22

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktДай да те направим премиер.Разсъждаваш правилно !

21

Анонимен

преди 4 години

Ами, да им вземат касичките на някои. Деца в риск с просто око се виждат чудесно. Страх ги е, защото ако още не е убил, ще го пуснат след 24 часа, а кое е, след 5 години. Мен не ме интересува дали може да чете! Интересува ме да го затворят до живот, за да не убива повече. Колко сигнала за жестокост над животни има и кой се занимава с тях? Защото за някои няма закони!

20

АНТИ

преди 4 години

Нали скачахте за американски начин на живот ?!Соца не го искахте ...Ами ще живеят българите като щатски индианци - в резервати/анклави !

19

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли колко Акселовци има по ромските махали и само чакат нова плячка

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Най-много агресия насаждат холивудските филми. 90% от съдържанието на повечето такива е само насилие!Всеки си подбира какво да гледа! Ти след като прочетеш рецензията на филма, си достатъчно голям, за да пециниш, дали да го гледаш или не. Аз лично не гледам екшъни, хорори и други такива. Но никой не може да ти каже какво да гледаш.

17

Анонимен

преди 4 години

Децата на либералната демокрация (този не е дете на прехода) и НПО-ТАТА се превърнаха в чудовища. Нпотата изгониха държавата от гетата и ето го резултата. Сега нпотата искат да се наврат и в семействата. Представям си какви психопати ще се пръкнат ако ги допуснем.

16

до Sichtpunkt

преди 4 години

Най-много агресия насаждат холивудските филми. 90% от съдържанието на повечето такива е само насилие!

15

Sichtpunkt

преди 4 години

Докато насаждате омраза и нетърпимост сред обществото, няма да има прогрес. Вие сте най - умните, най - красивите духовно, най - образованите, най - културните, най- най- най -. Като вас втори няма!

14

желязна тръба-запуше

преди 4 години

А каква е ролята на съд. система? От години ЕС ви казва ....СЪДЕБНАТА ВИ С-*** е РЪЖДИВА!

13

Анонимен

преди 4 години

Ако лежи 12 ще му се видят като 220 години. Ще е любимец на много по много пъти на ден отзад. Червило ще му дадат още надзирателите.

12

OMG_Lucker

преди 4 години

Владимиров? Не се опитвай да ми вменяваш вина! Никаква вина нямам, че РОМОВЕТЕ не искат да се интегрират, въпреки масата пари отпуснати за това. Нямам вина! Ако ти Владимиров- се чувстваш виновен- отивай в съда и заставай до този РОМ и да те съдят с него!Имат вина обаче неговите родители РОМОВЕ, които не са се грижили за него, не са положили основите на емпатия у него, които са го произвели и оставили на произвола и той е станал животно. Което сега ще си получи подобаващо наказание надявам се.

11

Бактъм

преди 4 години

от приказвачи като тоя. Не било удачно да се променя НК. Ми наградете го бре. Лично му давай половината от заплатата си, дето за тоя дето духа я получаваш.

10

Sichtpunkt

преди 4 години

Не уВажаеми алкашами, не са виновни политиците. Виновни сте вие, които постоянно насаждате омраза и нетърпимост сред обществото. На всякъде говорите за отмъщение, за убийства, за насилие. Това рефлектира в обществото и хората се озлобяват един спрямо друг. Действията са огледало на думите и мислите!

9

Az

преди 4 години

Има общество и племе. Ако от племто иска да мине в обществото, то обществото не му пречи. Но ако иска да остане в племето, то обществото няма как да му попречи. И този БО-К Л У К, психолог и адвоката също, като им е е виновно обществото да ходят в племето. В общестовото има норми и правила и ако не се спазват, то човек няма място в обществото. И като няма ДЪРЖАВА и НАРОДИ, а има ЕС, който дава на политиците и богаташите право да източват всички пари Акселките ще се множат. Трябва да има НАРОДИ!

8

АНТИ

преди 4 години

Още при премахването на смъртното наказание в Бг, един дядо ми каза, че ще стане страшно.Тогава не повярвах ... веднага ...

7

Винаги

преди 4 години

ще се намери един, да не казвам какъв щото следва tриене, дето ще каже, че не извършителя е виновен, а обществото. Докато някой не тегли ножа на негов близък. Тогава друга песен ще запее!

6

аз

преди 4 години

политиците които принуждават обществото да работи за Аксел и подобните муСтига привилегии стига безплатни подаръци да отиват да работят в горите да залесяват, да чистят гробищните паркове да чистят речните корита пари само срещу трудвисшистите взимат по 900 лв заплата Акселката взима 1200 защото има 5 деца

5

АНТИ

преди 4 години

Всеки ром, с каруца и кон.Всяко ромче, с обзаведено фургонче !

4

аз

преди 4 години

нещата са съвсем прости Аксел до 1944 год се раждаше и умираше в каруцата и никой за нищо не му бе виновенслед 1944 год взеха имотите на обществото назначиха Аксел за чистач цял ден да се подпира на метлата и да получава заплати които не е изработил и му даваха жилища като крайно нуждаещ се построени с парите на глупаците с лихвоточките а те и до сега чакат жилища така Аксел се размножи многократно ползва безплатни ток вода и доктори за това не е виновно обществото което го хрантути и издържа а

3

Анонимен

преди 4 години

Виновни сме да ,че търпим ромските безчинства толкова години и продажните политици,който си ги развъждат с нашите данъци, за да гласуват за тях на изборите! Виновни сме да ,че това ромче сега ще лежи 3-4 години и ще го пуснат, а на скоро охранител застрелял ром крадящ желязо получи 13 години. Виновни сме да!