19

bonbon

преди 4 години

Африканци и араби са привилигировани сега в ЕС.Много по лесно е да дойдеш от Африка да кажеш,че си бежанец и веднага биваш включван в социалните програми.В Крайна сметка Велиликобритания ще се измъкне от задължението да гарантира доход и жилище на неЕС граждани.Ние в ЕС трябва да отидем с пари и да си търсим работа,без право на езиков курс,джобни или безплатна квартира.В останалата ЕС обаче българите са все още без привилегии.

18

Василев

преди 4 години

Селяни прости, в Африка колко хиляда милиона хора живеят???Там няма ли британски банки , корпорации, в това число и Бритиш Петролиум!?Селяни , да ви кажа няма никаква разлика между африканските селяни и българските селяни, и те искат да ядат, да се обличат,да работят, да воюват, искат оръжие, искат да живеят по-добър живот!И реално африканските селяни прости стават конкуренция на българските селяни прости, защото ще работят по евтино!Бивотът е жесток селяни прости, вие сте валат!!!Мо!ЦРУ!

17

Анонимен

преди 4 години

само така, Борка - съсипи я таз *** наглобритания като за последно!

16

odpo

преди 4 години

Ето този мъж ще съсипе Англия! Играе по свирката на Тръмп и нищо добро не го чака... Се едно да клекаш на Путин... от къде и да погледнеш си прецакан.

15

Анонимен

преди 4 години

"Равни условия за имиграция - и за ЕС, и за Африка"ХА-ХА-ХАБраво на Борката !!Всичкото *** марш от Албиона.

14

Анонимен

преди 4 години

До Василев : в Африка има ........... необятен пазар за всичко!!!.Да , и африканците ще купуват всичкото , с високите си заплати и добър жизнен стандарт ??Брато , смъркаш бяло или си на тревица ?

13

339

преди 4 години

Правилно.И в ЕС ще е така.

12

Анонимен

преди 4 години

И те почнаха да си тренират електората като нашите, да гласуват за тях, ще им дадат вместо кебапче ...банан

11

Анонимен

преди 4 години

Абе нали са вън.... нас кво ни дреме че ще почернеят. Важното е визи да не им даваме

10

Анонимен

преди 4 години

е тия са набъкаха с африканци, какво против европейците има този със славянско име, идват ти образовани, здрави, с европейска култура, а един африканец мачкани му правата, отива в една нормална държава, т.е. остров и почва да си проверява правата.

9

Анонимен

преди 4 години

Алкашами не разбирате ли, че двата рижи шебека, най - голямо удоволствие им прави да гирчат "своите" избиратели.

8

Анонимен

преди 4 години

През далечната 1999 когато живяхме в Емиратите, приятел, бял рус англичанин работещ в автокъща живвещ също там ,беше ходил в Англия за ваканция и се върна много разгневен разказвайки, че на влизане в Лондон , пред него минали сумати индийци африканци, араби през паспортна проверка, а него бял човек чист англичанин го дръпнали за проверка задавайки много въпроси. Беше побеснял и не искаше повече да се върне там. Така че те отдавна си толерират тъмнокожите нищо ново

7

Василев

преди 4 години

Животът е жесток селяни прости!!!Британските банки и корпорации искат евтина работна ръка от Африка, защото така може да експлоатират африканските селяни и да са по конкурентно способни на световния пазар!!!Селяни прости, вие сте валат!Агент Харолд Малохен!ЦРУ!!!

6

nekoj

преди 4 години

То и сега има квартали в които бял не можеш да видиш или да чуеш английски - Борката иска да го разпространи това навсякъде!Честито Британия!

5

Анонимен

преди 4 години

кандидатът за работна виза ще получава точки за определени професионални или лични качества, например ниво на образование, специалност и т.н.. Точно така ! Африканците и нашите роми, ще съберат максимума точки ! Второ място е отредено за брадатите ,молещите се по 5 пъти на ден върху килимче !И в Юнайтед Кингдам ще настаня рая на земята !А обикновените "англииски англичани" , ще се молят на Путин за доза новичок , за да сложат край на мъките си , дошли от това " благополучие" !

4

Анонимен

преди 4 години

Какво значи равни? Тъмните и сега са повече и по добре толерирани и без брекзит! Очаквайте скоро бял да не остане. Евала ефендим борис

3

Анонимен

преди 4 години

Алкашами много харесвах рижьо, ам той им го слага!

2

Sichtpunkt

преди 4 години

Ха честито алкашами! Ква приказвахме, ква ще стане?Това е първата конфронтация между казано и изпълнено!

1

Сандо

преди 4 години

искат роби, ама истински! ... а не кат нас ментета от източна европа