27

Анонимен

преди 4 години

Борисов каза ли ви че България е много богата благодарение управлението на ГЕРБ? Каза ви го и го доказа. Коя друга държава може да си позмоли лукса да строи газопроводи и да ги подарява на Русия и Сърбия? Ами, няма друга такава държава.

26

хаха

преди 4 години

и САЩ и Русия гледат на България като територия по която да осъществят целите си ...отдавна е време ние да си преценим ние от какво имаме полза и как да си изтъргуваме най-добре географското положение нито САЩ се късат да ни обичат нито Русия време е да си преценим трезво и без омраза антикомунизъм и стари отживелици ние от какво и кого имаме полза - пускайте тръбата газ да минава търговия ще правим, САЩ да плащат за военните бази в Бг както на Италя и САЩ да не копат златото в Бг и Марица изто

25

Анонимен

преди 4 години

Данък Русия от година на година става все по-тежък. Тази година ще бъде с 2 милиарда лева по-голям от миналата година и послушкото Борисов вади и плаща все едно че тези пари са негови. Вместо да купим още 20 самолета Ф-16 и да охладим мераците на Путин за заробване на България ние ще ги подарим на Русия и Сърбия тези 4 милиарда лева.

24

Анонимен

преди 4 години

До ОбачеТръмп просто ще въведе санкции за фирмите които го строят /а те не са български/ и те чинно ще "вдигнат гълъбите" както стана със СП 2.

23

Обаче

преди 4 години

Сега оня рижавия пуяк като каже - като искате ПАТОК, няма изтребители - нищо че сте ги платили - и Бойко ще изпляска с кълки.

22

Чебурашка

преди 4 години

До дО чЕБУРАШКАТА отГенИма обществена поръчка, бе българофобче, за 470 километра тръбопровод. С две компресори станции цената става 3.5 милиарда лева. Изгражда го консорциум от базираната в Саудитска Арабия Arkad Engineering and Construction и базираната в Италия Аrkad ABB. Само с пропаганда не става, трябват знания и акъл!

21

Анонимен

преди 4 години

Руснаците пак ни го нахакаха заради сърбите, и само продажниците русофили вият от удоволствие.

20

Bad Company

преди 4 години

С българския пАток ще стане като със северния. Аха да го довършат и Тръмп ще му резне главата.

19

Абе

преди 4 години

Путин дава, ама Мустафата не дава.На кой да се кланя нашия сулю и той не знае.

18

Анонимен

преди 4 години

Е тоя "паток" ще изяде главата на банкянският крадец,което съвсем не зле за България!

17

-

преди 4 години

Турски пАток проникна в страната!Ще успее ли тя да го извади до сръбско -не се знае.4388

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Прав си друже, но когато уври главата на коча тогава ще уврат и русофилските глави.

15

23123123

преди 4 години

Май само в България "електроженистите" не работят по специалността си - а стават екоминистри. Всички съседни държави са си "заварили" тръбите на 90%, само "нашите момчета" и 10% не са завършили. Ето защо Путин ще идва тук след два месеца!

14

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаСъвет - пиши с друг профил, защото така те разпознават и веднага ти слагат минуси автомат понеже се знае колко си *** и никой не те чете изобщо.

13

Анонимен

преди 4 години

Що не съм аз да видите какъв газопровод ще построя на сърболята .Върби ще им посадя. А оня гном от Горна Волта с ракети- ще хапе мокета...

12

ХЕРО МУСТАФА

преди 4 години

me not like

11

Анонимен

преди 4 години

Господи, до къде я докарахме! Бантустан!

10

дО чЕБУРАШКАТА отГен

преди 4 години

Ова къде го съчени бе човек,дай факти или една баба ти каза на Женският пазар ...за нас не е изгодно ,а за Сърбия да се натискат Те да строят -е изгодно !А ВКЛЮЧЕТЕ ВЕНТИЛАТОРИТЕ СИ В ГЛАВАТА ДА работят ,а то носите едни и същи "песни" вече 10 години .... .

9

Анонимен

преди 4 години

Пропаднала територия под американски диктат = Бг с пропадналгендсрски град софия

8

Анонимен

преди 4 години

няма как да ни помогнат за Турски поток защото ние строим Балкански...пАток...така, че мерси но друг път : )