61

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да питат.Реалността ясно го показва.

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 63 кажи на твоиите унищожители на българия да се спрат да крадат и дабъдат независи ми отсащ нато и ес да се грижат за народа си след като правителството не се грижи за народа си народа почва сам да се грижи кои как намира за добре в бг останахте мързелите не кадърните и крадливите правителипредателите останаха в бг да допродадат българия както напарвихте с южният поток

59

Милен

преди 4 години

Свободата на придвижване, която ЕС дава всъщност ни изигра много лоша шега. Вместо да се опираме да подобрим условият тук, всеки избира по-лесното и просто се чупи в чужбина. И за да не остава криво разбран, нямам предвид, че в чужбина е по-лесно. Само, че хората са много по-склонни да се счупват от работа там, отколкото да направят същото тук.

58

ПР

преди 4 години

Куп пари ще изхарчат за да питат *** въпроси, чиито отговори не зависят от запитаните. Типично за герберастията, замазване, прикриване и лъгане.

57

Пижо

преди 4 години

До До 58 ПижоЗащото ги водят български граждани и ги използват в статистиката, когато това им е угодно. Пример, правителството отчита 24% българи, живеещи под прага на бедността. Този процент обаче се съотнася към всички българи, включително и 3-те милиона зад граница. От живеещите в България, процентът е 48%. Същото е положението и с безработицата, и с повишаване на доходите. Същевременно отчитат 6 900 000 българи, които са и в избирателните списъци. А колко са реално?

56

Цура

преди 4 години

Питат:* Ще емигрираме ли?* Ще имаме ли деца?И аз кво да кажа, лягам.

55

раждане на деца

преди 4 години

Богатството на олигархията расте и расте, но кой ще работи и създава материални блага-бедния работещ , създава бедни деца, роби на богатите.

54

До 58 Пижо

преди 4 години

А защо трябва да броят трите милиона български граждани в чужбина?

53

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ преизпълни нареждането на господарите си да намали населението с поне 1 милион. Засега ГЕРБ изгони 1,5 милиона български граждани за 10 години. Преди тях демократите за 20 години изгониха 1,5 милиона от България.

52

Пижо

преди 4 години

А как ще преброят и какви въпроси ще зададат на онези 3 млн, които вече са в чужбина? Това е пълна бутафория, защото данните от преброяването ще покажат резултати единствено от живеещите в България!!!

51

До Милен

преди 4 години

Всеки е избягал от България е едновременно емигрант и имигрант. Емигрант за България и имигрант са държавата, в която е избягъл, така че не се задълбочавай!

50

Сава Томов

преди 4 години

Истината е, че вече толкова сме намалели, че даже колониалното ни правителство е преизпълнило плана и и по-трудно може да се краде. В момента е зор да се намери неквалифициран човек, какво остава за квалифициран. България до десет години ще е в историята.

49

Милен

преди 4 години

Само да поясня: Емигранти са тези, които напускат България. Имигранти са тези, които идват в България :)

48

Милен

преди 4 години

Не правят разлика между емигрирам и имигрирам и си мислят, че на някой ще му пука за тях. С такава обща култура наистина по-добре емигрирайте.

47

Св

преди 4 години

Добре де. Какво е това преброяване 21 век? Нали всички от 10-тата мин на раждането от 60-та година имаме номерче. Като почине човек, първото нещо след издаването на смъртен акт е да се отчете в НОИ за спиране на пенсията. 2 и 2 ако се събере всичко се обесмисля. Това да не са кокошките в курника да ги броя. Ами ако някоя се скрие (да кажем в Столипиново), ще го хване ли преброяващия. На последното преброяване се преброих онлайн, което пак беше безсмислено ...

46

Анонимен

преди 4 години

Отговарям още сега:- имигрирам- деца даКазано е, БГ през 2050г ще е 5 млн И от тях 1 млн циклами... нали се сещате че на такова място няма бъдеще

45

Цецо Мен

преди 4 години

Доверието в институциите е било на по-високо ниво по време на Османската империя. Писна ми някакви хора да ми влизат в дома - 2 пъти годишно засичане на водата, засичане на парното, тези с преброяването ( те питат и за имущество, доходи и всякаква друга информация, която реално не виждам защо ги интересува) ако трябва да си оправиш нещо по къщата - един за шкафа, един за тоалетната, друг за осветлението... И защо ше питат хората дали смятат да емигрират, това подигравка ши е ?

44

haha

преди 4 години

интересно щее като се окаже, че българите масово имат по 1 макс 2 деца, а братския етнос по 3-4 и повече стига помощи да има. То ще се окаже, че до 2035 година основната работна ръка на Вожда и подопечната му партия ще са братята около 70%. Но с този метериал не виждам нещо друго освен едно голямо гето да е милата ни родина. Но така ще е след като управлението на държавата 30 год е в ръцете на безродно предтели.ПС. Е оставили са си вратичка от 15 год. на горе ще ги питат.

43

Анонимен

преди 4 години

По въпроса за народността си Жириновски беше отговорил, че има майка рускиня и баща юрист.

42

Мифи

преди 4 години

Децата на депутатите не са в България. Тъжната картинка е, че ще става по-зле. Масово хората бягат, за да се спасят.