45

Анонимен

преди 4 години

То като е пълно с жени с книжки дето не се качват зад волана защото не могат да карат може и до 100 пъти да скочи разликата. Само не разбирам защо полицаи и жени се занимават със статистика която е изключително логична наука.

44

Анонимен

преди 4 години

от 49 А той правилата не ги спазва поради една проста причина- не ги знае!

43

Анонимен

преди 4 години

до 47 от 29 Аз не казвам за опит, говоря за неспазване на правилата- като тоя дето за малко да ни отнесе.

42

Анонимен

преди 4 години

Това е вярно!Една жена до като кара може да се гримира и в същия момент да говори по телефона.

41

до 29

преди 4 години

Аз самия на времето съм карал много в момента съм с друга професия, но извинявай много не очаквам ,че другите шофьори на пътя да имат моя опит, поради простата причина, че имат различни професии.Няма как да се прави сравнение с професионалния опит. Самия аз уча нови неща за това и до ден днешен, а това съм го правил и през целия период, просто не може знание което си го събирал години да се очаква да го имат другите, които не са имали тези години постоянно обучение.

40

Анонимен

преди 4 години

Има един клип в тубата рускиня с малка кола не може да завие щото на завоя има друга паркирана кола. А то разстояние- цял камион да направи маневрата. И дава назад...дава напред и така 3-4 минути и един руснак от близкия блок се провиква от терасата по едно време... тваю мать...крещи ти казвам.....)))))

39

Анонимен

преди 4 години

Мъжете пазят жените на пътя, затова е такава статистиката а не щото са добри шофьори!!!!!!!

38

Звездоброец

преди 4 години

Жената шофьор е като звезда в небето - ти я виждаш, тя тебе не.

37

Анонимен

преди 4 години

Жена ми води по птп, удари и одраскани елементи 6-0, а аз си карам всеки ден последните 12 години.

36

Анонимен

преди 4 години

Масово българина не знае правилника и не го и спазва.... примерно има ускорителна лента, той спрял и чака потока да мине или пък не подава мигач на излизане от кръгово ...къде ще ходи само той си знае..

35

Анонимен

преди 4 години

Имат по-малко нарушения защото другите участници ги пазят понеже знаят колко са зле и в теория и в практиката на пътя!

34

Анонимен

преди 4 години

Абе вие луди ли сте бе? Важно е да пристигнеш там, където си тръгнал, навреме. Нямам свободно време да се влача по пътищата заради разни баби, дето са си внушили, че карат безопасно като правят колони зад себе си.

33

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли че мнозинството шофьори дават предимство на жени дори когато нямат предимство!И знаете ли защо? За да не ги ударят! И простите жени си мислят, че наистина са били с предимство, това е най-лошото!

32

Котьо

преди 4 години

Жените са много зле в шоферлъка. Значи ако ще правите статистика за произшествия мъже срещу жени, то да е при равни обстоятелства, т.е. при еднаква скорост пътна обстановка и т.н. жените като цяло са по предпазливи и затова имат по малко тежки птп а. А са по предпазливи, защото не могат да карат, те с 50 едвам контролират автомобила, камоли със 150, със 150 означава сигурна смърт.

31

Анонимен

преди 4 години

Като видиш някоя спряла кола на пешеходна пътека, пред гараж или просто насред улицата, това 99.9% е жена!

30

Анонимен

преди 4 години

Нямат място на пътя и трябва да се забрани на жени да управляват МПС! Нагледал съм се на такива щуротии от жени че всеки изпитващ който слага подпис за книжка трябва да бъде съден!

29

Анонимен

преди 4 години

На жените масово им куца пространственото мислене, освен това са много неуверени, следствие на което стоят дезориентирани на платното - особено в малките улички, при завои, при разминаване на тясно и при паркиране.

28

Анонимен

преди 4 години

Аре стига сте избивали комплекси вече знаем, че сте най-големите шофЕри.

27

Анонимен

преди 4 години

По-добре 20 минути по-късно, отколкото 30 години по-рано.

26

Анонимен

преди 4 години

Абсолютни глупости!!! Жените са най-рисковите шофьори! Това да караш бавно не те прави добър водач напротив, ставаш опасен!Пример от преди час, карам извънградско настигам камион и две коли зад него, прав път, колите е изпреварват а карат с 40-50 извънградско, накрая се принудих да изпреварят и тримата! До като изпреварвах в колите имаше две патки, първата си е заплюла камиона и кара след него, втората след първата ***! Това ли са сигурни шофьори!?