82

Анонимен

преди 4 години

Dmx нали знаеш,че цялата схема е едните мутри да вземат кинтите на другите мутри. Умен си чак остър.

81

Анонимен

преди 4 години

Значи ДПС-мафията иска да вземе бизнеса на Божков .Това е лъжа абсолютна! Държавата иска да одържави ЦЕЛИЯТ хазартен бизнес, включително и този на Дебелян!

80

Роза Коритарова

преди 4 години

Племето МИСЛИ ЧЕ ТЕЗИ ВИДЕО-КЛИПЧЕТА ПО 2 МИНУТКЕН ----- ЗА 1, ЗА 2, ЗА 5...ЗА 10 МИЛЛИОНЕННН === СА РЕАЛНИ , ВЕРНИ И ИСТИНСКИ !!МУАХАХАХААААААААА....Черепака плаща по 20, 30, макс 50 лв -- на статист, за всяка заснета '''ПЕЧАЛБА''' ...МУААХХХАХАААА !

79

dmx

преди 4 години

До 1914Това шалче, с което си бършеш сълзите в радост и в мъка, пет мафиота си избърсаха за.дника с него. Не разбираш ли, момче просто, че тази мафия дето ще ти даде левче ще ти вземе 100. Иначе, да, ако е за сваляне на правителството, сваляйте го. Веднага след като вкарат в затвора "благодетелите ви". Леле, колко мъка има по тоя свят.

78

1914

преди 4 години

Очаквайте ни скоро. Ще разберете кои са хората в тая държава,които збаят как се прави протест. ЛЕВСКИ ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!

77

Анонимен

преди 4 години

Хазарта е най-голямата и най-лесна кражба от джоба на гражданите.Поне рекламите да забранят. Че балъците си мислят че всеки печели по милион стига да пусне един фиш.

76

Анонимен

преди 4 години

Всеки месец взима по 200 милиона от бизнеса с хазарта и дава на клуба 2 милиона. И аз искам така. По 4 ще им давам стига да ми дадат бизнеса с хазарта.

75

Анонимен

преди 4 години

КТБ, Винпром Карнобат, Ветко Арабаджиев и много други герои паднали в битката с крадците на пари, сега и Черепа, става въпрос за проста кражба няма други спортни страсти :)

74

Добре е измислено

преди 4 години

Досега Борисов е подкрепял винаги ЦСКА/нали оттам тръгнаха групировките/-опростиха се дълговете на клуба, направиха законови промени заради стадиона в Борисовата градина, където абсолютно не му е мястото и дори създадоха Ефбет лига, за да се легализира участието на недоносчетоСега с тази любима за червените национализация ще се налеят още пари.

73

свинска чума

преди 4 години

Десет вота не могат да свалят правителството САМО ЛЕВСКИ може.

72

Компетентен

преди 4 години

Управлявали едни мутри, видели едни пари и хоп започнаха да се чудят как да ги откраднат.

71

Анонимен

преди 4 години

За да се сложи ред, на първо време закон!! Не може името България , както имена на национални герои да се използват за отбори, заведения,хотели,бардаци,и..прочие,което би звучало осмиващо,нелепо..Например Бардак - България?? Или..Левски размаза Ботев??? Бешикташ се подигра с Левски ( често срещано)..левски падна от Бате??.преимвнува се на търкач, череп...па нека си пада винаги. В ит. Няма отбор Гарибалди...или чърчил в англия

70

Анонимен

преди 4 години

Има нещо крайно НЕЛОГИЧНО !!НАД 80 ПРОЦЕНТА ОТ картончетата и стикерите на Божковата ''Националната Лотария'' ---- се предлагат по будките на ДЕБЕЛЯН И АААМЕТТ ДУАН ДПС = ЛАФКА ???Значи ДПС-мафията иска да вземе бизнеса на Божков .

69

Анонимен

преди 4 години

Ей, престъпна държава маааму стара!За такова подстрекаване на фенове, ако гл. прокурор беше читав, а не обсужващ персонал на мафията затворите щяха да се напълнят с черепчета.

68

Анонимен

преди 4 години

Ами насочени са към собственика на Левски защото той е монополист в този сектор. Той е единствения. Затова а не че конкретно някой е нападнал него заради Левски! Ама ходи го обясни сега това на ония малумници феновете! Веднага го икривиха през тяхната призма! Или какво дайте да не пипаме нещо независимо дали е добро или лошо само заради някакъв отбор. И това се отнася за всеки един клуб в България!

67

dmx

преди 4 години

Надявам се ДАНС да е направила досиета и да слуша редовно телефоните на криминалните елементи от футболните агитки, за да ги смаже бързо и категорично, ако си покажат носа да рекетират българското общество в ползва на определени, добре известни на всички мафиоти.

66

Доктор

преди 4 години

Време е,сагата да приключи с прибиране на топло на хазартния бос!

65

Анонимен

преди 4 години

Очевидно, Хиндлиян и Божков заплашват с улични безредици за които да се използват ултрасите на "Левски"...

64

azz

преди 4 години

Ама каква спортна фигура на спортен министър,също като снажната осанка на военния министър...За пример на целия свят...

63

sante_dog

преди 4 години

Споко, ще излезе бащицата, ще изтръска Божков с % и ще даде назад 'заради феновете'. Играли сме го вече с Гебрев и прочие...