62

Анонимен

преди 4 години

До Пижо"Изравняването със земята" тва русофилите сте интересна група. Много ми е интересно, дали си вярвате. Ако това което казваш е вярно, тия бази вече не съществуват. Само че и аз и ти знаем, че щетите най-вероятно са минимални. Друго: от поста ти излиза, че Иран НАРОЧНО не са атакували американците, което поражда въпроса, как така когато се пънаха с пяна на уста откакто им гръмнаха "митичния" генерал?Иран демонстрира, че освен да фейкне отмъщение за друго засега не става.

61

Антон Тодоров

преди 4 години

Елена Милиончева да заминава за Багдад

60

Тръмп

преди 4 години

Вай вай вай тез иранци били голяма работа. хаххаххаах кой ги знае руснаците колко такива бокуачески ракети дето нищо не целят са им набутали на тия.

59

Анонимен

преди 4 години

Тамън сега САЩ вече знае къде са им ракетите, мноо ум има в тези челми!

58

Анонимен

преди 4 години

Амитата не показаха тяхната как лети, но пък с една свършиха работа :)

57

Италянеца

преди 4 години

Стига сте писали глупости. Гледайте как Ердоган лиже *** на Путин при откриването на турски поток.А трябваше това да го прави Бойко

56

Анонимен

преди 4 години

Мазалото стана пълно,тая седмица ще е гореща отвсякъде!

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен53Кога говедарите ще свършат нещо сами,без съюзници???

54

Анонимен

преди 4 години

ТОЛКОВА Е СЛАБА ЕФЕКТИВНОСТТА НА АТАКАТА, ЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ЗА ДА НЕ СТАВАТ ЗА СМЯХ.

53

Анонимен

преди 4 години

Ко речи?!? Русия?!?! Израел сами се справят с тях и с летящите руски джелеза, свалят ги като гугутки, САЩ дори не тряба да се намесва. Да видим дали Русия ще посмее да се прави на играч.

52

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 50Ако изравняването със земята на две американски бази за теб са "удари напосоки", не ми се мисли какво ще остане след американците, ако Иран реши да нанесе целенасочени удари! :) Инак, не се безпокой. Едно по едно. Има време за всичко. Сега е по-важно, че Иран демонстрира на целия свят, че е поредната държава, която не се плаши от празните американски словоблудства

51

До 51

преди 4 години

А СА и Израел далеч не са смешни държави, а регионални сили, реално САЩ няма са започнат война без тяхната подкрепа.

50

Чебурашка

преди 4 години

Луд на шарено се радва, путлераст на иранско видео и фейк новини.

49

До 51

преди 4 години

Няма смисъл да говорим за Русия и Китай, защото те ще запазят стратегически неутралитет. Реално Иран е най-големия съперник на Русия в Сирия, а Китай както винаги няма да рискува конфронтация с най-големия си търговски партьор, особено сега когато се готви споразумение и смекчаване на тона в търговска война.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Да бе, нали плениха немски инженери и ги накараха да им направят ракети! Тези иранци хитри! Закъде без фрицлайнетата? Който се е родил ***, такъв ще си умре! Понял?Чудя се как не можете да се отървете от щампите, които ви начу-каха в *** глави...И това го казва гражданин на подмандатна територия, управлявана от слуги и слугинки, некадърни и крадливи!

47

Анонимен

преди 4 години

До Елемаг"Мисля че започва срив на цените на американските недвижими имоти в Ирак".Може, след като американците сринаха цените на иранските ДВИЖИМИ имоти в Ирак.;)))))))

46

Анонимен

преди 4 години

До Ти да видиш..Тази атака идва по поръчка за Тръмп, точно преди изборите, той има външна заплаха, това автоматично ще му вдигне рейтинга. Отделно че САЩ и съюзниците му отдавна си търсят повод да сменят режима в Иран. Това не е плесница, а новогодишен подарък. На Тръмп му трябва около месец два, за да разположи войски и да избистри стратегията заедно със СА, Израел и UK - след това всичко за Али Хаменей приключва.

45

Анонимен

преди 4 години

рижавия само да не се събуди в лошо настроение, че отиде брадата на аятолаха, барабар с чалматаа му ще я отнесе някой дрон... няма какво да ги бавят, ами да ги почват вече че 80 млн ***, които се тъпчат една друга трябва да се редуцират до 8 млн поне

44

Анонимен

преди 4 години

До ПижоАко не се страхуваше от САЩ щяха да ги пердашат масирано с ракети, а не посред нощите да метнат няколко НУРСА напосоки като пръдня от *** и след това да говорят за пропорционален удар. Пропорционален е дедовия: утрепаха им човек номер 2, тия стрелят по камиларите на американците.

43

Анонимен

преди 4 години

Това е варварски акт, заплаха за демокрацията от страна на Иран и международната общност трябва да го осъди.