39

Ниш е България

преди 4 години

На джуджето-фараон вече му строят мавзолей-пирамида.

38

бай ганю

преди 4 години

със сигурност на путин му е омръзнал трона и иска спокойни старини след мандата но някак си трябва да има власт след него която да не го опандизи така че е важнокак ще си подреди къщичката преди да се изнесе

37

Анонимен

преди 4 години

Борисов обаче народа го ако реши може да го смени А путин освен ако не го обесят няма сменяне

36

М, да ...

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАПроменя законодаттелството с финес/изисканост! Кефи Путин и обкръжение - отстрани погледнато! Целта е ясна, не е необходимо даже и от коментар!

35

Анонимен

преди 4 години

Той и Боря така,един министър в ареста,гони друг,иска и той да е вечен.Обаче вечни няма!

34

Анонимен

преди 4 години

Г-н АнгеловДори на убийците им признават смекчаващи вината обстоятелства, но Вие не признавате такива на Путин. В ума Ви не може да има никаква друга мисиъл, освен стремеж към тоталитаризъм и вечна власт. На Путин не се признават идеи като стремеж за развитие на Русия, усъвършенстване на властта, желание за повече демокрация и т.н. Написаното от Вас е проява на промит мозък.Най-лесно е да се оплюва нещо, когато не го разбираш или не искаш да го разбереш.

33

М, да ...

преди 4 години

До 33 АнонименТц! По свои стъпки, но много елегантно! Впечатляващо за естетите!

32

Анонимен

преди 4 години

сравнен с тия репи от бсп Борисов ще Оправлява вечно .Таман земе да ни писва и цъфне някой социалист да ни го направи пак симпатичен

31

Анонимен

преди 4 години

да! върви по стъпките на султана!

30

М, да ...

преди 4 години

Путин явно отлично познава и борави с правната /юридическата/ материя!

29

Анонимен

преди 4 години

До 30 по скоро е заради ревност от Ердоганя

28

Анонимен

преди 4 години

До 28Защо, разведе ли се с Медведев ?

27

Колко тролчета...

преди 4 години

Руски ботове ли, вдъхновени путинофили с пламнал поглед ли, ама яко се блъскат минусчета на всичко, което може да опетни богоподобния образ на идола. Който всъщност е принуден да вземе аварийни мерки, за да имитира промени, без да промени изобщо безконтролната власт на олигархията и безграничната корупция в Русия. Действайте, дрОгаре, и не се тревожете за съдбата си, индивидите с психични отклонения вече никой не ги прибира за лечение.

26

Анонимен

преди 4 години

Путин ще си сменя пола отново зада стане първа дама на русия

25

Анонимен

преди 4 години

Медведев направо го разбиха с онова разследване. Огромни дворци из цяла Русия, имоти на Запад, купища пари, препирани през фондове... Всичко това в държава с минимална 200 долара. И за капак го разкриха, че жена му джитка с частен самолет. Ролята му беше ясна - Путин обира позитивите от решенията, а ако има негативи, Димон го отнася. Като Сталин и ***, отработена тактика. Но Димата силно го прекали и сега тихомълком го прехвърлят на друга длъжност.

24

Анонимен

преди 4 години

Вечни няма шефа горе прибира всички ни та се чудя що за статия е това и какво ни интересува нас. Между другото каква точно е разликата между руския самодържец и нашето "слънце" да се свети името му, но за суджука дума не обелвате.

23

Кой разбрал, кой не

преди 4 години

Ами да бяха прочели по-внимателно и официалните изявления, и коментарите на кремълските ботове и противниците на властта там. Пълномощията на президента ще бъдат орязани. Например няма да може да отхвърли кандидатурата за премиер, предложена от парламента. Така шефът на горната камара става много по-силен и след време може да се казва Путин. Друг вариант е Путин начело на Държавния съвет, който става много по-могъщ. И недосегаем от другите власти. Бързат да коментират като палета пред майка си.

22

Анонимен

преди 4 години

Какво правели платените драскачи когато не киснели пред компа...Свиpки на америка, какво друго.

21

лекар

преди 4 години

Ще я кара като Сталин, докато не го очисти някой отчаян руски лекар.

20

Анонимен

преди 4 години

отслабените позиции се задравяват с военни конфликти , очаквайте война .