35

Анонимен

преди 4 години

А ДАНС къде спят или и те са в схемата. М Маринов- няма арести в България и как да има като най вероятно сте в схемата.

34

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

ГЕРБ посегна на водата и въздуха.Какво още ще ни отнемат ?Живота ?

33

kaput

преди 4 години

Кошмар, ужас, ад, гнилост и геноцид , тая терирория е само смърт

32

Анонимен

преди 4 години

Търси се бушон който да бъде хвърлен на масите,другата седмица очаквайте поредният цирк разигран от тиквуня!

31

Анонимен

преди 4 години

До Койчобаце не пере на мафията парите, баце е мафията

30

Анонимен

преди 4 години

Затова ли ни вкараха насила е ЕС без референдум? Европейски доходи и развитие няма, но токсични отпадъци има със стотици хиляди тонове.

29

Стабилни сме

преди 4 години

Внасяме токсичен *** и фалшиви стоки ширпотреба от Турция и Китай, а изнасяме хора и злато и др. природни ресурси, от време на време някой западен бизнесмен идва за да експлоатира евтината работна ръка. Лятото пък развиваме алкохолно наркотичен туризъм и привличаме най бедната прослойка и пропаднали западни туристи.Това е основата на успешната икономика по времето на ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 4 години

Най-големия български бандит е на най-отговорния държавен пост. Ще е уникално смешно, ако не е трагично. Гласоподавателите му горят пластмаса, хората му източват язовирите и горят токсичен ***, фирмите му точат еврофондове, а овцете - бееееее, блеят Е тва е България.

27

Алов

преди 4 години

Само _бойко !!!!!!!!!!!!!

26

Койчо

преди 4 години

Нали баце се похвали за много инвестиции в България а то прали на мафията парите

25

Анонимен

преди 4 години

Питайте Шлангажията той е Царя слънце без негово знание мислите ли че някой ще посмее да си развява че, па и да го дър, ви. Едва ли. Шлангажията знае че се вкарва бокл, ук знае че се източват язовирите знае че от язовирите мутрите произвежат ток и го продават на племето. Тези Бушони ги е наредил за да ги гърми за да не гръмне той главният Бушон. Задавате въпроси на които знаете отговора но не смеете да го кажете на племето щото ще ви върнат на село да пасете кравите и да доите овцете.

24

Данков

преди 4 години

Че то отдавна се горят отпадъците на Камора и Ндрагета в България, чак се чудя как до сега нашите служби си мълчаха.Естествено знам че става дума за пари, не съм вчерашен.Но защо тровите собствения си народ, от които сте част от него, нямам обяснение....

23

Анонимен

преди 4 години

Имало бокничен бо-*** от Африка! В Централна и Западна Африка отново има огнища на ебола! Това знаят ли го неграмотниците вносители?

22

Анонимен

преди 4 години

Една част горят, а друга заравят в поземлищата на отдалечени райони. Почви и подпочвени води също се заразяват.

21

До Хм!

преди 4 години

..... а Тиквун не е ли от баш мафията бе? Сикаджия, крадец, мутра, застраховател, контрабандист - нищо не му е чуждо на твоя вожд.

20

Анонимен

преди 4 години

Разследващи журналисти съобщават и за заразени биологични отпадъци, както и еднократно ползвани консумативи от силно заразни болести, които болниците изхвърлят!

19

българин

преди 4 години

ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАБРАНИ ВНОСА НА ОТПАДЪЦИ !!!!!!!!

18

Анонимен

преди 4 години

И да знаете, Бойко Борисофф не е знаел италианския ***! Той не е такъв, човека е много добър, той е наше момче, има хора навсякъде в неаполитанската камора, калабрийската ндрангета и лично ги е молил да не ни докарват повече ***!

17

Хм!

преди 4 години

Не се пънете, другари! Бойко ще си го изберем и за четвърти мандат. Щом червената мафия пъшка и се жалва, значи Бойко е на прав път. Сега е моментът да сложим в ред държавата си. Няма тука БСП, Да България, разни РъБове и други чужди агентури да ни дават тон. България е на българите! На трудолюбивите честни българи, а не на чуждопоклонниците, било то червени или сини.

16

Анонимен

преди 4 години

внасяйте поправки в закона и забранете вноса на отпадъци в България или се махайте некадърници продажни