60

Варна

преди 4 години

Българите искат избори, но няма за кой да гласуват.Трябват достойни хора и българския народ ще го оцени.Всичко което виждаме и чуваме е един голям цирк за съжаление.

59

а

преди 4 години

Просто защото хората чакат наготово, някои са като децата - мама и тате ще изчистят ще сготвят ще дадат някой лев; други ги мързи, може да са заети със собствени проблеми или са толкова глупави, че не могат да хванат живота в свои ръце, което е тяхно право и задължение, може да не са виждали друго освен руини и некадърие...

58

Анонимен

преди 4 години

Ама че са заблудени тези 12, които смятат че безводието е от промяна в климата!!!Каква промяна в климата, когато 70% от подадената вода по тръбите се губи!!! Има тежка некомпетентност и нежелание да се свърши работа в това ВиК!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Парите са едни - те отиват или за благосъстоянието на българите, или за откриване на работни места в Щатите на линиите за производство на F-16.Парите са едни, само дето нашето правителство ще ги излапа за вили и тераси, а ти ще стоиш без вода и ще ти горят *** под прозореца. Изтребителите ще си ги получиш, можеш да си сигурен.И като си пишеш опорките, не забравяй, че за Перник бяха дадени десетки милиони за вода преди три години - къде са, и те ли са отишли за американски работни места?

56

Анонимен

преди 4 години

Правителството пропуска най-важната мярка - молебен за дъжд. И най-добре митрополит Николай-ролекса да повикат, него Бог ще го чуе.

55

Анонимен

преди 4 години

Без институции е най-добре. Не плащайте вече никакви данъци и създайте децентрализирано управление с пряка демокрация, за да не ви крадят водата и въздуха.

54

Анонимен

преди 4 години

Пропаднала държава - опозицията е нефелна, а правителството е още по-ска.пано и некадърно. Нито тия могат да управляват, нито има кой да управлява като ги изрита народа, което неизбежно ще се случи. Изходите са два - терминал 1 и 2.

53

Един

преди 4 години

"че се борят за свалянето на законно избраното правителство от народа" - Странджа, провери си данните, преди да тракаш по клавиатурата. Правителството не е избрано от народа, правителството е НАЗНАЧЕНО от НС - институция с около 10% одобрение. Разбирам, че като си гербав не си фен на опозицията, но това не е причина да пишеш неверни неща. Със здраве!

52

Анонимен

преди 4 години

Парите са едни - те отиват или за благосъстоянието на българите, или за откриване на работни места в Щатите на линиите за производство на F-16. В случая второто ни е по-важно - нали сме евроатлантици, в името на българо-американското приятелство, може да пожертваме един град като Перник. Дори перничани да измрат от болести и жажда, ще е в името на велика цел - евроатлантизма.

51

Бунгар

преди 4 години

Институции са Президенсво,Министерски съвет,Парламент,Общини,Кметсва,Полиция и т.н.Всичко това е необходимо.Проблема е хората които работят в тези институции.Ако не сме точно ние,то са наши познати,съседи,съграждани. Ами нека си вършат съвестно това за което им плащаме с нашите данъци и всевъзможни такси.Гражданите работещи в тези институции ги изпълват със съдържание и смисъл, и за всичко сме си виновни ние..гражданите.

50

Анонимен

преди 4 години

Ако ме попитат кое е невероятно:1. Изтребител да носи вода2. Витоша да изригне и отдолу да се покаже Великият Ктхулу3. Адът да замръзне4. В България да осъдят политик или чиновник за злоупотреби/некомпетентностубедено ще посоча 4.

49

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че се превърнахме в европейски хъб за ***. Не издребнявайте да го правите на въпрос за някаква си вода.

48

София

преди 4 години

Заради 50 000 Перниканци без вода ще останат столичните квартали "Симеоново", "Драгалевци", "Бояна", "Княжево", "Горна баня", вилните зони около тях, град Банкя, както и селата Железница, Бистрица, Панчарево, Кокаляне и Мало Бучино.

47

Анонимен

преди 4 години

Кой ви каза че не искат нови избори.Въпреки че са безмислени.

46

Анонимен

преди 4 години

Ако купим още 8 бройки F 16, ще можем да ги включим да носят вода на Перник.Работата е там, че ония за пари ще ти направят и изтребител-водоноска, та е доста по-възможно Ф-16 да носи вода до Перник, отколкото ние да осъдим виновниците за кризата :)

45

Анонимен

преди 4 години

Първостепенната задача на примиера на държавата и институциите е да организират и осигуряват безопасност, защитеност, икономическо и финансово благополучие, комфортно съществуване на народа, населяващ държавата. Иначе защо са ми? Да ги храня и поя и да ме ограбват ли?

44

Анонимен

преди 4 години

Василев дай имена и факти

43

До 45

преди 4 години

Крадливи управници-фалирала държава.

42

Анонимен

преди 4 години

"Гражданите със своите действия замърсяват въздуха, и после кмета им виновен...как така не го разбирам."-----------Върни се към извора и всичко ще ти стане ясно. Институциите са държавността на една държава. Защо на една държава й е необходима държавност или съвъкупност от институции? Първостепенната задача на примиера на държавата и институциите е да организират и осигуряват безопасност, защитеност, икономическо и финансово благополучие, комфортно съществуване на народа, населяващ държавата.

41

Анонимен

преди 4 години

Кой казва,че не искаме нови избори?Това е лъжа.Искаме и то веднага.Тези се оядоха достатъчно.Да дойдат други.Ако и другите са като тези,ще се пробваме докато не нацелим читавите.