90

Анонимен

преди 4 години

всяка власт нема значение къде и коя страна коли и беси без съд за да исплаши народа от въстание и те да си пазят власта.вижте какво прави сащ убива разваля страни икономически санкций за да си пази лидерството.в бг кои уби станболииски.кой изгони бг турци 1989-1990год едни и същи политици.с различни имена. за да си пазят власта за политиците и милионерите човешката смърт няма никакво значение а от това страда народа.а сега не убиват само ги уморят от без законие и кражби и ниско плащане на запл

89

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоИзвинявай, ама може ли да посочиш някакви източници, или това са ти болните фантазии за реабилитиране на една от най-гнусните *** в историята ни. Същият Гошо тарабата се е молил на Сталин България да е 16-та република и това е документирано. А това което разправяш са измишльотини.

88

Бай Шиле

преди 4 години

Така наречените македонци са си българи, но за съжаление от най-слабият материал и за това толкова лесно са им промити мозъците. Съдбата на хората в Добруджа по време на румънската окупация не е по лека, но както е известно не са успели да ги румънизират.

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72Тие се луге се соработници биле.Айде приятел прашай се себе,за 100год. Сръбска окупация колко сърбомани,колаборатори на окупатора,агенти на югославската УДБА, предавници и други майкопродавци, така наречената македонска власт разстреля и вкара по затворите.О, заборавих. Те не се предавници. Те се херой.

86

Одисей

преди 4 години

До КАРЛОВЕЦКакво стана с вашият кмет, когото съдиха за корупция? Или го избрахте отново? Възможно е човекът да е невинен и някой завистник да го е наклеветил. Иначе карловци са истински българи и при тях хлабаво няма. Чакам!

85

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоВиж Второто Българско Царство откъде започва и им виж на тия древни елини учебниците по история па после се изказвай.

84

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен"пияната манерка" НЕ е искала България да "бъде в границите на Югославия",неграмотнико!Той е настоявал за "Балканска Федерация",в която да влизат въпросните страни.И дума не е ставало за "югославска федерация"!Възможно е дори да са имали намерение да я нарекат "Българо-славянска"...или нещо такова.Това разбира се никак не се харесвало на Сталин. За това ,той НАИСТИНА приложил великата си тактика:-"Има човек,има проблем..Нема човек,нема проблем"..Но това са събития с "изтекла дав

83

ПроСоТо

преди 4 години

". Македонизмът е едно кърваво явление и най-кървавите му дни са в края на 1944 и през януари 1945 година."..това некой да го прати като "смс" на "Великия балкански миротворец"-банкянското Чудо,което си скъса дебелия гз да слугува на макетата.А иначе:-Некои от нас продължават да напинат,че макетата били "българи"..Е,аз,КАТО БЪЛГАРИН, смятам:-Те или са си съвсем друга нация,или АКО са "българи",не бих искал да имам нищо общо с тия.."ПРЕБОЯДИСАНИ" елементи!да живеят,но да се не се дърлят с нас

82

Булгура

преди 4 години

До BungarКого сме окупирали бе ***? Ти правиш ли разлика между това да окупираш чужда територия(СХСК) и да окупираш собствения си народ.

81

Анонимен

преди 4 години

Пияната манерка Георги Димитров искал да прави федерация със Сърбия т.е.България да бъде в рамките на Югославия.Но Сталин не бил съгласен,защото Тито недолюбвал руснаците.Тогава Джугашвили поканил Георги Фимитров на "руски" чай и го върнаха в дървен костюм.Коминтерна откъсна област Македония от България !

80

айде бактън

преди 4 години

Пет пари не давам ни за македонци,ни за китайци!Искам България да се оправи!За мен Македония е чужда държава с чуждо население!Има си дипломация,така че стига сте развявали "братството" с тях!

79

До маке

преди 4 години

Също така, нашите комунисти и социалисти и руснаците са посрещнали с венци и цветя. Разликата в случая е следната: Шествието в софия е сравнително малко за град с близо половин милион население. снимка: aliceswonderland.eu/images/09-09-1944_3.jpgВторо: на територията на македония по време на ВСВ живеят близо 800 000 "македонци" и още 200 000 албанци. Разгледай снимковия материал от различни населени места. Навсякъде площадите ПЪЛНИ.

78

Димитър Антов

преди 4 години

Бог да ги прости падналите!Светла им памет!Нито нашите нито техните комунисти заслужават прошка!

77

Барселона

преди 4 години

За какво са загинали тези родолюбци,...за българското....затова никакви компромиси с нашите братя македонци..

76

бай х

преди 4 години

До Анонимен от северен БюрмМомче младо , знаеш ли през 1941-1945 всички младежи от вардарско са били войници в 5-та българска армия /в македония / с щаб Скопие . 70% от войниците са местни момчета . Как окупатори и окупирани са заедно войници с пушки в ръка ???

75

до 60

преди 4 години

До LoykoМного си интересен!Значи след като имат македонски паспорти никой не ги е правил македонци,така ли!?Не че нещо,ама с тая логика направо се чудя как пишеш на компа!?Като искаш бъди и пакистанец,нямаш проблем!Въпроса е,какво правиш в български сайт!?Лично на мен и през ум не ми минава да влизам в македонски сайт!:)

74

До 54

преди 4 години

Какви архиви бе, другарю! Правилно, че са в Русия, но няма как да видим, защото тя не ги дава и до ден днешен. Даже сАвеЦкият посланик каза, че няма да се върнат никога. Предполагам обаче, че са изгорени... Това е кощунствен акт, защото всяка държава има право да си води научна хронология на своята история, но това е сега невъзможно, защото лиспват стотици хиляди документи от този период изнесени за преглед в Русия, вероятно и унищожени, за да не може да станат ясни някои нелицеприятни истини.

73

Анонимен

преди 4 години

До Целта на БългарияМакедонците трябва да се вкарат в ЕС и НАТО да. Но самите македонци ще се отвъртят като фурнаджийски лопати в момента в който получат своето. Затова нека отговорят на нашите критерий па тогава да се мисли за ЕС и НАТО. Неслучайно гърците толкова настояваха за смяна на името и неслучайно след като франсетата дръпнаха шалтера веднага тия почнаха да протестират що им било сменено името.

72

бай х

преди 4 години

цифрите са доста намалени , истината е че :По списък е трябвало да избият 1200 българи , но покрай тях започват и приятели роднини ... и избитите са 23 000 българи , и над 50 000 минават през затвори и лагери

71

Анонимен

преди 4 години

Защо не ги зарежем и само контра за всичко, което зависи от нас.