

преди 4 години

1 Мао комунист 2 Сталин комунист 3 Пол Под комунист 4 Хитлер социалист

236

Анонимен

преди 4 години

Мосолини 1923 още е в Италияската комунистическа партия кви фашисти те гонят и теб бе червен крадец ?

235

Историк

преди 4 години

Набийте си го в главите и четете повече! Концлагерите в България са създадени от фашистките чорбаджии преди 44-та година! Такива има още след 23-та година! След 9 септември просто се смениха лагеристите!

234

Анонимен

преди 4 години

Ако американците бяха видели някакъв потенциал в Менгеле щяха да са го откраднали и да се говори за него като за герой. Само че по онова време са ги интересували ракетите и са си гепили чичко Браун иначе Монсанто не биха се и замисляли ако им беше паднал докотора сега

233

Анонимен

преди 4 години

Поне на исток щеше да е по добре да спечели Германия

232

До 259

преди 4 години

Гледайте документалката на Дейвид Кол, заради която получава заплахи и е под постоянна полицейска закрила до днес. Настоящите газови камери, които ти виждаш, са построени от руснаците след края на войната. Прочети "6 млн загубени и намерени" на Цундел, заради която го вкараха. Защо мислиш, че темата за Холокоста е забранена за дискусия? Единственото историческо събитие, чието поставяне под съмнение, се наказва от закона. За да не се задават неудобни въпроси.

231

Анонимен

преди 4 години

Защото тогава в Бг са забранени ВСИЧКИ партий а фашизъма си иска партия най малкото хибридчето ми Пък и хитлер е СОЦИАЛИСТ

230

Анонимен

преди 4 години

това някаква еврейска пропаганда ли е ? поради каква причина това е част от "новините" ? когато се разказва за такива неща е нужно да се обосноваваме с факти и документи все пак това не е трейлър на филм !!!

229

Историк

преди 4 години

Ако си мислите, че концлагерите в България са въведени от комунистите, жестоко се лъжете. Концлагери има още Царско фашистко време...А 1940-та година са създанени лагерите в Гонда вода, Еникьой, Св. Кирик. Ако се не лъжа за точната година. Там Монархо-фашистите затварят неудобни, не само комунисти...И това не са единствените лагери. Има още доста, от преди 44-та! Там доста хора са тормозени и убити от фашистите!

228

Анонимен

преди 4 години

бе райха хич не е цвете ама добре че им източи кравчицата на болшевиките Че цяла европа щеше да изпита червения ярем ...

227

Анонимен

преди 4 години

През ВСВ действително са извършвани ужасяващи експерименти, но това е и причината медицината да дръпне толкова бързо напред.

226

човек

преди 4 години

До: номер 255 (Жожо Заекът)За историята се предполага, че трябва да бъде обективна наука, макар и не на 100%.Не може да твърдиш неща, които на теб ти харесват а които не ти харесват да отричаш!Клането в Катин е дело на руснаците, макар че Путин го отрича сега.И газови камери е имало както и холокост е имало.Виждал съм в музеи достатъчно веществени доказателства за това, както и криминолозите са ги изследвали достатъчно за да установят истината.

225

Анонимен

преди 4 години

Ако Хитлер не беше нападнал СССР, сега цяла Европа щеше да е болшевишка. Това трябва да се знае - операция "Барбароса" не е атака, а контраатака на плануваната съветска операция "Буря" за изненадваща инвазия на запад.

224

Анонимен

преди 4 години

А и Нацистка Германия ражда велики умове. Някои като Менгеле, Вернер фон Браун и Вернер Хайзенберг са много известни. Но има и много други, които са били изтеглени в Щатите след операция "Кламер". Гледайте "Д-р Стрейнджлав" на Стенли Кубрик от 64' година. Тия работи, където ги дават в Холивуд днес и по Нешънъл Джиографик, са абсолютна пропаганда, пред която Лени Рифенщал и Йозеф Гьобелс бледнеят.

223

човек

преди 4 години

До: номер 243 (Кармен Младенова)Сталин е убивал всички наред, без оглед кой евреин, кой руснак, кой грузинец!Не е пощадил собствения си син, Яков Джугашвили.Попадайки в плен на нацистите, в лагера Заксенхаузен, германците са предложили на Сталин да го заменят за друг германски военнопленник.Той отговорил, че е война и не може да се съобразява с това че Яков му е собствен син.Тези сведения са от дъщеря му, Светлана Алилуева, не вярвам да е излъгала.

222

Жожо Заекът

преди 4 години

СССР подписва конвенцията против военните престъпления едлва след войната. Германия я подписва още през 1922 година. След ВСВ всички болшевишки зверства са приписани на немците. Най-ярък пример е клането при Катин. Газови камери не е имало - поредната измислица. Те са построени след войната от болшевиките. Гледайте док филм на Дейвид Кол по този въпрос. И Холокост не е имало - четете "6 млн загубено и намерени" на Ернст Цундел. Гледайте поредицата "Европа - последната битка".

221

Анонимен

преди 4 години

всички комунисти под земята

220

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Шумен мрази ЦСКА!

219

До 9

преди 4 години

А ти мислиш, че Газдов и Горанов не са били евреи ли? Я провери най-големият из.верг в Бг по онова време Лев Главинчев от кои е бил? А Исак Паси, който е бил основно действащо лице по време на Народния съд? Всичките са евреи.

218

Чичо Гошо

преди 4 години

Още ционистка пропаганда...