121

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм с исканията, но да кажат какво ще направят срещу тези си искания. Аз искам колите да не са по-дърти от 7-8 години. Де не смърдят на к0чина, кенеf или каквато и да е друга отврат. Шофьорите да са спретнати, да не смърдят, пишат и да не изглеждат като за 3 години условна. Да си плащат данъци и осигуровки.

120

РЕД И ЗАКОН

преди 4 години

1.Цена на км - 0.50ст2.Без първоначална такса и такса повикване.3.При задръствания правят място на останалите автомобили.4.В час пик да е забранено да се движат.5.Цена за пенсионери и ученици - наполовина, както е в Градски транспорт и БДЖ (нали искат да ползват техните привилегии)6.Всички таксита задължително на газ и метан - да замърсяват по-малко и да е по-евтино за гражданите.7.Цена за чужденец - безплатно. Нали са гостоприемни българи.

119

до St@m@t

преди 4 години

Счупих си крака и не искаха да ме закарат до болницата гадовете. Било прекалено кратък курс.

118

Анонимен

преди 4 години

Аз пък искам да има нормален трнспорт от Т1 на летището а не като кацна в 2ч нощес и да има смо таксита. Също така искам да не спират по спирките и тротоарите нелегално, имат си стоянки. Също така искам да взимат и на къси разтояния а не от МОЛ-а на Стамболииски до Оборище да не ме вземат 3-коли. Искам де не меришат, да не се цупат като пушат и им направя забележка и да не ми надуват главата с колко скапана държава сме. Ама няма да стане и затова не ги ползвам.

117

vlady

преди 4 години

Да представят исканията си пред архиепископ Датев Акобян по установения ред. Негово Високопреосвещенство отговаря и за България и за Румъния съответно се чака дълго за разглеждане.

116

ceko

преди 4 години

А да го подържат малко моя не искат ли?

115

St@m@t

преди 4 години

Таксиметраджиите и велосипедистите са като индийците - само права искат. А задълженията и спазването на закона да е за другите.

114

St@m@t

преди 4 години

За отказване на курс трябва да се отнема лиценза, реално отказваш услуга която предлагаш, такава наглост няма на "запад". Всички отказват кратки курсове. Нали затова начисляват първоначална такса - да нямат загуба от кратък курс. Нека им се премахне тази първоначална такса.

113

Анонимен

преди 4 години

по левче на километър пладнешки обир .

112

Анонимен

преди 4 години

За таригата на километър не знам, да кажем че може да се вдигне малко стига обаче да се завишат и изискванията към тях за състоянията на такситата. Защото има таксита които всеки момент ще се разпаднат. Обаче за това да ми карат в бус лентата абсолютно НЕ!!!!!

111

Анонимен

преди 4 години

Нагли и нагло шофират 100 пъти съм ловил таксиджия в нарушение

110

St@m@t

преди 4 години

По нагли от таксиджиите няма. Към момента ценообразуването е на база цена БЕНЗИН, а карат на ГАЗ и МЕТАН. Нека има закон - ценообразуваш спрямо горивото с което караш, иначе това което правят е чиста измама. Реално трябва цените да са НАПОЛОВИНА на сегашните.

109

Анонимен

преди 4 години

До king for a daygo for it, bro.

108

i'm

преди 4 години

"...Таксиджиите искат: По левче на километър и да се движат в бус лентите..." НЕ!Когато се науат да те возят до където искаш, а не да им се молиш или да ти отказват според това дали са на кеф или не, тогава може да искат нещо.

107

Анонимен

преди 4 години

Относно Uber-нали всички бакшиши ще слезнат от такситата и почват с частните коли. Порочен кръг

106

Анонимен

преди 4 години

Ударно вдигане на цените и мрънкащите ще станат много малко,защо само ще си мечтаят за такси. Ще си чакат градския транспорт с удоволствие и ще си драскат по форумите. То май само това им остана.

105

истината

преди 4 години

Uber е истината. Неслучайно съществува - заради такива измамни бакшиши. Не може вечно да печелят нелегално. Не може. Обслужването 100 пъти по-зле. Който е използвал Убер знае истината. 2 пъти по-евтино от такси, 2 пъти по-добро обслужване и качество. Че и в мерцедес (за долните коментари дето не можело). Е с Убер - МОЖЕ! И на 2 пъти по-ниска цена и без да ти пушат, без да те въртят в кръг (а се следи) и какво ли не..

104

хм

преди 4 години

Наглеци! Върнете Uber! В цял цивилизован свят - това е най-доброто решение срещу тези измамници. Скоро ще пускат и летящи таксита Хюндай и Юбер. Прочетете.. Ние на какви хиляди години сме..

103

Анонимен

преди 4 години

За минималната такса сте прави , ама приятели , хайде малко Хигиена, Подръжка на колата и Уважение към клиента ! ясно ,че не може мерцедеси ,ама и тези баничарки такси са пълен абсурд !

102

king for a day

преди 4 години

И аз искам да летя в космоса