59

Анонимен

преди 4 години

до 58Ами още навремето в филма Стар Трег ти го казаха американците...за да пътуваш бързо към някоя точка на Вселената, трябва да се научиш да преминаваш от кръг на кръг- директно в спиралата, защото пространството във Вселената е една спирала.

58

Анонимен

преди 4 години

1000 кораба х 1 милярда (а те струват повече) са 1000 милярда, нищо работа за мъск. Те няма да падат да се взривяат изобщо никакви проблеми с превозването на милион човека няма да има никакви. Не знам дали и 4 годишни биха слушали глупостите на мъск

57

в58

преди 4 години

До gf hf mf :>Науката е възпирана от притежателите на сегашните технологии, защото им носят добри приходи.

56

Анонимен

преди 4 години

Трябва ни нов начин на придвижване, но науката е възпирана от прекаленото малко средства, които се отделят за нея :)Има скорост много по - голяма (стотици, хиляди пъти) от тази на светлината.

55

Анонимен

преди 4 години

до 56 Алооо, Александърчо е имал възможност всеки ден да излиза извън станцията и да "плува" в космоса...докато проверява за нередности по станцията. Аз бих дал всичко за такова усещане, а ти ми говориш за затвор.????

54

gf hf mf :>

преди 4 години

Разстоянията в космоса са невъобразимо големи за технологиите, с които разполагаме. Никога няма да покорим тези пространства със сегашните методи. Трябва ни нов начин на придвижване, но науката е възпирана от прекаленото малко средства, които се отделят за нея :)

53

Ха-ха

преди 4 години

Сигурно по-бързо ще се стига отколкото от Бургас до Видин с влака :)

52

Sichtpunkt

преди 4 години

Хайде да питам само един прооост въпрос тоя Мъск..Брачед, ти би ли издържал в една кутийка 4 на 3 метра личн пространство цели 6 месеца?На немският астронаут Александър Герст (както впрочем повечето астронавти) последният му престой в МКС е бил 9 месеца

51

Анонимен

преди 4 години

И ще тръгваме да казваме че няма друг живот във Вселената, като ние една трилионна част даже не сме изучили от нея с телескопите си.

50

До 35

преди 4 години

Ами хората говорят за квантова телепортация...това означава ли че 2050 ще се телепортират хора...а още какви работи пише във фантастичните книги...а Жул Верн казал ли че до 5г. ще има подводници....бъркаш реалността с фантастиката....направа на кораби не е проблем...няма я технологията която да защити хората от радиация и да пренесе хората на Марс бързо и сигурно....

49

асф

преди 4 години

При сегашното допотопно ниво на технологиите, това са си 1млн. похабени човешки живота.Защо прърво не се построят роботи, които да могат да изпълняват човешките задачи в такива враждебни и смъртоносни условия. Може всичко да се контролира дистанционно. Въпрс на технологии, които нямаме. Що не отиде първо Мъск да даде пример.

48

Марс

преди 4 години

Земята загива,и мишките започнаха да напускат кораба.

47

Червена планета

преди 4 години

Да изпрати червените другари , построят ли koмунизЪма , отиваме и ние .

46

Анонимен

преди 4 години

Хайде да питам само един прооост въпрос тоя Мъск..Брачед, ти би ли издържал в една кутийка 4 на 3 метра личн пространство цели 6 месеца?Нали още на първия месец и ще откачиш, бе!те космонавтите които са обучавани на това откачат че обикновения човек ли?

45

Анонимен

преди 4 години

Unreal ReallityНа SymphonixЕ също супер!

44

Анонимен

преди 4 години

6 месеца път са това..натовариш 20 човека и накрая като кацнат на Марс всичките ще са се изпоизбили и мъртви.

43

Анонимен

преди 4 години

А руснаците спряха ли да пият препарати за вана?

42

Мъск Илонков

преди 4 години

С к'кво ше ги рани? Или не е обещавал ранЪ за из пътя, па и за там?

41

Sichtpunkt

преди 4 години

Алкашами повтарят до откат като папугаи, опорната точка от времето "..как биеха ***?". Альоууу сега е 21 век!Филмирали сте се с "Пътуване в миналото"

40

Все още не изтрезнял

преди 4 години

Аз пък ще заселя 100 000 марсианци на Земята